slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:13.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
וואלה אני קונה אבל תן לי עוד שם של ספר מעניין כי יש 1+1 בסטימצקי
נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 03-01-2014 בשעה 19:18.
ממליץ גם על הספר Think and Grow Rich של Napoleon Hill. לזה דווקא כן אפשר למצוא PDF.
אם יש לאנשים ספרים טובים תשפכו. ממליץ גם על הספר Anathem של Neal Stephenson.
עריכה: מישהו קרא איביי למקצוענים?
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 03-01-2014 בשעה 20:48.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
The 48 laws of power
תקנו אותו באמזון עדיף שתשלמו כבר על דברים שבאמת מועילים מאשר להוריד ולקנות דברים שלו באמת מועילים
The Mystery Method: How To Get Beautiful Women Into Bed תקרא טיילר אולי ילמד דבר או שניים !!
אגב יש משהו באנגלית?
בונא כמה טרולים יש פה
באנגלית יש טורנטים בעיקר
אם אתה מוצא שם ספר על נרות יפניים קח אותו
חוצמזה לא קראתי ספרים לא בעברית ולא באנגלית חוץ מהספר הזה, השאר למדתי מטורנטים ומאנשים
של צביקה ברגמן? חבר שלי מעריץ אותו, יש לו איזה 20 ספרים שלו , מחר אני אלך אליו לקחת ונראה איך זה
25 אלף דולר לפחות בשביל לעשות כל מהלך שבא לך.
מתחת לזה אתה תהיה מוגבל ל3 עסקאות יומיות בשבוע, זה חוק.
מה שכן אתה עדיין יכול לסחור לטווח יותר ארוך של יום ומעלה
רק שזה -הרבה- יותר מסוכן, אפילו עם אופציות מה שכביכול מגביל לך את ההפסד הפוטנציאלי למחיר החוזה שבו קנית אותו,, ועם מניות ההפסד הפוטנציאלי הוא אינסופי וזה מאוד מסוכן למתחילים להשאיר עסקה ללילה, אפילו לי אין ביצים לעשות את זה עם אסטרטגיה שהיא לא אסטרטגיה שעושה רווח מתנודתיות (יעני אני עושה כסף אם השוק זז לכל כיוון כל עוד הוא זז, לא משנה אם למעלה או למטה)
אני יגיד לך דוגרי אם לא היו לי 25 אלף דולר בחשבון האמיתי היה לי מאוד קשה אבל אפשרי לעסוק בזה
אבל אני מכיר כאלה שהתחילו עם 2K דולר ובנו מעצמה כלכלית ככה שזה עניין של תפיסה של השוק
וגם פה די הוכחתי עם חשבון של 2K דולר שאני עושה ממנו כסף טוב (800 דולר ביום, 300 דולר ביום ויכולתי להמשיך לסחור, 100 דולר ב4 דקות) אז תחשוב מה אני יכול לעשות עם חשבון בלתי מוגבל עם יותר כסף...ואני אפילו לא נמצא שנה בשוק
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 05-01-2014 בשעה 01:35.