אוקי אז ככה, מאז שעברתי לבית חדש יש לי בעיה שלעיתים קרובות האינטרנט אצלי לא עובד במחשב וזה כותב לי שהבעיה (בטראבל שוט של ווינדוס) Local area connection doesn't have a valid IP configuration. המחשב שלי הוא לא המחשב שמחובר לראוטר בבית אבל אני כן קולט אותו דרך מן קופסא שקוראים לה D-LINK אם זה עוזר (של בזק) באופן אלחוטי אני מניח. הקטע שהמחשב שמחובר לראוטר -תמיד- יש לו אינטרנט ולי זה עושה לעיתים את הבעיה הזו של הLocal area connection doesn't have a valid IP configuration. כדי "לתקן" את הבעיה באותו הרגע הייתי עושה איזה מאה ריסאטים לקופסא הזו עד שמתחבר לאינטרנט בלי הבעיה הזו. לפני שבועיים וחצי זה לא עבד לי ובשמך יומיים וחצי לא היה לי אינטרנט אז בתמיכה טכנית אמרו שזה לא קשור והבעיה בקופסא וצריך להחליף אז הלכנו להחליף את ה-D-LINK הזה וואללה עבד, אבל מה? אחרי שבוע עוד פעם זה חוזר והיום כבר 3 ימים שאין לי אינטרנט ואני כרגע מחובר דרך האינטרנט מהפלאפון שלי. התקשרתי לתמיכה טכנית לפני שעוד פעם התחיל לי הדבר הזה דרך אגב, אחרי שהחלפתי, ואומרים לי אני צריך לחבר את הקופסא הזאת לשקע נפרד לבד, עשיתי וואללה לא עזר בשיט, היום בא מישהו מתמיכה טכנית ואמר שאין לי אינטרנט כי הקליטה לא טובה..
קיצר נמאס לי כבר מהטכנאים המושתנים של בזק ורציתי לשאול מישהו פה יודע איך לתקן את זה? זה משגע את השכל שלי כבר הבעיה הזו, למה לפעמים עובד ולפעמים לא? מזה אומר בכלל הדבר הזה? אני יותר מאשמח לעזרה, אני חפשתי גם באינטרנט ובנתיים כלום לא עזר לי..

ציטוט ההודעה