סוג הבחורות שאתם שונאים?
שונא את הבחורות שאתה מזמין אותה אלייך הביתה,מקדיש ל HOE הזאת את הזמן שלך,היא מבריזה,אתה שם עלייה פס.יומיים אחריי זה היא מבקשת סליחה ומתחננת לבוא אלייך הביתה,WTF??
דיון נעים ופריקה נעימה
סוג הבחורות שאתם שונאים?
שונא את הבחורות שאתה מזמין אותה אלייך הביתה,מקדיש ל HOE הזאת את הזמן שלך,היא מבריזה,אתה שם עלייה פס.יומיים אחריי זה היא מבקשת סליחה ומתחננת לבוא אלייך הביתה,WTF??
דיון נעים ופריקה נעימה
|
|
שונא בחורות שדוחות אותי, כי אין לי פנים של רוצח פסיכופט![]()
שונא את הבחורות האלו שדלוקות עליך, אתה מראה להן שאתה מרגיש אותו דבר ואז הן משחקות אותה BITCH לא מעוניינות חח
שונא את כולן
לא מראה את זה במציאות בחיים כי יחשבו שאני איזה משוגע עם בעיות בשכל ויתרחקו ממני
וזה הולך לי די טוב האמת אנשים טיפשים מדי, לא חושדים לרגע כשמשחקים לידם דמות שהם רוצים לראות ונוח להם לחשוב שזה מה שאני באמת
אבל עמוק בפנים, שונא את כולן שנאת מוות. בעיקר, בעיקר את המסריחות שקולטות שאתה יושב על משו ואתה לא איזה זקן מכוער ואפילו נראה די טוב בעיקר ליד שאר האנשים שיושבים על משו, אז הן בכלל משחקות אותה נחמדות ובא לי להקיא פשוט.
וכל פעם שאתה מעלה את עצמך למעלה במדדים החומריים של כסף, מראה חיצוני וסטטוס אתה מבין את זה יותר שלא אוהבים אותך בגלל מי שאתה אלא בגלל מה שיש לך. וזה לא הרוב, זה כל הבנות שיצא לי להיות איתן בארץ ובעולם לא שאני איזה זיין על אבל הייתי עם מספיק כדי לגבש תדעה הזאת.
כי כשהייתי בחטיבה עם שיער מכוער, לוק של ילד כאפות ובלי כסף ובלי חברים נורמלים ולא הייתי יוצא לשום מקום אף אחת לא הסתכלה עלי אפילו בתור בן אדם אלא בתור תת אדם סוג ז' שצריך לשים בגטו ולהשמיד
אבל מאז שהתחלתי להשתנות זה כל פעם קפץ לקיצוניות וכשזה קורה לך אתה מבין כמה העולם הזה צבוע ודפוק. וכל שנה שעוברת אני מבין כמה צדקתי.
שוב, לא מראה את זה בחיים. אבל זאת הדעה שאני שומר עמוק בפנים וחושף אותה רק פה. וזאת בדיוק הסיבה למה אני בחיים לא אתחתן.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 30-12-2013 בשעה 22:48.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אני מיסוג׳יניסט אחי. אישה בשבילי היא 3 חורים.
You feel intimidated asshole?
אשכרה PUA HATE פה חחחחחח
עם כל המרמור שלהם ב puahate הכל שם 100% אמת, אין עוד מקום אחד באינטרנט כנה ואמיתי כמו puahate.
You feel intimidated asshole?
שונא כונפות, אוהב כוסיות. thats it