קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתר עם תרגום לעברית של הספר
    על ידי dardik בפורום הארי פוטר
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 24-11-2007, 12:32
  2. זכויות יוצרים על סמל אישי?
    על ידי קופיקו בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-09-2007, 15:24
  3. [הכרזה] זכויות יוצרים - חובה כניסה!
    על ידי Haviv בפורום מאמרי צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2007, 13:27
  4. [קונה]עזרה במשחק. Emergency 4(תרגום לעברית)100 נקודות!
    על ידי shlomi7570 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-05-2007, 21:41
  5. [שאלה] איך אני מגן על זכויות יוצרים ב- PSD בפוטושופ
    על ידי yuvalv64 בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-05-2006, 20:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

המציאות.זכויות יוצרים ZEITGEIST (עם תרגום לעברית)

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל המציאות.זכויות יוצרים ZEITGEIST (עם תרגום לעברית)

אסור צפייה אם אתה SOFT ASS NIGGA

אחריי הצפייה הצופים יתחלקו לשני קטגוריות:אלו שכביכול רוצים לעזור לעולם ולהיות הטובים.ואלו שעוד יותר יקבלו השראה וסוף סוף יבינו את המציאות שאנחנו כרגע נמצאים בא,וירצו ללכת בדרך של ה ELITE PEOPLE בשביל להתקדם למעלה.

Everybody put three fingers in the air
    The sky is falling, the wind is calling
    Stand for something or die in the morning
    Section 80, HiiiPoWeR

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אין לי שעתיים מיותרות, על מה זה מדבר? אולי אני אראה בקטעים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

וואה וואה אחינו, מילא זה היה סרט נחמד או משהו, אבל זה סתם קטעים כאלא.. יש איזה קטעים חשובים שאתה ממליץ עליהם?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

*יש לציין שאני שאני אחרי חצי בקבוק וויסקי ואחרי עוד דברים ככה שאני לא 100% שאני כותב את זה* ולא היתי 100% שראיתי את כל זה ובכלל בכל ה24 שעות האחרונות אני לא 100%
    בכל מקרה

ראיתי את החצי הראשון והטוב שתכלס משקף את כל מה שאני חושב ולא חידש לי יותר מדי (אבל אם אני יגיד את זה במציאות יחשבו שאני משוגע וירדתי מהפסים ויאשפזו אותי)

החצי ההיפי השני התחיל להגעיל אותי עד קיא ויצאתי מזה, יותר מדי רגשות ותקווה מיותרת במקום אחד
    בקיצר

במקום לבכות על לסתות ולשחק בקקה תתחילו לראות את החצי הראשון ולהפנים את המציאות כי זה מה שקורה בפועל.

הנה לכם המציאות בפנים בלי מסיכות ובלי בריחה מהמציאות,
    כל האופטימים שמחפשים תקווה, כל מי שחושב שאם הוא יצביע לפיד ולא ביבי תהיה לו מציאות טובה יותר

כל מי ש"מקווה" שיום אחד יהיה מנהיג לא מושחת או חרטא אחרת שהם ממציאים לעצמם כדי לברוח מהמציאות

כל מי שמוחה ברחוב שקרוי דווקא על שם הבן אדם שארגן את כל מה שבאמת דפק את מעמד העוני נגד אנשים שהם לא יותר מבובות על חוט עבור אותם האנשים

כל הדבילים שאומרים שצריך "להפיל את הקפיטליזם החזירי" שלא מבינים שזה נגד המציאות הדבר שהם מייחלים לו וגם אם ה"קפיטליזם החזירי" ייפול המצב לא ישתנה ומנסחים את הטענות שלהם עם משפטים שהם קראו בספר שנכתב ע''י עני מרוד ונואש שעל מה שיש לו בחיים זאת תקווה ורגשות חסרי תועלת של הודים מסוממים

כל הדבילים שהם מתגאים בזה שהם "חיים במדינת עולם ראשון" וש"צריך להעריך את הדמוקרטיה" כשבפועל הם יותר עבדים מילד סיני שעובד 16 שעות ביום בשביל 2 סנט, לפחות לילד הזה לא מצותתים קבוע בטלפון כי אין לו אחד!

כל החיים בסרט שחושבים ש"קידום בעבודה" יהפוך אותם מעניים לסופר עשירים שמחרבנים כסף מהתחת ובכלל לא ישאיר אותם עבדים למשכנתא, לתאגיד שהם עובדים בו, לאישה הכונפה שלהם שתמצוץ להם את הדם כמו עלוקה אחרי שהם יתגרשו (והם יתגרשו, כי כמו שאין תקווה אין גם אהבה) עם הדבר אשר נקרא "מזונות" שזאת עוד שרשרת אחת לצווארו של הגבר בעולם המערבי

כל הישראלים הדבילים שחושבים שאם הם יעברו מישראל לארה''ב או אירופה הם יפסיקו להיות עבדים ואף פעם לא יפטרו אותם!!!111 שבתכלס המדינות שהם רוצים להגר אליהם נמצאות במצב יותר גרוע מישראל (וישראל במצב חרא בניגוד למה שסטנלי פישר מזיין עליו תמוח)

כל העלובי נפש שסומכים על המערכת שתתן להם "פנסיה" אחרי 50 שנות עבדות ואפילו לא יודעים איך נוצרת הפנסיה שלהם וממה ומתפלאים למה הם מקבלים אחר כך 1000 שקל בחודש ואיך זה יכול להיות שהפנסיה שלהם התקצצה לה בחצי או ב75%

