קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות]-שווה להיכנס
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 28-07-2006, 03:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 09-07-2006, 11:53
  3. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 20:22
  4. קהילת סיאס 1.5 פרטים פה שווה להיכנס
    על ידי L1d0r בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-12-2005, 23:26
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

שיפור עצמי מטורף !! שווה להיכנס !!!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

Cool שיפור עצמי מטורף !! שווה להיכנס !!!

קודם כול אני חייב להתחיל בזה שהפורום פה נהיה על הפניים הייתי פה לפני משו כמו חצי שנה שרודני היה המנהל פה ולא דיברו על דברים דפוקים כמו עכשיו וכולם פה היו רציניים !
    אוקי אז בלי זיוני שכל אני יתחיל ככה לפני כחצי שנה עד שנה בערך הייתי בפורום הזה האמת שלא שמעתי על הפיקאפ כול כך רק מחבר אחד שידע על זה בקיצור ניכנסתי לפורום קראתי והיתעניינתי לא לא הייתי אינסל בכלל גם אז היו לי המון ידידות ואקסיות וכול מה שתירצו .... מהסקרנות ניכנסתי והיתעניינתי מאוד קראתי מאמרים ניכנסתי לפורומים ובהכול היה כתוב שככה סתם לשבת ולקרוא בבית לא יעזור כלוום וצריך לצאת ולנסות את זה כי רק ככה מישתפרים......בהתחלה כול פעם שהייתי יושב עם ידידה או מישי הייתי הולך "לפי הספר" אבל לאט לאט ראיתי שזה באמת נכון ועוזר אחרי חודש כבר כמעט שכחתי מזה לגמרי ...לאט לאט יצאתי למסיבות יותר ויותר ויחצנתי כמה וכמה פעמיים עזבו את זה שרק מזה הרחבתי את המעגליים החברתיים שלי ! גם היו לי מלא חבריים וידידות שרצו שאני יכיר אנשים אחרים כי אני ממש חברותי מיתחבר מצחיק והכול..תמיד שהיינו יושבים כמה חברה וכמה בחורות לא תמיד הייתי הזכר אלפא בוא נגיד ככה הייתי מדבר אבל לא מספיק לאט לאט הייתי מסמר הערב הייתי תמיד דופק איחור למסיבות וכולם היו מחכים לי ....! לפני חודש וחצי קצת יותר נסעתי לפולין (והכי חשוב כול החצי שנה הזאת נהנתי בצורה לא נורמלית אם זה סקס או כול דבר הייתי פשוט מרגיש כאילו כול כוסית שאני רוצה אני יכול להביא בלי בעיה והאמת בדיוק ככזה זה היה ) בקיצור נסעתי לפולים וזה הולך לפי משלחות בכול מישלחת 3 -4 בתי ספר במישלחת שלי היו הביצפר שלי ועוד שלושה בתי ספר ..מפה לשם הכרתי שם כבר את כולם ורק בודדים שלא והייתה מישי ממש כוסית שלא הכרתי ורראיתי שהיא ניראית כמו אחת שתאתגר אותי וניראית סנובית להשגה אז ניסיתי את מזלי כי אין לי מה להפסיד חצי מהבנות שם אני מכיר וגם את הידידות שלה ככה שבטוח שהיא כבר הייתה מתה שאתחיל איתה שיחה או משו..מפה לשם במיקרה במשולחן של הביצפר שלי לא היה מקום לי ולחבר והלכנו וישבנו בדיוק ליד הילדה הזאתי והחברות שלה דיברנו ודיברנו היה מצחיק זה כבר היה בראש שלי כול הקינו והעקיצות ובאמת שזה פשוט עובד כמו מיים וזה מושך אעשש במיוחד איך שאני משנה את זה ועושה את זה בצורה מיוחדת !
    אחרי שהכרנו והכול בערב אחרי הארוחה היא רצתה שאבוא אליה לחדר סתם שנדבר וזה ..אני בלי הסס איך שניכנסתי לחדר שכבתי לה על המיטה והיא ראתה שאני שוכב נשכבה איתי פנים מול פנים דיברנו על הכול אקסים אקסיות כי חייב קצת להכיר ולדבר לפני וכול מי שהיה שם במישלחת חשבו שאני זיין על כי האמת שעשיתי רושם כזה ואין פה ממש שקר וגם זה העלה תביטחון העצמי ונתן יותר אופציות פתוחות ...בקיצור אני והיא בחדר מדברים צוחקים והכול לאט לאט דיברנו על נשיקות פה ושם והיתנשקנו אחרי הנשיקה קצת נגיעות היתחרמניות כמו ברגיל אחר כך אני עם בוקסר עם חזייה ותחתונים ניכנסים לשירותים על היום הראשון פשוט בלי בעיה כוסית עולם שלי ! ניכנסים לשירותים (לא היה לי קונדומים הומו שכמוני בגלל זה לא היזדיינו וגם כי יום למחרת היא הייתה במחזור) בקיצור היא הביאה לי ביד ביום הראשון יומיים אחרי טענתי קצת את וויילי (הזין שלי שם חיבה כול אחת שהייתה איתי יודעת מיהו ) חחחח ויום אחרי היא מצצה לי ויומיים אחרי זה עוד פעם ! היום אני יכול ליסוע חופשי ולזייו אותה אבל אני לא צריך ליסוע אליה היא כבר באה אליי !!
    בקיצור אני לא בא להגיד לכם כמה זיינתי ומי שאומר שאני יראה לו הוכחות חח אז הוא הומו אחושרמוטה כי למה לי לשקר עליכם? ודבר שני מה ניראה לכם שאני ישים מצלמה בשביל להוכיח לכם ?
    בקיצור מה שאני בא להגיד תיתפסו ביצים וביטחון עצמיי על הזייו של כולכם מה יהיה ומה לא אני בחצי שנה - שנה הזאת רק הרווחתי ונהנתי אני מכיר חצי ישראל ובאמת אני מכיר מכול חור אנשים ואני רק כיתה יב' אז צאווווווווווו לדררך ואל תבזבזו זמן על לשבת בבית ולהביא בייד כי זה לא שווה את זה יש מלא בנות שמחכות לגברים שיתקעוו אותםם !!!!!!!
    מקוווה שעזרתי מישו רוצה להגיב או סתם להביעה דעה אני ישמח !!
    ועד לפני חצי שנה לא היה לי בייטחון עצמי לגמרי היום אני סופרמן של הביטחון העצמי כנסו אלי לפרופיל שפה ותיראו את האשכולים שפירסמתי !!
    והכי חשווב תוודה לרודניי שתמך בי עד הלום ! חח(כול הלב )

נערך לאחרונה על ידי ofir050; 01-12-2013 בשעה 22:03.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

זוכר אותך אחי, היית במצב דפוק לגמרי אני זוכר.. לא קראתי אבל שמח בשבילך שעברת שינוי, ועכשיו כדי להשאר במצב הטוב שלך, תעשה לעצמך טובה, ותחסום את הפורום.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

כל הכבוד על השינוי שעברת!

מאחל שכולנו נעבור את השינוי והשיפור שאנו מייחלים לו

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

השאלה היא איך אתה נראה , אתה הולך לחדר כושר? משקיע בעצמך? או שזה רק בגלל הסטטוס?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

פוסט ארוך שלא נקרא
    טיילר בסטלה מצחוק נקרע
    כל הבוקר העורבים צורחים "קרע" "קרע"
    להיות זונת מערכת זה לא כזה רע

לקום בבוקר להתגלח
    לא לסבן את הגב מהר להתקלח
    ללבוש חליפה מהשוק
    לבוא לעבודה מחוק

יש אישה כונפה לפרנס
    הילד בבית גוסס
    אייפון 6 הוא לא קיבל
    בשביל עוד כסף אהיה מחבל

המינוס טופח על הריבית
    המשכנתא חונקת עובר לגור בפחית
    חולם לעשן סיגרים ולשתות בלו לייבל
    כוס אמק הוט ניתקו לי את הCABLE

SWAG ON
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

ואווווו חחחחחחחחחחחחחחחחח כמה אני צוחק פה.

קודם כל טיילר השיר שלך אדיר התגעגעתי אשכרה צחקתי בקו
    ופותח האשכול... שמע אחי אני לא יודע מי היית ומה היית ובלי לפגוע או משהו אבל לפי הסגנון כתיבה שלך אתה לא נשמע כמו בנאדם שמי יודע מה "תותח" אתה כותב כמו ילד ובנוסף להכל זה פשוט נשמע חרטאא עצבנית... ולא אל תנסה להוכיח לי כלום כי זה לא מעניין אותי אבל בחיאת אחינו.. לאף אחד פה לא אכפת מאף אחד אם באמת אתה מצליח אז כל הכבוד לך... אם לא אז אין לך למה להמציא סיפורים כי זה נשמע הזוי

*בתוך החדר על מיטה ואז נכנסים לשירותים

JUST SAYIN....
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 02-12-2013 בשעה 01:17.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל אתה צודק שהניסוח פה לא משו וזה כי מיהרתי ותכלס זה יכול

אתה צודק שהניסוח פה לא משו וזה כי מיהרתי ותכלס זה יכול להישמע הכי לרטא בעולם. .ולפי מה שזכור לי אתה זה שפה הרבה זמן ואל תידאג לא ניפגעתי אחי אני רק אומר שיש לי עוד המון סיפוריים שימשעו כ"הזוויים" בשבילך אבל עד שלא תגיע לזה אתה לא תבין!
    בכול מיקרה גם אם כן וגם אם לא מקווה שהחדרתי פה צשו איכשהוא למישו בהצלחה לכם וביי ביי לי פורום

אני פה הרבה זמן נכון ולרוב זה כבר בשביל הצחוקים שלי,... אני גם הייתי כובע דפוק פעם.. היום אני צוחק על זה אני בנאדם שונה לגמרי וגם לי יש סיפורים מאוד מאוד מאוד הזויים ומרוב שיש כל כך הרבה אין לי כוח לרשום את זה פה אפילו.. בהתחלה התלהבתי שהיה לי פה קטע עם מישהי רשמתי את זה כאן אחרי זה רק ביקשתי יייעוץ וכו' אף פעם לא התגאיתי או משהו ותאמין לי שאני הגעתי להמון דברים... שוב פעם אני אומר אם באמת השתפרת ואפילו מצדי מאחד שלא התנשק בחיים התנשקת אפילו עם אחת שנראית כמו קיפוד ים.. אז על הזין שלי מבחינתי עברת שיפור וכל הכבוד.. אבל מה לעשות אח שלי שום בנאדם עם שכל בראש לא ימצא היגיון בזה שאתה עם מישהי בחדר על המיטה ואז עוברים לשירותים... זה הפרטים הקטנים שמקלקלים דווקא על זה שרשמת שהבחורה פצצה לא הגבתי כלום... פשוט היו כמה פרטים שנראים הזויים בטירוף בגלל זה רשמתי מה שרשמתי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תכלס כולם פה רק בשביל השירים והטרולינג שלי

בלעדי המקום הזה היה שומם

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

חח לא הבנתי מה הבעיה מלעבור לשירותים לחדר? אהההה חחחחחחחחח כי לא רציתי לגמור על המיטה אתה יודע אז הלכנו לשירותיים! !!! ויש עוד הרבה מסביב לזה באחת הפעמיים חבר שלי היה יושן הרי בכול זאת.אני לא לבד בחדר אז ניכנסנו לשירותים וככה זה במשך שלוש פעמים! בקיצןר הבנתי מה אתה מיתכוון אחי שיהיה בהצלחה לשנינו לילה טווב

אוקיי... חח קיצר עזוב שטויות כמו שאמרת בהצלחה וזהו נסגור את זה ככה

כפרה עליך אני מת לקרוא אבל כולי ADD ותקעת פה פונט ירוק שעושה לי דודא לעשן ו0 סימני פיסוק

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    כפרה עליך אני מת לקרוא אבל כולי ADD ותקעת פה פונט ירוק שעושה לי דודא לעשן ו0 סימני פיסוק
    חחח גם לך יש?

לי יש ADHD
    ברמות קשות

ADHD 4 LYFE HOMIE

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

חחחחחחחחח איזה סטלן אתה אחי וסליחה רשמתי בלי ניסוח טוב ובלי פסיקים וכול זה כי מיהרתי. ..אבת תיקרא אתה לא תיצטער

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect