כל שניה מחייכות אליו ומצחקקות כמו ילדות קטנות.
עכשיו תחליפו אותו באיזה prettyboy.
LOL
כל שניה מחייכות אליו ומצחקקות כמו ילדות קטנות.
עכשיו תחליפו אותו באיזה prettyboy.
LOL
You feel intimidated asshole?
|
|
LAZAR מפלצת טסטסטרון המניאק
אתה לוקח את זה רחוק מידי LIZARD אחי אני לא מזלזל בך אבל פתחת איזה 5 אשכולות על הדבר הזה כבר..
מצטער להגיד לך, אבל יש דוגמנים שמזיינים יותר מהמפלצות טוסטסטרון שלך
(פי כמה וכמה אגב, למרות שהפעם הבאת דוגמא רצחנית כי הוא גם נראה ממש ממש טוב מלבד הגוף שלו)
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 06-01-2014 בשעה 16:53.
ג'סטין ביבר הוא הכי PRETTY BOY שיש
ואתה אומר לי שהוא לא מזיין?שהוא מזיין 7 ו 8?שהוא לא מזיין עשיריות?
lol
התשובה שלך לשאלה שלי תראה לי אם אני צריך לקחת את השטויות שלך ברצינות או לא
הכל אגב תאורטי,בפרקטי,כל החברים שלי שהם PRETTY BOYS מזיינים בערימות והבנות נדבקות אליהם כמו זבוב לחרא.אגב אני צריך לעבור איזה ניתוח קטן בשביל לשנות משהו וכשאני יסיים עם זה,הפנים שלי יהיו כמו PRETTY BOYS
החבר הכי טוב שלי הוא PRETTY BOY כמו שאתה רואה,ואם אתה חושב שהוא לא מזיין חחחחחחח אל תצטט אותי אפילו כי אני לא אטרח אפילו לקחת מהזמן שלי להגיב לשטויות שלך.הבנאדם מזיין יותר בחורות ממך ויותר מכל אחד פה בפורום הזה, אני מבטיח לך ויכול להתערב איתך על 1000 דולר ולחתום לך חוזה,מה שבא לך LOL
והן ל-א יורדות מי פחות מי 8
צד ימין חבר שלי,ראיתי אותו במסיבות,הוא לא עושה כלום,הבנות באות מתיישבות עליו,הוא מתנשק ואז חוזר הביתה עם הבחורה
PRETTY BOYS
בהתחלה לקחתי את השטויות שלך ברצינות,כי זה לוגי מה שאתה אומר.כן יכול להיות שגברים יותר גבריים משיגים בנות ומזיינים יותר.אבל להגיד ש PRETTY BOYS לא מזיינים?????
תפסיק אחי,הלכת יותר מדי עם התאוריה שלך,המציאות שונה גבר
טוב שלא הבאת פה שלושה אנשים עם ה lms הכי גבוה בעולם, זה לא אומר כלום. ובראד פיט וג׳וני דפ היו אינסלים לפני הפריצה שלהם. תבדקו בעצמכם אם אתם לא מאמינים.
LOL@ לא יורדות מ8. על מי אתה עובד? 8 זה אנג׳י ורונה. הוא מזיין בנות בסגנון?
וביום שיבוא לחבר שלך הבחור בחתימה שלי הוא יגנוב לו את כל הזונות מבין הידיים.
לא אתה ולא חבר שלך תצאו ראש עם האבולוציה.
You feel intimidated asshole?
הפורום הזה נדפק לגמרי..
במקום לשאול מה הדרך להשיג גוף טוב, אתם מתווכחים בניכם למי יש פנים יותר יפות ולמי יש זין יותר גדול ולמי יש לסת יותר בולטת?
מה נסגר איתכם יקוקסינלים, לכו לזיין קצת ותתעסקו בדברים משמעותיים בחיים, קיבינימט.
האבולוציה שלך, לא מה שקורה באמת בעולם..אני חותם שהבחור בחתימה שלך לא יגנוב לו בחורה אחת מהידיים מצטער להגיד לך, רוב הבנות שאני מכיר היו מזדעזעות מהקוף המכוער הזה..זה לא גוף אסתטי בשיט (גם בפיתוח גוף אתה לא מבין ככל הנראה) והפנים שלו מכוערות כמו גורילה אחשלי...
כל הבחורים שהבאתי לך ויש עשרות כאלה, מזיינים הרבה יותר מחיות האבולוציה שלך.
מצטער להגיד לכם אבל הוא צודק ב 1000 אחוז מהניסיון שלי וזה פשוט מוכח בכל מקום מספיק לדבר עם בחורה ברמה כזאת עם ציצי ותחת שנראת כמו פצצת אסטרוגן ולא עם איזה כונפה מהשכונה.
הטיעונים שלכם טיפשיים כן גסטין ביבר מזיין והרבה הוא הוא גם בין האנשים עם הכי הרבה כסף ופרסום שקיימי בלעדיהם הוא היה סתם כאפה רכרוכית מטר 70 ואף אחת לא היתה יורקת לכירוון שלו .
הוא לא אמר שפריטי בויז לא מזינים גם גמדים שמנים מזינים השאלה את מי ושוב הפצצותאסטרוגן מניסיון שלי וסיפרו לי בעצמי בנות כאלה שזה מה שמושך אותם גבריות אפילו אמרו לי אף גדול נשבע בחורות ממש פצצות אמרו לי שיהיה גבוה מאיים שחור כזה שרירי פנים דומיננטיות.
אוקיי את זה אני באמת מאמת,כי יש לי חברים "מאיימים" (רובם שחורים) והם באמת משיגים כוסיות.זה בכלל לא משהו שאפשר להתווכח עליו.כשחבר שלי יצא מהכלא(לא הרוסי,שחור אחר) הוא ישר תפס לעצמו איזה כוסית עם ציצי ותחת וואווו כשראיתי את זה נפלתי כי תאכלס חשבתי לעצמי מי ירצה טמבל כזה בלי עתיד חחחחחחחחח
אבל שמעו,נכון פה אני יכול להסכים עם התאורייה של מלך הלטאות א-ב-ל מפה ועד להגיד שפריטי בוייז לא מזיינים,מזיינים מכוערות???Naahh broo u got it wrong
ואגב אני גם מסכים ש גברים שנראים יותר "מאיימים" >פריטי בוייז.אני מסכים עם זה בהחלט.אבל לא עם השורה השנייה שלו.