כל החיים בסרט שאמא אמרה להם שהם "מוכשרים ומיוחדים ויכולים להיות מה שירצו" כי הם קיבלו 100 במבחן בביולוגיה בכיתה י' שבתכלס כולם יודעים שהם יסיימו בתור מוכרי פלאפל או נהגי מונית ויתלוננו על הממשלה ויאשימו את ה"טייקונים" בכשלונות שלהם כמו BUTTHURT LOSERS

כל המסכנים שחושבים שצריך "להלחם באויב הערבי ובטרור" תוך כדי שהם מקבלים כסף שלא מספיק לחצי מהבקבוק וויסקי שאני שותה עכשיו ומתרצים את העבדות שלהם בכך שהם "תורמים לחברה ומגנים על המולדת" בתקווה שיתנו להם הנחה על המשכנתא או שאיזה כונפה תתן להם לזיין אותה

כל הפושטקים שעושים תואר ראשון במדעי שקר כלשהו ומצפים לתנאים של CEO של מריל לינץ'

כל הליצנים שמשלמים לרב מסומם מהתחת שמביא בנערת ליווי אחרת כל שבוע או במקרםי מסויימים שמושתקים ע''י גורמים מסויימים, בילד בן 6 (לא שהם יודעים את זה) בתקווה שהוא "ישנה להם את החיים ויתן להם ברכה לבית" עם עוד מילים חסרות משמעות שנוצרו מהתקווה המיותרת ששוצרת בעולם

כל הצדיקים בשקל שמאמינים בקרמה וחושבים שאם הם "יתרמו לצדקות" ויעשו דברים שהחברה קבעה בתור "טובים" אז הם יחיו חיים טובים יותר (בזמן שהאנשים שחיים טוב באמת, גרמו לחובות, מלחמות עולם ויש להם יותר דם על הידיים מה"טרוריסטים" שהם מכנים בתור "סכנה לאנושות") ולא מבינים שאין טוב ורע, אלא רק עובדות קשות שצריך לדעת לקבל

THIS IS MY ANSWER TO YOUR EMPTY HOPE
    YOU ARE MY MOTIVATION, WHEN I SEE YOUR SHITTY PATTERN THAT YOU CALL A "LIFE" I KNEW I WAS RIGHT WITH MY DECISIONS

אי אפשר ליצור עולם מושלם שבו כולם מאושרים וחופשיים, עולם שבו יש מנצחים חייבים להיות גם מפסידים, אין עושר בלי עוני, אין חופש בלי עבדות, אין חיים בלי מוות, אין טוב בלי רע, אין אין דבר כזה שאתה עולה למעלה בזמן שמישו אחר לא יורד למטה (ולרוב זה יותר ממישו אחד)
    וכל מי שראה את המציאות ולא משקר לעצמו עם סיסמאות שנוצרו מתוך תקווה חסרת כל בסיס מציאותי יודע את זה

או שאתה עבד של תאגיד שמקבל ממנו בתחת 50 שנה ואחרי כל זה מקבל פנסיה שלא מספיקה לך לתרופות שרק הורגות אותך (וזה במידה שלא מפטרים אותך באמצע דבר שללא קשרים לא קורה בחיים), או שאתה יוצר כסף בלי הגבלה של זמן, מקום ותאגידים שכופים עליך ככה וככה. ובשביל זה צריך יותר מנייר קקמייקה ממוסד ללימודי שקר כלשהו.

אין אמצע.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-01-2014 בשעה 01:23.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    *יש לציין שאני שאני אחרי חצי בקבוק וויסקי ואחרי עוד דברים ככה שאני לא 100% שאני כותב את זה* ולא היתי 100% שראיתי את כל זה ובכלל בכל ה24 שעות האחרונות אני לא 100%
    בכל מקרה

ראיתי את החצי הראשון והטוב שתכלס משקף את כל מה שאני חושב ולא חידש לי יותר מדי (אבל אם אני יגיד את זה במציאות יחשבו שאני משוגע וירדתי מהפסים ויאשפזו אותי)

החצי ההיפי השני התחיל להגעיל אותי עד קיא ויצאתי מזה, יותר מדי רגשות ותקווה מיותרת במקום אחד
    בקיצר

במקום לבכות על לסתות ולשחק בקקה תתחילו לראות את החצי הראשון ולהפנים את המציאות כי זה מה שקורה בפועל.

הנה לכם המציאות בפנים בלי מסיכות ובלי בריחה מהמציאות,
    כל האופטימים שמחפשים תקווה, כל מי שחושב שאם הוא יצביע לפיד ולא ביבי תהיה לו מציאות טובה יותר

כל מי ש"מקווה" שיום אחד יהיה מנהיג לא מושחת או חרטא אחרת שהם ממציאים לעצמם כדי לברוח מהמציאות

כל מי שמוחה ברחוב שקרוי דווקא על שם הבן אדם שארגן את כל מה שבאמת דפק את מעמד העוני נגד אנשים שהם לא יותר מבובות על חוט עבור אותם האנשים

כל הדבילים שאומרים שצריך "להפיל את הקפיטליזם החזירי" שלא מבינים שזה נגד המציאות הדבר שהם מייחלים לו וגם אם ה"קפיטליזם החזירי" ייפול המצב לא ישתנה ומנסחים את הטענות שלהם עם משפטים שהם קראו בספר שנכתב ע''י עני מרוד ונואש שעל מה שיש לו בחיים זאת תקווה ורגשות חסרי תועלת של הודים מסוממים

כל הדבילים שהם מתגאים בזה שהם "חיים במדינת עולם ראשון" וש"צריך להעריך את הדמוקרטיה" כשבפועל הם יותר עבדים מילד סיני שעובד 16 שעות ביום בשביל 2 סנט, לפחות לילד הזה לא מצותתים קבוע בטלפון כי אין לו אחד!

כל החיים בסרט שחושבים ש"קידום בעבודה" יהפוך אותם מעניים לסופר עשירים שמחרבנים כסף מהתחת ובכלל לא ישאיר אותם עבדים למשכנתא, לתאגיד שהם עובדים בו, לאישה הכונפה שלהם שתמצוץ להם את הדם כמו עלוקה אחרי שהם יתגרשו (והם יתגרשו, כי כמו שאין תקווה אין גם אהבה) עם הדבר אשר נקרא "מזונות" שזאת עוד שרשרת אחת לצווארו של הגבר בעולם המערבי

כל הישראלים הדבילים שחושבים שאם הם יעברו מישראל לארה''ב או אירופה הם יפסיקו להיות עבדים ואף פעם לא יפטרו אותם!!!111 שבתכלס המדינות שהם רוצים להגר אליהם נמצאות במצב יותר גרוע מישראל (וישראל במצב חרא בניגוד למה שסטנלי פישר מזיין עליו תמוח)

כל העלובי נפש שסומכים על המערכת שתתן להם "פנסיה" אחרי 50 שנות עבדות ואפילו לא יודעים איך נוצרת הפנסיה שלהם וממה ומתפלאים למה הם מקבלים אחר כך 1000 שקל בחודש ואיך זה יכול להיות שהפנסיה שלהם התקצצה לה בחצי או ב75%

כל החיים בסרט שאמא אמרה להם שהם "מוכשרים ומיוחדים ויכולים להיות מה שירצו" כי הם קיבלו 100 במבחן בביולוגיה בכיתה י' שבתכלס כולם יודעים שהם יסיימו בתור מוכרי פלאפל או נהגי מונית ויתלוננו על הממשלה ויאשימו את ה"טייקונים" בכשלונות שלהם כמו BUTTHURT LOSERS

כל המסכנים שחושבים שצריך "להלחם באויב הערבי ובטרור" תוך כדי שהם מקבלים כסף שלא מספיק לחצי מהבקבוק וויסקי שאני שותה עכשיו ומתרצים את העבדות שלהם בכך שהם "תורמים לחברה ומגנים על המולדת" בתקווה שיתנו להם הנחה על המשכנתא או שאיזה כונפה תתן להם לזיין אותה

כל הפושטקים שעושים תואר ראשון במדעי שקר כלשהו ומצפים לתנאים של CEO של מריל לינץ'

כל הליצנים שמשלמים לרב מסומם מהתחת שמביא בנערת ליווי אחרת כל שבוע או במקרםי מסויימים שמושתקים ע''י גורמים מסויימים, בילד בן 6 (לא שהם יודעים את זה) בתקווה שהוא "ישנה להם את החיים ויתן להם ברכה לבית" עם עוד מילים חסרות משמעות שנוצרו מהתקווה המיותרת ששוצרת בעולם

כל הצדיקים בשקל שמאמינים בקרמה וחושבים שאם הם "יתרמו לצדקות" ויעשו דברים שהחברה קבעה בתור "טובים" אז הם יחיו חיים טובים יותר (בזמן שהאנשים שחיים טוב באמת, גרמו לחובות, מלחמות עולם ויש להם יותר דם על הידיים מה"טרוריסטים" שהם מכנים בתור "סכנה לאנושות") ולא מבינים שאין טוב ורע, אלא רק עובדות קשות שצריך לדעת לקבל

THIS IS MY ANSWER TO YOUR EMPTY HOPE
    YOU ARE MY MOTIVATION, WHEN I SEE YOUR SHITTY PATTERN THAT YOU CALL A "LIFE" I KNEW I WAS RIGHT WITH MY DECISIONS

אי אפשר ליצור עולם מושלם שבו כולם מאושרים וחופשיים, עולם שבו יש מנצחים חייבים להיות גם מפסידים, אין עושר בלי עוני, אין חופש בלי עבדות, אין חיים בלי מוות, אין טוב בלי רע, אין אין דבר כזה שאתה עולה למעלה בזמן שמישו אחר לא יורד למטה (ולרוב זה יותר ממישו אחד)
    וכל מי שראה את המציאות ולא משקר לעצמו עם סיסמאות שנוצרו מתוך תקווה חסרת כל בסיס מציאותי יודע את זה

או שאתה עבד של תאגיד שמקבל ממנו בתחת 50 שנה ואחרי כל זה מקבל פנסיה שלא מספיקה לך לתרופות שרק הורגות אותך (וזה במידה שלא מפטרים אותך באמצע דבר שללא קשרים לא קורה בחיים), או שאתה יוצר כסף בלי הגבלה של זמן, מקום ותאגידים שכופים עליך ככה וככה. ובשביל זה צריך יותר מנייר קקמייקה ממוסד ללימודי שקר כלשהו.

אין אמצע.
    השארת אותי מה שנקרא speechless

אתה אחד התותחים, בעיקר כשאתה מסטול

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עוד שאלות המליון דולר שאני רוצה לשאול פה את כולם

1. אם הטכנולוגיה שלכם התקדמה, איך זה יכול להיות שאתם עובדים יותר מאשר עבדתם לפני כ...20, 30, 60 שנה במקום לעבוד פחות או לא לעבוד בכלל? ולמה שני המילים האחרונות שאמרתי מעוררות בכן תחושות של פחד ולחץ מטורף בין הבטן לחזה?

2. איך בסרטים, סדרות וכו' מציגים אנשים שסטו מדרך ה"בצפר-אוניברסיטה-עבודה-משכנתא-חתונה-ילדים-פנסיה"?

3. איך בסרטים והסדרות מציגים אנשים עשירים ו/או אנשים עם כוח?

4. למה מי מפריש לפנסיה נחשב "נורמלי" ומי שמשקיע לבד במניות, נדלן או אלוהים יודע מה נחשב "משוגע ומהמר" אפילו שהם עושים את אותה הפעולה בדיוק ולרוב מי שעושה את זה לבד עושה את זה ביותר יעילות בפחות סיכון ולמרות זאת, לא נתפס ברצינות?

5. למה כששואלים מישהו במה הוא עובד והוא עונה "בשביל עצמי" או "לא עובד" או כל דבר שקשור לאנטי עבדות תאגידית, מצטיירת לרוב האלוסיה (ואולי גם לכם) תמונה בראש של

א. קומבינטור שחוגג על התחת של כולם ועושה משו לא חוקי
    ב. דוס שחי מביטוח לאומי
    ג. נרקומן או הומלס
    ד. עצלן שגר עם ההורים שכל היום משחק בביצים?

6. אתם מכירים מישהו שעובד בתור שכיר וקנה לעצמו דירה (לא, משכנתא זה לא נחשב דירה משלכם כי היא לא שלכם)?

7. אתם מכירים מישהו ש"התקדם" לדרגת מנכ''ל בחברה כלשהי (שזה גם חרא ולא לזה אני שואף אבל 90% מהאנשים גם לזה לא יגיעו) ללא קשרים ו/או בלי להוולד למשפחה הנכונה? אם ככה, איך זה יכול להיות שהמשפט "הטוב ביותר הוא המצליח ביותר תופס"? איך זה שיש מיליארדרים שלא סיימו 7 שנות לימוד (המייסד של גולדמן זאקס ומי שיודע מהחיים שלו יודע כמה כסף רץ שם) ויש כאלה שקיבלו 800 בפסיכומטרי שחיים עם מינוס בבנקף לא גומרים תחודש ואפילו דירה משלהם אין להם (ושוב זה שלקחת משכנתא לא אומר שישך דירה)?

איך זה יכול להיות שיש מישהו שהוא טיפש ולא מבין מהחיים שלו ולא יודע את לוח הכפל ועושה יותר כסף מ..בערך כל אקדמאי שתראו בחיים? הרי האקדמאי כזה חכם וכזה "טוב", אם ככה, למה הוא כזה...עני?

תחשבו על זה טוב טוב ותענו לעצמכם בלי לשקר.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-01-2014 בשעה 02:29.

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

עוד שאלות המליון דולר שאני רוצה לשאול פה את כולם

1. אם הטכנולוגיה שלכם התקדמה, איך זה יכול להיות שאתם עובדים יותר מאשר עבדתם לפני כ...20, 30, 60 שנה במקום לעבוד פחות או לא לעבוד בכלל? ולמה שני המילים האחרונות שאמרתי מעוררות בכן תחושות של פחד ולחץ מטורף בין הבטן לחזה?

2. איך בסרטים, סדרות וכו' מציגים אנשים שסטו מדרך ה"בצפר-אוניברסיטה-עבודה-משכנתא-חתונה-ילדים-פנסיה"?

3. איך בסרטים והסדרות מציגים אנשים עשירים ו/או אנשים עם כוח?

4. למה מי מפריש לפנסיה נחשב "נורמלי" ומי שמשקיע לבד במניות, נדלן או אלוהים יודע מה נחשב "משוגע ומהמר" אפילו שהם עושים את אותה הפעולה בדיוק ולרוב מי שעושה את זה לבד עושה את זה ביותר יעילות בפחות סיכון ולמרות זאת, לא נתפס ברצינות?

5. למה כששואלים מישהו במה הוא עובד והוא עונה "בשביל עצמי" או "לא עובד" או כל דבר שקשור לאנטי עבדות תאגידית, מצטיירת לרוב האלוסיה (ואולי גם לכם) תמונה בראש של

א. קומבינטור שחוגג על התחת של כולם ועושה משו לא חוקי
    ב. דוס שחי מביטוח לאומי
    ג. נרקומן או הומלס
    ד. עצלן שגר עם ההורים שכל היום משחק בביצים?

6. אתם מכירים מישהו שעובד בתור שכיר וקנה לעצמו דירה (לא, משכנתא זה לא נחשב דירה משלכם כי היא לא שלכם)?

7. אתם מכירים מישהו ש"התקדם" לדרגת מנכ''ל בחברה כלשהי (שזה גם חרא ולא לזה אני שואף אבל 90% מהאנשים גם לזה לא יגיעו) ללא קשרים ו/או בלי להוולד למשפחה הנכונה? אם ככה, איך זה יכול להיות שהמשפט "הטוב ביותר הוא המצליח ביותר תופס"? איך זה שיש מיליארדרים שלא סיימו 7 שנות לימוד (המייסד של גולדמן זאקס ומי שיודע מהחיים שלו יודע כמה כסף רץ שם) ויש כאלה שקיבלו 800 בפסיכומטרי שחיים עם מינוס בבנקף לא גומרים תחודש ואפילו דירה משלהם אין להם (ושוב זה שלקחת משכנתא לא אומר שישך דירה)?

איך זה יכול להיות שיש מישהו שהוא טיפש ולא מבין מהחיים שלו ולא יודע את לוח הכפל ועושה יותר כסף מ..בערך כל אקדמאי שתראו בחיים? הרי האקדמאי כזה חכם וכזה "טוב", אם ככה, למה הוא כזה...עני?

תחשבו על זה טוב טוב ותענו לעצמכם בלי לשקר.
    מה דעתך על זה? (תחסוך את זה שאתה חושב שהוא לוזר שמתלונן בלה בלה בלה)

בוא נגיד שיש תסריט (למרות שאתה חושב שזה לא יקרה) שאיכשהו האנשים מתפכחים וכל הפרמידה הזאת מתפוצצת לכולם בפרצוף.
    יש לך PLAN B?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אתה מדבר על הנפילה של הדולר בלבד שתביא לקריסה של ארה''ב?
    אם כן,
    הנפילה של ארה''ב היא חלק מהתוכנית שלי לעלות למעלה ושאני אומר למעלה אני מתכוון להכי למעלה שאפשר. והעלייה של סין היא גם חלק ממנה.

לא אגיד מעבר לזה ומה בדיוק אני עושה עם זה כי אלה לא דיבורים לאינטרנט.

או שאתה מדבר על הנפילה של המערכת הקפיטליסטית בכל העולם ונפילה של כל הבנקים? כי אם כן, זה החלום הרוב של VENUS PROJECT ושאר הארגונים שמונעים ע''י תקווה בלבד.
    ואתה אחד שאמור לדעת שלתקווה אין יותר מדי ערך בעולם הזה. YOU DONT FUEL YOUR VEHICLE WITH HOPE, YOU FUEL IT WITH GAS USING CASH, NOT HOPE.

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

אתה מדבר על הנפילה של הדולר בלבד שתביא לקריסה של ארה''ב?
    אם כן,
    הנפילה של ארה''ב היא חלק מהתוכנית שלי לעלות למעלה ושאני אומר למעלה אני מתכוון להכי למעלה שאפשר. והעלייה של סין היא גם חלק ממנה.

לא אגיד מעבר לזה ומה בדיוק אני עושה עם זה כי אלה לא דיבורים לאינטרנט.

או שאתה מדבר על הנפילה של המערכת הקפיטליסטית בכל העולם ונפילה של כל הבנקים? כי אם כן, זה החלום הרוב של VENUS PROJECT ושאר הארגונים שמונעים ע''י תקווה בלבד.
    ואתה אחד שאמור לדעת שלתקווה אין יותר מדי ערך בעולם הזה. YOU DONT FUEL YOUR VEHICLE WITH HOPE, YOU FUEL IT WITH GAS USING CASH, NOT HOPE.
    כן, התכוונתי שכל הדולרים שלך שווים לפח יום אחד. קרה להורים שלי בתקופת ברית המועצות. זו גם הסיבה למה הם עלו לארץ.
    בכל מקרה, אני סתם קורא על זה מדי פעם אבל לא מעבר, בדיוק כמו שאני קורא על פילוסופיה או רוחניות. נושאים שמסקרנים אותי. לא כל כך אכפת לי, לא מתיימר להבין בזה, לא מתיימר לנחש מתי והאם זה יקרה.
    הסיבה לכך שזה לא מדאיג אותי זה שאני מייצר "כסף" על ידי זה שאני נותן ערך לאנשים, אולי אני ארגיש ירידה בהכנסות בגלל מיתון במשק, אבל את זה כולם ירגישו. מבחינתי המטבע יהפוך עכשיו לכבשים וגמלים, זה פחות ישנה לי כי במקום נייר אני אתחיל לקחת כבשים במקום.

השאלה המעניינת איך אתה תתחמק מזה, הרי אתה בורג במערכת, אתה לא ווארן באפט שיזיין את כל העולם (כי הוא יכול) העיקר שההכנסות שלו לא יפגעו. אתה מאלה שאמורים לקבל בתחת מווארן באפט.
    כי 2 המגזרים שהכי יפגעו ממצב כזה:
    -זוגות צעירים שימצאו בחוב באותה נקודת זמן
    -אנשי ה"וול סטריט" הפשוטים למיניהם

אגב רוצה דוגמה כמה אנשים סומכים על המערכת?
    לאבא שלי בגיל 22 בערך היה הכל, 2 דירות שלו שנקנו במזומן, ימבה מזומן מסחורות שהוא היה מייבא מפולין.
    ואז קרה כל הבלאגן בברית המועצות, הוא מכר דירה אחת, הדירה השנייה עדיין רשומה על שם הסבתא. ולקח את אמא שלי לישראל איתו.
    ועכשיו אם אני מדבר איתו על מה שקורה בארה"ב הוא אומר לי: "אתה מדבר שטויות, זה לא אותו דבר, יש שם דמוקרטיה והכל חופשי, הם ישלמו את החוב והכל יהיה איתם בסדר ב-100% תפסיק לקרוא קונספירציות באינטרנט, הם לא מייצרים כסף סתם כי בא להם, יש מערכת מסודרת שיודעת לחשב כמה צריך להדפיס אל תחשוב שהם טיפשים ואתה חכם".

כנ"ל לגבי מעבר לחול, אם אני אומר משהו כמו "חרא מדינה" הוא לוקח את זה קשה ומנסה להוכיח לי כמה טוב פה.

people looove the dogma
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 02-01-2014 בשעה 03:57.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אין לי שעתיים מיותרות, על מה זה מדבר? אולי אני אראה בקטעים
    בעיות שלך אחי,אני לא הולך לספר לך עכשיו את כל הסרט

הסרט בכללי מדבר על כסף ומערכת,איך אנשים עושים עלייך כסף,לפחות בחצי הראשון.החצי השני מדבר על תקווה וכל מיני דברים שאם אתה בנאדם רוחני אתה תאהב

הבחירה שלך היא בין החצי הראשון והשני

בגלל זה אמרתי שהצופים יתחלקו לשתי קטגוריות

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    כן, התכוונתי שכל הדולרים שלך שווים לפח יום אחד. קרה להורים שלי בתקופת ברית המועצות. זו גם הסיבה למה הם עלו לארץ.
    בכל מקרה, אני סתם קורא על זה מדי פעם אבל לא מעבר, בדיוק כמו שאני קורא על פילוסופיה או רוחניות. נושאים שמסקרנים אותי. לא כל כך אכפת לי, לא מתיימר להבין בזה, לא מתיימר לנחש מתי והאם זה יקרה.
    הסיבה לכך שזה לא מדאיג אותי זה שאני מייצר "כסף" על ידי זה שאני נותן ערך לאנשים, אולי אני ארגיש ירידה בהכנסות בגלל מיתון במשק, אבל את זה כולם ירגישו. מבחינתי המטבע יהפוך עכשיו לכבשים וגמלים, זה פחות ישנה לי כי במקום נייר אני אתחיל לקחת כבשים במקום.

השאלה המעניינת איך אתה תתחמק מזה, הרי אתה בורג במערכת, אתה לא ווארן באפט שיזיין את כל העולם (כי הוא יכול) העיקר שההכנסות שלו לא יפגעו. אתה מאלה שאמורים לקבל בתחת מווארן באפט.
    כי 2 המגזרים שהכי יפגעו ממצב כזה:
    -זוגות צעירים שימצאו בחוב באותה נקודת זמן
    -אנשי ה"וול סטריט" הפשוטים למיניהם

אגב רוצה דוגמה כמה אנשים סומכים על המערכת?
    לאבא שלי בגיל 22 בערך היה הכל, 2 דירות שלו שנקנו במזומן, ימבה מזומן מסחורות שהוא היה מייבא מפולין.
    ואז קרה כל הבלאגן בברית המועצות, הוא מכר דירה אחת, הדירה השנייה עדיין רשומה על שם הסבתא. ולקח את אמא שלי לישראל איתו.
    ועכשיו אם אני מדבר איתו על מה שקורה בארה"ב הוא אומר לי: "אתה מדבר שטויות, זה לא אותו דבר, יש שם דמוקרטיה והכל חופשי, הם ישלמו את החוב והכל יהיה איתם בסדר ב-100% תפסיק לקרוא קונספירציות באינטרנט, הם לא מייצרים כסף סתם כי בא להם, יש מערכת מסודרת שיודעת לחשב כמה צריך להדפיס אל תחשוב שהם טיפשים ואתה חכם".

כנ"ל לגבי מעבר לחול, אם אני אומר משהו כמו "חרא מדינה" הוא לוקח את זה קשה ומנסה להוכיח לי כמה טוב פה.

people looove the dogma
    שיעור בכלכלה מטיילר:

נתחיל מזה שאתה לא מחדש לי שום דבר ואני יודע מה קרה להורים שלך עד לפרט האחרון. אם נגיד היה להם 10000 שקל בבנק ויום למחרת הם קמו ונשאר להם 10 אגורות. דבר כזה לא יקרה יותר בחיים חוץ ממצבים מיוחדים שאני מוכן להם. זה קרה בדיוק מתי שברית המועצות קרסה והיה בלאגן רציני

וזה שה"דולר לא יהיה שווה כלום" לא קשור בשום צורה למה שאמרת, זה כבר משהו שקשור לבנקים ולמדינה שגם לזה אני מוכן.

רמז - ההכנסה שלי לא תבוא רק מוול סטריט. גם אם אני ייאבד את ההכנסה מוול סטריט יהיה לי מאיפה לחיות יותר טוב מאיך ש80% מהעולם יחיה. לא רוצה להגיד מה זה כי עוד לא הוצאתי את זה לפועל אבל זה ככה קרוב מלהתגשם.

עוד רמז- גם ההכנסה שיש לי מוול סטריט מתחלקת ל3 קטגוריות שכל קטגוריה יש תפקיד משלה ושומרת לי על התחת במידה ויהיה לי חודש חודשיים או אפילו שנה ללא הכנסות בכלל. שאחת מהן מכפילה תכסף שלה בזמן שאני מדבר איתך עכשיו. כרגע אני עושה את זה ברמה פרימיטיבית אבל זה עניין של זמן עד שמאות יהפכו לאלפים ואלפים יהפכו לעשרות אלפים וכל זה יתגלגל ויהפוך למיליארדים. הכל עניין של זמן. ויש לי את כל הזמן שבעולם להתחשב בעובדה שעשיתי בשנה אחת מה שישראלי ממוצע לא עושה ב40 שנה.

ועוד רמז - אני חולם על היום שבו ארה''ב תיפול ויהיה משבר כלכלי, אני חולם על היום שבו השווקים ייפלו, אני חולם על היום שבו תהיה אבטלה, עוני, רעב ורוב המשפחות יגורשו מהבתים שלהם. אני חולם על היום שבו גברים יאבדו את עבודתם, נשותיהם יזעקו עם תפילות לשמיים, תפילות שלא ייענו לעולם וילדיהם יצטרכו לאכול אחד את השני בשביל לשרוד כי לא יהיה אוכל בכל ארה''ב.

לצערי כל מה שאמרתי לא יקרה בכזאת קיצוניות, אבל יקרה משהו דומה למה שכבר קרה. ההיסטוריה נוטה לחזור על עצמה וכל מי שבאמת עושה כסף ולא משחק בקקה יסכים איתי. THE GREAT DEPRESSION IS COMING AND IM HERE TO MAKE MONEY OUT OF IT

הנפילה של הרוב זה החלום הרטוב שלי כי מה שאני עושה עכשיו זה כלום, זה אפס לעומת מה שאני הולך לקבל כשזה יקרה, היום השחור של כולם תהיה העלייה של האימפריה שלי, כי בעולם שבו משהו נופל משהו אחר חייב לקום. והיום הזה לא רחוק כמו שהוא נשמע. ואני הולך לצחוק אחרון על כל מי שצחק עלי שלא ייצא ממני כלום. אפילו שאני צוחק עליהם כבר עכשיו.

NOTHING CAN STOP ME FROM GETTING WHAT I WANT
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-01-2014 בשעה 05:33.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עוד שיעור בכלכלה מטיילר, והפעם על המחייה בישראל כנגד המחייה בעולם ממישהו שלשלם שינוי ראה עולם בניגוד לישראלים שראו רק בורגס ונאפה ואחרי זה חזרו למתכונת הWAGE SLAVE של התאגידים שלהם ועדיין חושבים שיכולים להטיף לי משהו על כלכלה

1. לגור באיזור הכי יקר בלוס אנג'לס יותר זול פי 3.3 מלגור בישראל בתנאים של סודני (בדקתי וחישבתי אגב). אם אני יספר לכם כמה הוצאתי שם בחודש ומה עשיתי עם הכסף הזה אתם לא תאמינו לי. אני רק אגיד שבישראל בכסף הזה הייתי גר בקופסת גפרורים ולא אוכל כלום ונשאר שחיף
    2. אני לא יפתח תפה על תאילנד
    3. אני לא יפתח תפה על אירופה (אפילו מקומות שנחשבים יקרים כמו לונדון וצרפת מתגמדים לעומת ישראל)
    4. אפילו בניו יורק יותר זול מאשר בישראל וניו יורק נחשב מקום מאוד יקר.
    5. אני לא יפתח את הפה על מחירי המכוניות והאופנועים בישראל לעומת מקומות שפויים
    6. אני לא יפתח את הפה על מחירי הביטוח לאופנוע או אפילו רכב
    7. אני לא יפתח את הפה על מחירי האלכוהול (לפני שיאיר לפיד הוריד פה את המחיר של האלכוהול היה פה יקר רצח לקנות וויסקי טוב), מזל שהוא עשה את זה ככה לפחות המחירים פה נהיו יותר שפויים אבל עדיין חרא

אפילו בדברים של PEASANTS ועד לדברים יותר רציניים ישראל מדינה מסריחה אני ידבר במונחים האלה אולי ככה תבינו יותר:

יש פה תחבורה ציבורית הכי גרועה שיצא לי לראות בעולם (בגלל הדוסים המסריחים אין תחבורה ציבורית בשבת ומשלמים 2 דולר לנסיעה),
    בארה''ב יש תחבורה ציבורית פי 100 יותר טובה ואתה משלם דולר ומגיע לכל מקום שבא לך בכל זמן שבא לך כי זו מדינה מתוקנת שבה אין דוסים

שם קניתי גלון שוקו ב3-4 דולר (יעני 4 ליטר בערך אולי קצת פחות)
    בישראל ליטר שוקו עולה 20 שקל

שם קניתי ליטר גריי גוס בפחות מ20 דולר. כמה פה זה עולה? 200 שקל? 250?

שם יכולתי להביא BMW עם גג נפתח דגם חדש יד שניה כולה במצב בן בן זונה ב10 אלף דולר ואני בטוח שיכולתי להוריד את המוכר ל9, בוא נגיד את זה ככה אתה בא פה למסיבה עם אוטו כזה כולן מוצצות לך בפקודה. איזה אוטו תביא בישראל עם 10 אלף דולר?במקרה הטוב מזדה מעופשת שנראית כאילו עברה שואה בגטו

בישראל דירה נורמלית בת''א (כי שאר הערים פה זוועה) עולה 6 מליון שקל במינימום, מתחת לזה אלה איזורים של סודנים. כל הדירות נמצאות במצב זוועתי ועלולות לקרוס כל שניה וכבר היו מקרים שהם קרסו.
    שם בכסף הזה אתה קונה לך 2 דירות באיזורים שנחשבים יוקרתיים (אני מדבר על איזורים ליד בוורלי הילס ולא שכונות עוני של כושים) ועוד נשאר לך כסף

ובחיית אל תגרמו לפתוח תפה על תאילנד

רק אחרי שאתה רואה עולם אתה מבין איך כל השנים שגרת בישראל פשוט זיינו אותך בתחת
    ועוד ים ים ים יםםםםםםםםם דברים שאם אני יתחיל אני פשוט לא יסיים, אין לכם מושג באיזה שיט הול אתם תקועים

התעמולה הציונית של "העולם במשבר ויקר בכל מקום, הכלכלה של ישראל חזקה צריך רק להדק את החגורה עוד קצת ולחכות שביבי הדגול יתקן את המצב" זה הדבר הכי פתטי שראיתי בחיים, לא מאמין שאנשים מבוגרים קונים תחרא הזה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-01-2014 בשעה 06:43.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

עוד שיעור בכלכלה מטיילר, והפעם על המחייה בישראל כנגד המחייה בעולם ממישהו שלשלם שינוי ראה עולם בניגוד לישראלים שראו רק בורגס ונאפה ואחרי זה חזרו למתכונת הWAGE SLAVE של התאגידים שלהם ועדיין חושבים שיכולים להטיף לי משהו על כלכלה

1. לגור באיזור הכי יקר בלוס אנג'לס יותר זול פי 3.3 מלגור בישראל בתנאים של סודני (בדקתי וחישבתי אגב). אם אני יספר לכם כמה הוצאתי שם בחודש ומה עשיתי עם הכסף הזה אתם לא תאמינו לי. אני רק אגיד שבישראל בכסף הזה הייתי גר בקופסת גפרורים ולא אוכל כלום ונשאר שחיף
    2. אני לא יפתח תפה על תאילנד
    3. אני לא יפתח תפה על אירופה (אפילו מקומות שנחשבים יקרים כמו לונדון וצרפת מתגמדים לעומת ישראל)
    4. אפילו בניו יורק יותר זול מאשר בישראל וניו יורק נחשב מקום מאוד יקר.
    5. אני לא יפתח את הפה על מחירי המכוניות והאופנועים בישראל לעומת מקומות שפויים
    6. אני לא יפתח את הפה על מחירי הביטוח לאופנוע או אפילו רכב
    7. אני לא יפתח את הפה על מחירי האלכוהול (לפני שיאיר לפיד הוריד פה את המחיר של האלכוהול היה פה יקר רצח לקנות וויסקי טוב), מזל שהוא עשה את זה ככה לפחות המחירים פה נהיו יותר שפויים אבל עדיין חרא

אפילו בדברים של PEASANTS ועד לדברים יותר רציניים ישראל מדינה מסריחה אני ידבר במונחים האלה אולי ככה תבינו יותר:

יש פה תחבורה ציבורית הכי גרועה שיצא לי לראות בעולם (בגלל הדוסים המסריחים אין תחבורה ציבורית בשבת ומשלמים 2 דולר לנסיעה),
    בארה''ב יש תחבורה ציבורית פי 100 יותר טובה ואתה משלם דולר ומגיע לכל מקום שבא לך בכל זמן שבא לך כי זו מדינה מתוקנת שבה אין דוסים

שם קניתי גלון שוקו ב3-4 דולר (יעני 4 ליטר בערך אולי קצת פחות)
    בישראל ליטר שוקו עולה 20 שקל

שם קניתי ליטר גריי גוס בפחות מ20 דולר. כמה פה זה עולה? 200 שקל? 250?

שם יכולתי להביא BMW עם גג נפתח דגם חדש יד שניה כולה במצב בן בן זונה ב10 אלף דולר ואני בטוח שיכולתי להוריד את המוכר ל9, בוא נגיד את זה ככה אתה בא פה למסיבה עם אוטו כזה כולן מוצצות לך בפקודה. איזה אוטו תביא בישראל עם 10 אלף דולר?במקרה הטוב מזדה מעופשת שנראית כאילו עברה שואה בגטו

בישראל דירה נורמלית בת''א (כי שאר הערים פה זוועה) עולה 6 מליון שקל במינימום, מתחת לזה אלה איזורים של סודנים. כל הדירות נמצאות במצב זוועתי ועלולות לקרוס כל שניה וכבר היו מקרים שהם קרסו.
    שם בכסף הזה אתה קונה לך 2 דירות באיזורים שנחשבים יוקרתיים (אני מדבר על איזורים ליד בוורלי הילס ולא שכונות עוני של כושים) ועוד נשאר לך כסף

ובחיית אל תגרמו לפתוח תפה על תאילנד

רק אחרי שאתה רואה עולם אתה מבין איך כל השנים שגרת בישראל פשוט זיינו אותך בתחת
    ועוד ים ים ים יםםםםםםםםם דברים שאם אני יתחיל אני פשוט לא יסיים, אין לכם מושג באיזה שיט הול אתם תקועים

התעמולה הציונית של "העולם במשבר ויקר בכל מקום, הכלכלה של ישראל חזקה צריך רק להדק את החגורה עוד קצת ולחכות שביבי הדגול יתקן את המצב" זה הדבר הכי פתטי שראיתי בחיים, לא מאמין שאנשים מבוגרים קונים תחרא הזה.
    הבאת לי רייג׳ עצבני עכשיו

You feel intimidated asshole?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect