קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 96
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 22:49
  2. למישהו יש טיפים לירפ''א א'??
    על ידי KoChiNi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-11-2005, 08:54
  3. 10 טיפים לעלייה במשקל ובמסת השרירים!!!
    על ידי energy atraf בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 23:58
  4. יש למישהו טיפים לדחוף טונה?
    על ידי Nigga בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 21:10
  5. [לינקיה] - מדריכים , טיפים , וכ'ו !
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-01-2005, 20:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

טיפים

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ברירת מחדל טיפים

תהרגו אותי
    תקראו לי קמצן
    לא מבין למה אני צריך לשלם טיפים לאנשים שמביאים לי פיצה או הביאו לי צלחת?
    על הזין שלי שהוא צעיר שחוסך כסף ללימודים\טיול
    למה אני צריך לעזור לו לממן את זה למה מי מת?
    למה אני צריך לקבל פרצוף כאילו עשיתי משהו לא בסדר כשאני לא משאיר טיפ?

מי המציא את החרא הזה????
    ממתי זה הפך לחובה מוסרית? למה אני לא יכול להחליט האם בא לי להשאיר טיפ או לא?
    ואם אני בעצמי גם במינוס? והמלצר במצב פיננסי יותר טוב ממני?

זה יותר גרוע מבנות שחושבות שמגיע להם הכל
    למה זה לא מסתדר לי כמו לכולם??????????

וואלק איזה בחור שנראה כמו איזה אמסלם מהשוק
    כולה הביא כמה צלחות
    מה כבר עשה עבורי?
    בהתאם לכך
    לא השארתי טיפ
    הייתי צריך לצלם את הפרצוף שלו מתעקם ברגע שהוא מבין ששילמתי בדיוק כמו בחשבון
    יעני כאילו רצחתי את אמא שלו

ועוד יותר גרוע
    חברה שלי עוד כעסה עליי שאני לא בסדר

מזה הקקה הזה?
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 22-01-2014 בשעה 15:16.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

צודק 100%

היום אנשים הפכו את זה לחובה, ועוד טורחים לציין לך "לא כולל שירות " בחשבונית.

אפילו פעם אחת באתי לשלם על שתייה כשיישבתי עם חבר בפאב, לקחתי ישירות מהברמן בלי שום בעיה, החלטתי שלא מגיע למלצרית טיפ על זה שהיא בסה"כ הביאה לי תפריט. הבאתי לה בול היא עושה לי "זה לא כולל שירות", עניתי לה "כי לא קיבלתי שירות, זה מה שאני משלם"
    אחר כך ראיתי שהיא הלכה לאחמ"ש או משהו, עניין לנו ת'ביצה פשוט יצאנו משם

מה זה לא כולל שירות? מה בעל העסק לא משלם לו משכורת? זה שאנשים מסכימים למשכורת מבוססת טיפים ומקמבנים משהו עם בעל המקום זו בעיה שלהם, לא הדאגה שלי
    אני גם החלטתי שבכל מקום שבו אני לא מרוצה מהשירות, אני פשוט לא משאיר טיפ

ישבתי לא מזמן בפאב, והשירות שקיבלתי היה על הפנים, כל פעם שכחו מאיתנו, שעה עד שקיבלנו REFILL לנשנושים, לאחד הייתה יום הולדת ולא טרחו להאמין לנו ובמקום זה עקמו פרצוף מהסוג של "אז מה? אתה רוצה צ'ייסרים על חשבון הבית יענו?"
    אני במקום אמרתי למלצרית "מאמי הלך לך הטיפ, לפחות ממני" (היה לי חשבון של 150 בערך, זה 15 שקל לפחות פחות כסף , במצב כזה תכננתי להשאיר 100+50+20, אבל אמרתי זין שלי לא מגיע לה שקל אז השארתי בול כמה שהייתי צריך)
    חברים שלי התעצבנו ואמרו שחייב להשאיר טיפ
    מה הכי מעצבן?

