קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]לגבי פרסום שירים שיצרתי
    על ידי .מר אטרף. בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-05-2010, 12:40
  2. [שאלה] לגבי פרסום נושא.
    על ידי Aviel בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-02-2009, 15:58
  3. הבהרה לגבי פרסום סרברים/קלאנים
    על ידי GoldStar בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-06-2006, 23:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

לגבי פרסום ביוטיוב

משתמש גבר
    שם פרטי
    Ben
    לייקים
    5
    נקודות
    65

ברירת מחדל לגבי פרסום ביוטיוב

היי.
    אני מתחיל בכל העיניין הזה של PPD. נרשמתי ל DEPOSITFILES והעלתי כל מיני תכנים.
    אני רוצה לפרסם את זה ביוטיוב, מה שאני עושה זה בעצם להכין סרטון שמציג את מה שאני מפרסם ובתיאור למטה אני שם קישור להורדה ?
    זה מותר מבחינת המדיניות של יוטיוב (גוגל) ? ותכנים פורנוגרפים ?

ואם כבר מדברים, איך הסרטונים ביוטיוב מדורגים ?
    הסרטון שיש לו הכי הרבה לייקים\צפיות הוא יהיה במקומות הראשונים בחיפוש ?
    ואיך אני יכול לקדם את הסרטונים שלי שיקבלו הרבה לייקים וצפיות ושיהיו במקומות הגבוהים ?

ועוד משהו, אני יכול לעשות remote לקבצים אחרים באתר הזה אם אני לא משתמש פרמיום ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

תקרא מדריכים למתחילים ב- PPD, השאלות שלך ממש כלליות, ואם יש לך שאלה ספציפית יותר תשאל כאן

משתמש גבר
    שם פרטי
    Ben
    לייקים
    5
    נקודות
    65

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    תקרא מדריכים למתחילים ב- PPD, השאלות שלך ממש כלליות, ואם יש לך שאלה ספציפית יותר תשאל כאן
    אני לא חושב שאלה שאלות כלליות. אנסח אותן מחדש:
    1. מבחינת המדיניות של גוגל, האם מותר לעלות ליוטיוב תכנים פורנוגרפים ?
    2. איך הסרטונים מדורגים ביוטיוב ?. האם סרטון בעל צפיות ולייקים רבים יופיע ראשון בתוצאות החיפוש, או שזה אקראי ?
    3. אשמח אם תכתוב לי כמה מילים על איך אפשר לקדם את הסרטון ביוטיוב, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כ"כ. או שאולי אתה יכול להביא לי מילים לחפש בגוגל..
    4. באתר
    DEPOSITFILES אני משתמש רגיל (לא פרמיום). האם אני יכול לעשות remote לקבצים אחרים ולהעביר אותם למשתמש שלי ?. האם יש מגבלה בשרתים שניתן לעשות מהם remote ?

תודה על התשובה בכל מקרה

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Kitce צפיה בהודעה
    אני לא חושב שאלה שאלות כלליות. אנסח אותן מחדש:
    1. מבחינת המדיניות של גוגל, האם מותר לעלות ליוטיוב תכנים פורנוגרפים ?
    2. איך הסרטונים מדורגים ביוטיוב ?. האם סרטון בעל צפיות ולייקים רבים יופיע ראשון בתוצאות החיפוש, או שזה אקראי ?
    3. אשמח אם תכתוב לי כמה מילים על איך אפשר לקדם את הסרטון ביוטיוב, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כ"כ. או שאולי אתה יכול להביא לי מילים לחפש בגוגל..
    4. באתר
    DEPOSITFILES אני משתמש רגיל (לא פרמיום). האם אני יכול לעשות remote לקבצים אחרים ולהעביר אותם למשתמש שלי ?. האם יש מגבלה בשרתים שניתן לעשות מהם remote ?

תודה על התשובה בכל מקרה
    1. מבחינת המדיניות של כל אתר שמכבד את עצמו, אסור לעלות תכנים פורנוגרפים. מה שכן יש אפשרות ביוטיוב לעשות שרק מי שבגיל 18+ יכול לראות את הסרטון אבל גם זה כולל רק תכנים מסוימים.
    2. YOUTUBE SEO וכל SEO אחר זה עולם שלם שאנשים משלמים לאנשים המון בשביל הידע הזה, יש קורסים בעשרות אלפי שקלים לזה, לקדם שטויות כמו Hack, Cheats וכו' כמו ב- ppd זה קידום די קל תלוי בתחרות ותלוי מה אתה מקדם.
    אקראי ממש לא, הסרטונים מדורגים לפי אלפי או יותר בחינות, הבחינות העיקריות:
    Backlinks אחד הדברים הכי חשובים, שזה עולם שלם בפני עצמו.
    Google +1 מאוד חשוב לגוגל.
    Socials Shares - שיתופים בפייסבוק ובכל רשת חברתית אחרת.
    Socials כגון Likes, Fav, Sub, Views, Com, Des, Title, Video Name, Tags והרשימה לא נגמרת..
    אתה יכול לחפש ב- cpaelites.com יש המון מידע על Seo.
    3. How to rank video in youtube, Youtube SEO, How to seo video in youtube וזה חלק מהתגים של הסרטונים שתמצא, תחשוב עוד כמה כאלה אפשר לעשות.
    איך לקדם? זאת שאלת מיליון הדולר, יש המון דרכים חדשות ישנות מלא, ברוב המקרים בשביל לקדם סרטון כמו שצריך חובה להשקיע טיפה כסף.
    תשלח צפיות
    4. אין לי מושג על האתר הזה חוץ משאתה מקבל כמה דולרים על כל 1000 הורדות ושמעתי שאפשר לעשות remote באתרים האלה, אין לי מושג איך, תחפש מדריך פה בטוח תמצא אני זוכר שהיה פעם.

בקשר ל- seo תדפדף בעמודים כאן:
    http://www.cpaelites.com/Forum-Socia...e-Facebook-etc

http://www.cpaelites.com/Forum-Other...als-and-Shares

בקיצור אני יסביר לך את התהליך של קידום סרטון PPD:

צפיות: אפשר לקנות מאתרים כמו ViralSocials.com , GetAccounts.org אלה המומלצים. כמובן שתוכל למצוא כאן למשל אנשים שיש להם Panel והם מוכרים צפיות. תוכל להשיג בחינם צפיות הרבה הרבה פחות איכותיות שלא מומלצות אבל להתחלה אין ברירה זה משפיע על הקידום. U2BViews, Vegex, enhanceviews Hitleap, , ויש עוד עשרות תוכל למצוא ב- cpaelites.com עוד.
    http://www.cpaelites.com/Forum-Premium-sellers
    שיתופים חברתיים: AddMeFast תוכל למצוא ב- cpaelites בוטים לנקודות ב- addmefast, זה בחינם והכי טוב.
    Backlinks: מאוד חשוב תוכל לקנות או לעשות בעצמך, עולם שלם בפני עצמו.
    des , tag, title טובים..

ואת ההמשך תוכל למצוא ב- cpaelites.com

משתמש גבר
    שם פרטי
    Ben
    לייקים
    5
    נקודות
    65

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    1. מבחינת המדיניות של כל אתר שמכבד את עצמו, אסור לעלות תכנים פורנוגרפים. מה שכן יש אפשרות ביוטיוב לעשות שרק מי שבגיל 18+ יכול לראות את הסרטון אבל גם זה כולל רק תכנים מסוימים.
    2. YOUTUBE SEO וכל SEO אחר זה עולם שלם שאנשים משלמים לאנשים המון בשביל הידע הזה, יש קורסים בעשרות אלפי שקלים לזה, לקדם שטויות כמו Hack, Cheats וכו' כמו ב- ppd זה קידום די קל תלוי בתחרות ותלוי מה אתה מקדם.
    אקראי ממש לא, הסרטונים מדורגים לפי אלפי או יותר בחינות, הבחינות העיקריות:
    Backlinks אחד הדברים הכי חשובים, שזה עולם שלם בפני עצמו.
    Google +1 מאוד חשוב לגוגל.
    Socials Shares - שיתופים בפייסבוק ובכל רשת חברתית אחרת.
    Socials כגון Likes, Fav, Sub, Views, Com, Des, Title, Video Name, Tags והרשימה לא נגמרת..
    אתה יכול לחפש ב- cpaelites.com יש המון מידע על Seo.
    3. How to rank video in youtube, Youtube SEO, How to seo video in youtube וזה חלק מהתגים של הסרטונים שתמצא, תחשוב עוד כמה כאלה אפשר לעשות.
    איך לקדם? זאת שאלת מיליון הדולר, יש המון דרכים חדשות ישנות מלא, ברוב המקרים בשביל לקדם סרטון כמו שצריך חובה להשקיע טיפה כסף.
    תשלח צפיות
    4. אין לי מושג על האתר הזה חוץ משאתה מקבל כמה דולרים על כל 1000 הורדות ושמעתי שאפשר לעשות remote באתרים האלה, אין לי מושג איך, תחפש מדריך פה בטוח תמצא אני זוכר שהיה פעם.

בקשר ל- seo תדפדף בעמודים כאן:
    http://www.cpaelites.com/Forum-Socia...e-Facebook-etc

http://www.cpaelites.com/Forum-Other...als-and-Shares

בקיצור אני יסביר לך את התהליך של קידום סרטון PPD:

צפיות: אפשר לקנות מאתרים כמו ViralSocials.com , GetAccounts.org אלה המומלצים. כמובן שתוכל למצוא כאן למשל אנשים שיש להם Panel והם מוכרים צפיות. תוכל להשיג בחינם צפיות הרבה הרבה פחות איכותיות שלא מומלצות אבל להתחלה אין ברירה זה משפיע על הקידום. U2BViews, Vegex, enhanceviews Hitleap, , ויש עוד עשרות תוכל למצוא ב- cpaelites.com עוד.
    http://www.cpaelites.com/Forum-Premium-sellers
    שיתופים חברתיים: AddMeFast תוכל למצוא ב- cpaelites בוטים לנקודות ב- addmefast, זה בחינם והכי טוב.
    Backlinks: מאוד חשוב תוכל לקנות או לעשות בעצמך, עולם שלם בפני עצמו.
    des , tag, title טובים..

ואת ההמשך תוכל למצוא ב- cpaelites.com
    מודה לך מאוד מאוד!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תודה

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Man

ברירת מחדל sample empire

ugg kensington black The latest Ugg sheepskin boots involve fur and custom buttons as well as buckles to undoubtedly set the outfit alight. Put on your boots together with mini teas dresses or even with jeans. Sheepskin boot styles now can be bought in metallic shades in gold and silver coins. Bullet points or possibly a table to fit your background towards the requirements works well to highlight your own three aspects. They creatively easy to skim, and they demonstrate the reader wherever her sight should target. Stick to simply three (possibly four) factors, rather than a lengthy list. I do think he ended up being the weak link in both of those organizations. Sure, they put on a fantastic show, but he weren't able to sing worth shit. However, im similar to one of the other people, and think you are Poor wrong for the Mike Career fields comment. classic uggs To epitomise the 40s hotty, one must wear a bullet bra and girdle. Now Im not partial to triangular tits, nevertheless Im getting me a girdle. Throughout the class many of us magically observed a stomach sucked inside from 32 inches to be able to 26 and a half. Samestore sales in UGG shops grew within the midsingle digits, yet international income fell yearoveryear. Operations pointed out that customers are somewhat backing in The european union, though it is still challenged. All of us suspect a cool winter will be able to drive growth in Europe even though macroeconomic indicators stay negative. new ugg boots Just like ladies, men consists of diverse class, each has their most favorite color, style and design. The budget informed men will find a lot of options on-line; there are stylish, quality and affordable wholesale men's shirts in which they can find the most up-to-date fashion trends regarding shirts. From suppliers Mens Tshirts is an option for those who are searching for quality developed shirts presented in a price tag similar to those being offered in the producing plant.. Competition can be a keen chance, so try to find firms that get structural cut-throat advantages. 'microsoft' (MSFT) software is any lynchpin of most organizations worldwide as well as would be a massive hassle to modify away from, developing high moving over costs. Great scale, shaver thin profit margins, and an proven oligarchy create massive barriers for you to entry for any prospective rivals of medicine distributor AmerisourceBergen (Mastening numbers). ugg boota The actual boot smooth lining offers added ease and comfort and padding. The silicone sole is actually lightly treaded pertaining to increased footing and durability. This boot is designed for wearing using jeans, the denim top, or a entertaining gingham dress.. A big number of all of them reporters, you are likely to assume fairly prominent editors as they ended up prepping for any major media conference. Miss the President, a man who moves with Thirty or so reporters in his aircraft with yet another plane packed with reporters right after behind, to be able to travel nationwide and personally visit a accident site throughout complete secrecy. By pass the adviser having duplicated private chats with his innovator with no security of any kind. ella ugg boots Such is Palin's popularity from the fashion stakes that women tend to be snapping upwards her design of eyeglasses, getting Palinesque wigs, and blogging regarding her color of adhere. Now the newest passion is Palin's pumps, and in particular her fashionable and funky peeptoe ones from Naughty Horse. The designs are based on the idea of making sneakers fun. Much like with every other premium shoes or boots, it must be maintained. UGG also carries merchandise for brushing and cleaning your shoes or boots. The boots which were examined are a few of UGG\'s well known footwear. cardy uggs Management complains about warm weather repeatedly, but that was not manageable even if the sunshine is the main reason. The shares stand in $30 now. It's not always the end of share decline while sales continue to deteriorate. At some point, Brazilian girls will be able to comprehend the playfulness associated with Bundchen's ad campaign, but that day has not yet yet came. President Rousseff is performing a very good career of enabling her countrywomen realize that they should not necessarily aspire to end up being manipulative sex objects. Rousseff will need a lot of flak with this but she has sent a significant message. ugg flip flops uk To create a whole new search, roll down the cuff of tall Uggs to exhibit the sheepskin lining. So go ahead and be comfortable. Remember though, secure doesn have to be ugly. A large part is needed to help make each set of footwear. Each piece has to be screened extensively and will be refused if there is even a small zit. No graphic defects are permitted and the pores and skin must be solid and smooth. What discussion is taking location at your house? Western was observed on the verge of rips and rambling emotionally within a poignant instant when The writer Leno asked your ex how his or her mother would've reacted for the MTV incident during beginning night of "The The writer Leno Show.Inches What would your folks say, as well as what are you saying to your kids for those who have them? Make a video, show what you think and help us proceed the discussion on general public civility. After which, pass the actual peas. We're starving.. tnqdrytkMG9cwD6eLBsouubqe

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,516 | הודעות: 8,173,103 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect