קניתר מחשב חדש, התקנתי הכל, עם אני עושה ריסטרט הוא רושם הודעה:reboot and select proper boot device or insert boot ce media in selected boot deviceאם אני מכבה את המחשב אז הכל עובד.
מה לעשות?
תודה מראש.
קניתר מחשב חדש, התקנתי הכל, עם אני עושה ריסטרט הוא רושם הודעה:reboot and select proper boot device or insert boot ce media in selected boot deviceאם אני מכבה את המחשב אז הכל עובד.
מה לעשות?
תודה מראש.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כשאתה אומר שאתה מכבה הכל בסדר אתה מתכוון שכשאתה מכבה את המחשב הוא באמת נכבה, או שאם אתה מכבה לגמרי את המחשב ואז מדליק הוא נדלק?
הכוונה אחרי פעולת כיבוי והדלקה, המחשב עולה רגיל ועובד רגיל
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ורק כשעושים ריסטארט הוא לא? :| נשמע כמו בעית ביוס או משו כזה אבל זה ממש ממש מוזר..
תנסה להיכנס לביוס ולעשות Reset to default
כמו כן תבדוק שלא מחוברים למחשב דיסק או קיאים או כוננים קשיחים בUSB.
אם כן נסה לנתק אותם ולראות אם אז זה עובד בסדר
לא מחובר כלום, זה מחשב חדש, אם אני מכבה ומדליק את המחשב, הוא מזזה את הקוננן והכל עובד רגיל
צריכה להיות אופציה בביוס....תלוי איזה ביוס יש לך שזה תלוי איה לוח אם יש לך..
מ א ו ש ר
ברגע שאתה נכנס לביוס בתחתית המסך אמור להיות לך אפשריות של Fx: save and exit Fx exit without save Fx:reset do default and exit (כמובן ש FX זה כפתורים כמו F10 F8 וכד,) תלחץ על זה שמסומן כ "ריסט רו דיפולט" המחשב ידלק מחדש ואז תבדוק אם הבעיה נפתרה
הבעיה אותרה וטופלה. תודה רבה על העזרה