קונסים אותנו גם על אבטחה, כאילו שהזקן בחוץ שרואה סרטים בלפטופ גורם לי להרגיש מוגן יותר שאני צריך לשלם לו טיפ בעצמי, בעיקר אחרי שהוא מתעכב עליי כאילו אני מחבל רק כי אני נראה ילד

אתמול למשל ישבתי בפאב והיה שירות גרוע, השארתי חצי שקל טיפ.
    הלכנו למסעדה ישר אחר כך ואיך שנכנסו הושיבו אותנו על הבר ופירגנו לכל אחת מאיתנו בצ'ייסר על חשבון הבית, נשנושים עליהם עם כמה REFILL שבא לנו בלי לבקש בכלל, האוכל מגיע מהר , קינוח על חשבון המקום, פשוט שירות לקוחות מעולה

מיותר לציין שהפעם שמחנו לשים טיפ וכל אחד מאיתנו שם מעל 20% טיפ
    להם זה עלה כמעט כלום, ואנחנו שמחנו להשאיר את הטיפ+השארנו יותר. בעלי עסקים צריכים ללמוד לתת שירות
    אגב, זה היה במסעדת קינג ג'ורג' בהרצליה, מקום מעולה

אנחנו צריכים להתחיל להפסיק לשלם טיפים כשלא באמת מגיע למלצר, כולם ירוויחו מזה, גם הלקוחות וגם המלצרים .
    עכשיו מלצרים נותנים שירות סביר כי הם יודעים שככה או ככה הם יקבלו טיפ בנוסף למשכורת שלהם, זה צריך להפסיק להיות מובן מאליו!

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

בן זונה נאחוי מזדיין בתחת אל תביא טיפ ותשכנע אחרים שגם לא להביא וניראה אם יישאר מישהו שייסע בקור ובגשם להביא לך אוכל בשביל שכר מינימום
    שלא לדבר על מלצרים שבכלל לא מקבלים משכורת והמשכורת זה הטיפים שלהם
    עריכה:וכן אני שליח
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 22-01-2014 בשעה 17:22.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אם המשלוח היה מהיר והפיצה נראת טוב וחמה = מגיע לשליח. עבר פקקים, ניסה להגיע בזמן, כל הכבוד קיבל טיפ.
    אם הגיע אחרי חצי שעה = תודה, אבל אין טיפ.
    אם הגיע אחרי 31 דקות ויותר = תודה על הפיצה, אין תשלום ואין טיפ.

------
    במסעדה כנ"ל
    האוכל מגיע מהר, האוכל מגיע חם, טעים, בדיוק מה שהזמנתי ובלי תקלות? קבל טיפ.
    האוכל מגיע חם, טעים ובדיוק מה שהזמנתי, אבל אני צריך לחכות המון זמן? אין טיפ
    האוכל מגיע חרא? בי בי ולא חוזר לכאן יותר

שירות = טיפ
    לא אהבת ת'שירות? לא ראית בו משהו מיוחד? לא ראית שהתאמצו להביא לך ת'אוכל? אל תשלם טיפ.
    זה מה שאני חושב

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אם המשלוח היה מהיר והפיצה נראת טוב וחמה = מגיע לשליח. עבר פקקים, ניסה להגיע בזמן, כל הכבוד קיבל טיפ.

------
    במסעדה כנ"ל

שירות = טיפ
    לא אהבת ת'שירות? לא ראית בו משהו מיוחד? לא ראית שהתאמצו להביא לך ת'אוכל? אל תשלם טיפ.
    זה מה שאני חושב
    באמא שלי רק ילדים טיפשים ונובורישים יש פה בפורום
    נובוריש זה נאחוי הזין שכבר הרבה מאוד זמן ראיתי שכל הנובורישים חושבים ומרגישים כמוהו כאילו הם הצליחו והביאו את המכה וזהו כל השאר על הזין
    וילדים טמבלים כמו סמוליק שחושב שהזמן תלוי בשליח...
    קיצר רואים שלא עבדתם בחיים שלכם בעבודות כאלה שלוש שליחים איפה שאני עובד עשו תאונה ואחד מהם בבית לוינשטיין ואתם קוקסינלים קמצנים תוציאו 1000 שקל על ג'ינס אבל לא 10 שקל טיפ לשליח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    בן זונה נאחוי מזדיין בתחת אל תביא טיפ ותשכנע אחרים שגם לא להביא וניראה אם יישאר מישהו שייסע בקור ובגשם להביא לך אוכל בשביל שכר מינימום
    אם מישהו מסכים לעבוד בלי משכורת, אלא רק על בסיס טיפים, בעיה שלו
    צר לי, אני ואחרים לא צריכים לשלם לו ת'משכורת כי הוא מספיק אידיוט לעבוד בשביל טיפים שגם ככה מקצצים לו

ואם יש לך בעיה לעבוד בשכר מינימום אז תמצא עבודות שמשלמות יותר, ושליחים עושים יותר ממינימום בכל מקום שראיתי, אם לך משלמים מינימום אז אתה פראייר

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה

------
    במסעדה כנ"ל

שירות = טיפ
    זה מה שאני חושב
    בדיוק

רק שזה לא תלוי בשליח איך הפיצה שלך נראית, זה תלוי בעסק.
    אחרי 31 דקות אתה לא משלם? חח

בדרך כלל זה 40+ דקות

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אם מישהו מסכים לעבוד בלי משכורת, אלא רק על בסיס טיפים, בעיה שלו
    צר לי, אני ואחרים לא צריכים לשלם לו ת'משכורת כי הוא מספיק אידיוט לעבוד בשביל טיפים שגם ככה מקצצים לו

ואם יש לך בעיה לעבוד בשכר מינימום אז תמצא עבודות שמשלמות יותר, ושליחים עושים יותר ממינימום בכל מקום שראיתי, אם לך משלמים מינימום אז אתה פראייר

בדיוק

רק שזה לא תלוי בשליח איך הפיצה שלך נראית, זה תלוי בעסק.
    אחרי 31 דקות אתה לא משלם? חח

בדרך כלל זה 40+ דקות
    איפה אתה חי תגיד לי???
    עבדת פעם בחיים שלך בשליחויות שאתה אומר שלא מרוויחים מינימום?
    השיקול של כל שליח/מלצר זה הטיפים
    אם לא זה שיזדיינו כולכם זה לא שווה את הסיכון שבכביש או את ההתרוצצות שבלהגיש לאנשים (ובכל המסעדות כמעט זה ככה אבל אתה ילד ולא מצפה ממך להבין)

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

יישאר גם יישאר
    u mad peasant?
    לא אבל ברצינות,

תמיד יהיה מישהו שמוכן להיות שליח. זה לא שזה מקצוע מבוקש שנלחמים על כל עובד, אתה לא איזה מהנדס חשמל עם 30 שנה ניסיון בפרויקטים מורכבים...
    יודע מה? נזרום איתך, נגיד בגלל שאין טיפים כל השליחים בארץ מתפטרים כי נשבר להם הזין. מה עושה החברה של הפיצה? מעלה את המשכורת כדי למשוך שליחים. זה סתם לגלגל את התשלום אלינו..

עובד בניין עובד פי 100 יותר קשה מימך, אני לא רואה את הדיירים שקנו את הבתים נותנים טיפ לבנאים על זה שהגג בלי חורים והבית היה מוכן בזמן.

סעמק עם כל הטיפים האלה שנתתי לאחרונה יכולתי לשלם עם זה את המיסים הרגילים שלי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

איפה אתה חי תגיד לי???
    עבדת פעם בחיים שלך בשליחויות שאתה אומר שלא מרוויחים מינימום?
    השיקול של כל שליח/מלצר זה הטיפים
    אם לא זה שיזדיינו כולכם זה לא שווה את הסיכון שבכביש או את ההתרוצצות שבלהגיש לאנשים (ובכל המסעדות כמעט זה ככה אבל אתה ילד ולא מצפה ממך להבין)
    לא, אין לי רישיון לאופנוע, אבל אני יודע שמשלמים יותר ממינימום
    יש לי מספיק חברים שליחים שמרוויחים 25-27 לשעה בתור שליחי פיצה/סושי לא כולל טיפים

אם השיקול של כל שליח או מלצר זה הטיפים אז הם עובדים מהשיקול הלא נכון
    מזכיר לי ידידות שלי שהיומית שלהם זה 200 שקל , ואם לא משלימים לה מטיפים, זה כזה בולשיט

מה זה התרוצצויות? כוסעמק הוא מקבל משכורת על זה
    אני בתור מוכר בגדים לא מתרוצץ מספיק? לא הולך למחסן כל 2 דקות בשביל למצוא לבן אדם חולצה ? חאלס עם השטויות, מקבלים משכורת על זה ומי שרוצה לפרגן יותר אז בכיף, אבל זה ממש לא משהו שאמור להיות בגדר חובה שדוחפים לי קבלה ומדגישים לי עם מרקר "לא כולל שירות. תודה!", אז על מה אני משלם 60 שקל בממוצע למנה אם זה לא כולל בתוכו שירות? חאלס עם השטויות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיפ - סכום שהקונה משלם על סמך השירות \ איכות המוצר שהוא מקבל, וזה מן הסתם תלוי בקונה (אם הוא רוצה לתת או לא).

מה זה אומר?
    לא ממזמן הייתי במסעדה עם חברה שלי, הגיע המלצר בזמן שאני וחברה שלי קצת צחקנו וזה, היינו במוד מעולה, המלצר חייך, קלט שאנחנו סתלבטנים וכאלה וזרם איתנו...היה אחלה שירות, האוכל הגיע יותר מהר ממה שהוא אמור להגיע, הוא פינק אותנו בקפה ועוגה על חשבונו ודאג לא להושיב משפחות מעצבנות לידנו..
    נחש מה, tryxy ? החשבון שקיבלתי היה 200 ומשו שקל, השארתי לו טיפ של 100 שקל.
    כשהמלצר בא לקחת את החשבון הוא לא הסכים לקבל את זה כי הוא חשב שלא מגיע לו...הסברתי לו במפורש שאני שם זין הכי גדול בעולם על החוק המטומטם של 10 אחוז טיפ, כי אף אחד לא יגיד לי כמה אני אמור לשלם על שביעות רצוני מהשירות שאני מקבל.
    הוא הבין, דפק חיוך של מיקי מאוס, אמר שלי 700 פעם תודה רבה וחברה שלי הסתכלה עליי כמו על אליל באותו הערב.

מצד שני, ישבתי בפאב עם חברים, עד שהגיע מלצר, חברים שלי הספיקו לעשן כבר חצי קופסא, המוד והכיף ירד כמעט לגמרי, איך שהגיע המלצר הוא התנהג כמו פוץ כי הוא "מיהר" ללקוחות אחרים, הבירות הגיעו אחרי הזמן שלהם ובלי קצף כזה למעלה...בקיצור על הפנים.
    אף אחד לא השאיר טיפ (היינו 6...תתארו לכם איזה טיפ הוא היה יכול לקבל אם הוא היה מתנהג כמו בן אדם) וכשהמלצר בא לקחת את החשבון, הוא לא הוציא מילה לגבי זה..הוא פשוט הבין לבד.

TRYHXY, אף אחד לא חייב לתת לך טיפ, במיוחד אם אתה לא מגיע בזמן עם הפיצה והפיצה לא חמה...
    אם אתה עושה את העבודה שלך, אתה מגיע מחיוך ללקוחות, אתה מסתלבט איתם, אתה בן אדם כייפי..יש סיכוי שאנשים יפנקו אותך.

טיפ זה דבר שלא חובה לתת.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

https://www.youtube.com/watch?v=Z-qV9wVGb38

^רלוונטי

בוא אני יגיד מה אני חושב על זה.. יש מישהו שעושה על זה קופה, זה לא משהו חדש ולא סוד גדול צריך כולה קצת לחשוב שניה מי מרוויח מכל זה והכל נהיה ברור.

אגב לכל ה"תומכים" של הטיפים יש כל מיני שטויות לומר שבתאכלס עם חושבים טיפה קדימה אפשר לפתור את זה בהרבה יותר קלות ופחות בעיות.

קיצר אל תריב עם מטומטמים הם יורידו אותך לרמה שלהם ויביסו אותך עם נסיון
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

זה הזין שאנשים פה לוקחים את זה מובן מאליו... האמת שהייתי עם מישהי בפאב לפני יומיים והבת של זונה של המלצרית עלתה על העצבים... קודם כל ישבנו באיזה ספה מול שולחן עכשיו בשולחן ההוא כל פעם זרקו מבטים כמו מוצצי זין גם הגבר (למרות שבקושי) וזאת שלידו השמנמה המסריחה והכי גרוע גם המלצרית שלקח לה שנתיים להבין שבכלל אנחנו שם והבת זונה לא מדברת לא פותחת את הפה לא כלום לקח לה פאקינג 10 דקות להביא שתיה קלה התחלתי לקבל גלי חום בכל הגוף אמרתי אני לא שם טיפ בחיים ואז היה כתוב בחשבון כולל שירות יענו לוקחים לי עוד על טיפ ומכריחים אותי לשלם... חטפתי מה זה קריזה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    זה הזין שאנשים פה לוקחים את זה מובן מאליו... האמת שהייתי עם מישהי בפאב לפני יומיים והבת של זונה של המלצרית עלתה על העצבים... קודם כל ישבנו באיזה ספה מול שולחן עכשיו בשולחן ההוא כל פעם זרקו מבטים כמו מוצצי זין גם הגבר (למרות שבקושי) וזאת שלידו השמנמה המסריחה והכי גרוע גם המלצרית שלקח לה שנתיים להבין שבכלל אנחנו שם והבת זונה לא מדברת לא פותחת את הפה לא כלום לקח לה פאקינג 10 דקות להביא שתיה קלה התחלתי לקבל גלי חום בכל הגוף אמרתי אני לא שם טיפ בחיים ואז היה כתוב בחשבון כולל שירות יענו לוקחים לי עוד על טיפ ומכריחים אותי לשלם... חטפתי מה זה קריזה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי

הייתי פעם בפאב , קיבלנו חשבונית ומאחורה גם כן היה כתוב "826 ש"ח כולל שירות", יעני הבת זונה החליטה שמגיע לה טיפ 10% (ועזבו שדחפה אבטחה עוד 10 שקל כאילו למה מה קרה)

מי את י'כלבה מסריחה שתחליטי שמגיע לך טיפ וכמה מגיע לך!??

אני ד"א רק על החוצפה לא השארתי כלום, עזבו שהשירות היה ככה ככה (מבקש בירה אחרי שכל השולחן כבר הזמין, מחכה 10 דקות, היא חוזרת "אפשר להציע לכם עוד משהו?", ואני "הזמנתי בירה שעדיין לא קיבלתי", פתאום אני קולט אותה לוקחת בירה שכבר איזה 8 דקות עומדת שם, לא הסכמתי לשתות ודרשתי שתביא לי חדשה, אני לא משלם 36 (32+10% טיפ) שקל בשביל בירה בלי גזים), במיילא התכוונתי כמו כולם להשאיר 10%

אבל ברגע שבאים ומכריחים אותי, אוטומתית מפעילים אצלי ייצר מרדנות, לא פרייאר של אף אחד

אני אחליט כמה טיפ לתת אם בכלל

צריכים להפסיק להפוך את מדיניות הטיפים הזאת כמובן מאליו
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 22-01-2014 בשעה 23:45.

לא נראה לי שהמלצרית מחליטה על הטיפ שלה... זה המקום מחליט 10 אחוז חחח למה נראה לך שיש למישהי זכות להגיד כמה מגיע לה?! אם זה היה ככה הייתי משתגע על ההיא וגם נותן לה מטבע של 5 אגורות שאמור להיות אצלי זרוק בבית והולך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    לא נראה לי שהמלצרית מחליטה על הטיפ שלה... זה המקום מחליט 10 אחוז חחח למה נראה לך שיש למישהי זכות להגיד כמה מגיע לה?! אם זה היה ככה הייתי משתגע על ההיא וגם נותן לה מטבע של 5 אגורות שאמור להיות אצלי זרוק בבית והולך
    לא הבנת

אם היא הייתה רושמת את המחיר נטו של מה ששתינו, אנחנו כבר לבד היינו שמים 10% .
    אבל ברגע שהיא בעצמה החליטה שמגיע לה 10% וחישבה בשבילנו כמה מגיע לה, אני ראיתי את זה בתור חוצפה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect