Lord listen to me
God don't like ugly, It Was Written
Lord listen to me
God don't like ugly, It Was Written
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 23:59.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
מה יוצא לך מזה?
נערך לאחרונה על ידי DREAMINGABOUTLMS; 04-03-2014 בשעה 02:28.
צחוקים, ואחרים צוחקים מזה גם ואתה ממשיך את המורשת שלך בPUAHATE בתור הבדיחה הראשית. זה מצב של WIN WIN.
טוב שמע רציני עכשיו כי אתה נשמע כאילו אתה עומד לבכות - נעלבת? תגיד תאמת ואל תשקר, אם תהיה כנה איתי אני ירחם עליך ואני באמת ימחק את התמונות ונשכח מכל הסיפור הזה כי אני לא רוצה לגרום לאנשים פה להתאבד כי לאף אחד לא מגיע למות, סה''כ אני בא לעשות שמח ולעלות לאנשים חיוך על הפנים. ככה שאם נעלבת תגיד בפרטי ואני ימחק תתמונות. ובלי פוזות כי אתה יודע שלא יצא לך מזה כלום ותקבל תוצאה הפוכה. אני לא מפחד מתיק במשטרה ובטח בטח שלא ממך.
על הזין שלי אתה והתלונות שלך יא ילד להורים אחים, יתינוק של במבה יראש ביצה הצעתי לך ביפה לגמור עם זה ואתה ממשיך לעשות פוזות אה..טוב PEPPER YOUR ANGUS כי זאת רק ההתחלה, וצא מהסרט שתתבע אותי כי אין לך כסף אפילו לקנות בגדים שלא נדבר על עו''ד והליך משפטי תראה איך אתה נראה יונים מחרבנות לך על המעיל ואתה מסתובב עם זה ועוד מעלה תמונות ככה ימכוער יאסון טבע יפג שנולדת אבאשך תלש את כל השיערות מהראש ואחרי שנגמרו לו השיערות תלש את שלך וככה יצאת כזה קירח אתה בן 20 בלחץ ונראה כמו בן 35 לפחות על גובה של ילד בחטיבה ימסכן שהייתי בן 14 נראה לי הייתי 1.70 לך תבכה ותתאבד אולי שלא יאשפזו אותך שוב בגהה יחולה נפש
מה כבר אגו של תת אדם שווה? גם עני, גם בתול, גם לא חכם במיוחד, גם תמים יתר על המידה, גם חיבס, גם מכוער, גם קירח, גם חייל, גם גמד וגם ילד להורים אחים...הוא מתנהג כאילו הוא מינימום זיז..קיצר אחרי שהיום תבין שהמשטרה לא תעשה כלום (ואם באמת תלך להגיש תלונה אתה תבין את זה), מה הפעולה הבאה שלך? להגיש תלונה אתה לא יכול, לתבוע אותי אין לך כסף גם אם היית רוצה כי עו''ד טוב לוקח יותר ממה שהאבא הנחות שלך מביא הביתה בחצי שנה של עבודת כפיים, נשאר רק לזיין אותי מכות לא? בוא להופעה של אפרוג'ק, חפש בגוגל תתאריך אני בטוח שתמצא, תקבל עוד בפרטי אם אתה מעוניין לזיין אותי. עד אז תמשיך לנבוח כי אני שם עליך זין ותזכור שנתתי לך הזדמנות לסיים את זה ואתה בחרת לעשות פוזות על הבן אדם הלא נכון
מי זה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח