77777777
77777777
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 22:36.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
777777777777
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 22:36.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
....
נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 14-12-2013 בשעה 10:48.
משלים בגרויות עם יואל גבע
בעזרת השם עוד אגיע לקבע
D:
בתור אחד שטיילר הדריך אותו מתחילת הדרך אני מדבר ממש בתחילת הדרך ועזר לי, זה דיי חבל לי.
כמו תמיד, אומר את הדברים הנכונים.תלחמו ב"גורל" שלכם, אף פעם אל תשלימו עם מי ש"אתם" ואל "תקבלו את עצמכם כמו שאתם", תמיד תשאפו לעוד, תמיד תהיו צמאים לעוד, אל תגידו "זה הגורל שלי"..הגורל שלי זה לעבוד בשכר מינימום כל החיים ולגור אצל ההורים ולהיות עם מינוס בבנק...אבל מה לקחתי תגורל הזה ובעטתי לו בפנים כ''כ חזק שהוא התעקם לגמרי
טיילר בהצלחה, ותודה.
ואו טיילר סחטיין על הכתיבה.
אהבתי מאוד מה שכתבת, מבאס שאתה עוזב. בתכלס רוב הטרולינג שעשית היה ממקום אמיתי.
מאחל לך מכל הלב באמת להגשים את המטרה שלך, מגיע לך.
לי באופן אישי עזרת לקום ולהתחיל לשפץ תLMS שלי ועל זה אין מספיק מקום פה כדי להודות לך.
אם יש 2 אנשים שהשפיעו על החיים שלי חזק בזמן האחרון זה ZYZZ ואתה (בזכותך גם הכרתי אותו)
טיילר, תודה על הכל.
בהצלחה!!!!
מחכה כבר לעדכונים ממך :-)
תאכלס לפני שהתחלתי לכתוב פה , תמיד קראתי מה יש לאנשים פה להגיד , קראתי הרבה אשכולות בעיקר שלך , וזה גרם לי להיות הרבה יותר מפוקס על החיים שלי , בין אם זה המטרות שלי , בין אם זה הלימודים (רק שלי יש אזרחות בארהב ואתה היית שם על תקן עובד זר) ובין אם זה השיפור העצמי הכללי שלי , אתה סוג של ZYZZ של הפורום רק בלי הוכחות , אבל הכתיבה שלך משכנעת .
מקווה לראות אותך שוב פה אבל הפעם עם כמה תמונות של מזרח אירופיות על שפת הים השחור עם הגוף האסתטי שלך![]()
admirer!
לחופש יש תאריך:
23.10.15
טיילר בהצלחה בחיים תעדכן אותנו מדי פעם!
עוף גוזל חתוך את השמיים
עוף לאן שבא לך
שמע טיילר אני חייב להודות ששנאתי אותך בהתחלה, כי אתה סוג של ניפצת את השקפת העולם שלי ותיעבתי אותך ובזמן שלא היית אני גם זוכר שפתחתי אשכול חולני עליך, תסתכל אצלי במשתמש אתה תמצא
אבל עם הזמן גרמת לי להבין ווואלה אתה אחלה בן אדם. באמת תהיה חסר..
ואני חייב להגיד לך שאתה מנהיג אמיתי
בהצלחה גבר!
טיילר יהומו קטן שלי
תצליח גבר!