שלום, אני הייתי פה לפני כמה שנים אני בתכלס בפורום 6 שנים בערך או יותר (היה לי משתמש אחר לפני זה)
בא לי לספר משהו שמבאס אותי בפורום הזה!!!
אני זוכר שלפני כמה שנים בערך 3 היינו פה אני חגי-jst איתי-Itay. בן-Shinx אוריה-לא זוכר תשם שלו... והיה את חיים שהיה האבא הדואג של כולנו! חיים שלי חיים הזה!!!
בקיצור היה פה כיף!! נכון שכל הזמן היינו רבים אבל אז הפורום היה מפוצץ!!! היו פה כל הזמן אשכולות ותגובות!!
הפורום הזה לא מושקע בשיט!!! אם כל הצער! אני חושב שהגיע הזמן להרים אותו!!! ולא סתם לפתוח פורום בשביל להרוויח כסף מפרסומות
הפורום הזה היה לי בו שנה אחת כפית!!!
פתחנו לפורום על חשבוננו!! שרתים וואלה? היה בנזונה באמא שלי! 100+- שחקנים(מה שהיום אין לכם בפורום)
לא הגיע הזמן לחזור לימים ההם?
לא הגיע לזמן להרים את הפורום ולא לתת לפורומים אחרים וחדשים להשתין עליכם?
אני בן 19 (אני לא ילד מחשבים אני היום על המחשב אחרי כמה שבועות)
ובתכלס הרמתי מספיק מקומות היינו מנהל קהילה בשתי קהילות משחקים gam*x וVgam*s ונעלתי פה ובמתחרה שלכם את MS ופתחתי לכם שרתים מהכסף שלא היה לי ונתתי הכל בשביל הפורום הזה ולכיף של כולנו!! משהו שעד היום כל המנהלים ביד לא עושים!
אני חושב שהגיע הזמן להרים תפורום הזה!!! שלא יהיה בו עשר תגובות ביום! אבל בשביל זה צריך תמיכה מכל ההנהלה הגבוהה!
ואני מדבר על תקציב להרים קהילות! ואני מדבר על פרסים! ואני מדבר על דרך שהיא מיוחדת למשוך אנשים לפה!!!
אני בצבא(אני לא גובניק) אבל אני הרבה בבית בזמן הקרוב ואני יודע שאני יכול להרים תפורום הזה עם טיפה עזרה של ההנהלה הגבוהה ותקציב שיספיק לי להרים שרתים ופרסים!
טוב בתכלס אכלתי לכם תראש
אם אתם רוצים להרים תפורום הזה אתם צריכים כולה תקציב ולתת אישורים
תרצו תצרו איתי קשר
שבת קודש שיהיה לכולם!

ספוילר:
ציטוט ההודעה