ליצירת קשר עדן : סקייפ gusui1 אמייל ruirzui1122@gmail.com נייד 0528851200
ליצירת קשר עדן : סקייפ gusui1 אמייל ruirzui1122@gmail.com נייד 0528851200
|
|
כמובן בתשלום כרגע יש לי מתכנת שאני משלם לו 220 שקל כל חודש גם אם יש עבודה וגם אם אין בהוראת קבע פייפאל ולפפעמים במזומן שהוא מבקש בעיקרון אני מוכן קצת יותר מהסכום והפרויקט זה רכשתי רשיון למערכת פורומי ipb רשיון מלא אם הכל. ואחסון ל שלוש שנים של 10 גיגה ודומיין ל 3 שנים ואני מחפש מעצב ומקודד שישקיע איתי בקהילה וכמובן יהיה שותף מלא ברווחים של הקהילה
וגם יקבל משכורת קבוע והיא תגדל לאט לאט זה משתלם כי אתה יודע שאתה נגיד אני יתן דוגמא 250 שקל בחודש ברור שאתה בפורום אבל זה משתלם יש אפשרות לעשות חוזה עבודה כמובן
250 שקל לחודש? חחחחחחחחחחחחחחחח גבר מעצב מקבל 150-170 לשעה, ואם זה לא פרוייקט אז אתר שלם 2500-3000+ שקל
1 זה מתכנת לא מעצב ואני אישית כן מבין בתחום אני עובד בחברת חשבשבת בונה טבלאות sql והנבאדם שעושה את זה מקבל קהילה שהוא מנהל בא ולא השקיע שקל ועוד מקבל עליה כסף קיבל אחסון קיבל דומיין קיבל קהילה + רשיון למערכת + עיצוב שיש לקהילה מה עוד צריך *** ארז מוכנים לקנות אותו ב 2 מליון דולר תקרא קצת במאקו ותבין מי אמר שהקהילה לא תצליח ולא תמות כמו הקהילה פה מצטער להעליב אותך.. וכן יקנו אותה והנבאדם שהתחיל בתור מתכנת שקיבל 250 ואולי אחרי זה גם 400 שקל לחודש על סתם לשבת בבית יקבל סכום יפה אם היא תמכר ויתקדם.. ואם זה לא נשמע לך הגיוני מבין אותך באמת
לצערי פורומים זה לא כמו פעם, אין בהם צורך... רק הפורומים הגדולים ששרדו מלפני תקופת הפייסבוק נשארו.
אז לנסות להקים היום פורום...אין טעם, לא ריווחי וקשה לי להאמין שיצליח.
לעבודה שאתה מציע, 220 שקל למעצב או למתכנת זה בדיחה...
עדיף תשלם למתכנת / מעצב תשלום חד פעמי לכל פרוייקט, יש לך סיכוי גבוה יותר.
למרות שגם אז אתה מסתכל על 1K+
להשוואה, במחיר של היום, אתר תדמיתי עם כ 5-7 עמודים מפרילנסר עולה כ 2000$.