מי מאיתנו לא שמע את המשפט - "כסף לא גודל על העצים"
אבל אם תחשבו שניה, כסף כן גודל על העצים ! כסף זה נייר ונייר זה עץ ! (כסף זה יותר נכון עשוי מנייר כותנה, אבל אפשר לקרוא לזה גם עץ)
מה אנחנו לומדים? שלמישהו היה אינטרס אי פעם בהיסטוריה להגיד את המשפט הזה, כדי שנחשוב בכיוון ההפוך ונישאר כמו שאנחנו במעמדנו הממוצע. מי זה המישהו הזה? זה בעצם יותר ממישהו אחד, זה כל העשירים והטייקונים והאלו שמחזיקים תעולם ומנהלים אותו לפי רצונם ומצב רוחם.
השיטה היא פשוטה: להכין כסף בעזרת מכונה. לקחת נייר, ולעשות דרכו כסף. להדפיס עליו את הדברים הנכונים.
עכשיו אתם בטח תגידו לי ככה: "איזה טמבל אספרגר ישראלי ממוצע ומכוער אתה, בכל השטרות יש כל מיני דברים שרק בעזרת המכונה אפשר ליצור כמו הפס הזה ועוד כמה דברים סודיים שאף אחד כולל אני לא מכירים!"
אז הנה עוד מיתוס שנועד לגרום לכם להישאר במעמדם הנחות!!! אין שום דבר סודי בשטרות, אולי הפס הזה שגם על הבעיה הזאת אפשר להתגבר!
ואם יש עוד דברים שאף אחד לא יודע, אז למי אכפת? אפשר לקנות איתו הכל ואף אחד לא יודע שזה מזויף.. ומה הסיכוי שאיזה טייקון שמחזיק תמדינה יעלה על זה? וגם אם כן.. גם הוא בטח עשה משהו דומה לזה אז הוא יגיד לך ברוך הבא.
תודו לי בהמשך, הלכתי להדפיס ולזייף מליונים, ונראה מי יצחק אחרון כי אני כבר יודע איך התגובות הולכות להיות![]()

ציטוט ההודעה