קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] כמה פעמים בשנה בערך אתם חולים?
    על ידי -Ben- בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-01-2011, 03:07
  2. חחח אתם לא מבינים מה קרה בבית חולים...
    על ידי Maryum375 בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 20-05-2009, 23:38
  3. [דיון] כמה פעמים בממוצע בשנה אתם חולים?
    על ידי Yeahi בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-01-2009, 13:15
  4. סקר: כמה שעות אתם לומדים בשבוע?
    על ידי Friend בפורום סקרים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

אתם חולים במוח

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ברירת מחדל אתם חולים במוח

לפרסם תמונות גייז של בן אדם שאתם לא מכירים אותו ולא יודעים מה עובר עליו בחיים?
    יש טרולים וצחוקים אבל זה ממש הגזמה
    ועוד יותר גרוע שאתם תומכים בזה
    זה דיי עצוב שזה מה שאתם מתעסקים בו (אני אשמח שמישהו פה יצהיר "זה לא מפריע לי אם יעשו את זה גם לי")
    טיילר תעשה טובה ותמחק את זה... זה ממש לא לעניין

ולבחור שפרסמו את התמונות שלו
    אני יודע מה שאני אומר מניסיון
    אל תלך למשטרה להתלונן על איזה מישהו בפורום, כי הם יצחקו עליך ב-100%...
    אתה צריך להתלונן על פגיעה מצד הבעלים של הפורום הזה שהוא כביכול אחראי על התכנים פה
    בקיצור אם אתה צריך את עזרה שלח לי פרטית אני אביא לך את הטלפון שלי
    יש לי את הנייד של יורם ליכטנשטיין (הוא אחד הגדולים בתחום הזה של האינטרנט ועזר לי כבר כמה פעמים בדברים אחרים) למקרה שהמשטרה לא עוזרת.

באמת טיילר שזה לא מצחיק
    ועוד יותר פתטי זה הFAN BOYS האינטרנטיים שלו פה
    שכולם אגב זונות מערכת ועושים בדיוק הפוך ממה שהוא מדבר
    שזה אפילו עוד יותר פתטי

בתולים שמדברים פה על זיז, גודל הזין ורק יורדים על אחרים.. דברו איתי אחרי שתסיימו את המועדפת בתחנת דלק
    "יש לי בטחון עצמי כל כך גבוה שאני מרגיש צורך לקלל אנשים זרים באינטרנט"

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

קיצר אני במצב רוח טוב ולא מזמן דפקתי דדליפט ל6 חזרות כפול ממשקל ה"גוף" (העור ועצמות) של BALDINGCORPSE - אני עושה פה הצבעה ונותן לקהל להחליט כי מלא אמרו לי שאני מגזים כבר. מי שרוצה שאני ימשיך להטריל את BC שיגיד, מי שרוצה שאני יפסיק שיגיד לי גם בנושא הזה. ההצבעה נסגרת ב11 בערב לפי שעון ישראל. ושלא תבין אותי לא נכון BC, לא מפחד ממך, לא מהמשטרה ולא משומדבר שתעשה כי אתה לא יכול לגעת בי ואין לך כסף לצאת מולי ראש בראש במשפט. זה נטו מרחמים עליך כי אני יודע מי אתה ואיזה חיים היו לך והולכים להיות לך (ספוילר - זה לא שונה ממה שהיה קודם). מה שכן, ההצעה של המכות עדיין בתוקף, אמרתי לך איפה אני יהיה ובאיזה תאריך, אם אתה גבר שלח לי פרטית ואני יגיד לך גם איך אני יראה באותו יום ולא תוכל לפספס אותי, ככה שאם אתה באמת רוצה לזיין אותי מכות ישך הזדמנות שלא תחזור על עצמה. אני יהיה פה בשעה שאמרתי ונראה מה התקבל.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תמחק, זה כבר עבר את גבול הטרול הטוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

שמעתי כל כך הרבה פעמים על אנשים שהתאבדו בגלל שעשו להם טרולינג וזה פשוט לא שווה את זה, גם אם חולם על LMS ירשום בנושא הזה או בנושא אחר "אתם על הזין שלי" ו"זה לא מזיז לי בכלל" בשביל להראות כביכול שהוא לא נעלב, לדעתי צריך להפסיק עם זה כל עוד לא נגרם נזק משמעותי, הוא הצהיר באיזה נושא אחר שהאתר PUHATE דפק לו ת'שכל, לך תדע איזה צלקת פסיכולוגית יש לו ממה שעבר עליו שם ומה הוא מסוגל לעשות לעצמו, לסיכום, טיילר רחם עליו, הוא לא שווה התאבדות על המצפון של אנשי הפורום (לא הוא ולא אף אחד אחר).
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

טיילר תמחק יחתיכת ילד מייפל

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

תמחק תמחק אחינו די יש הבדל בין צחוקים לבין רוע

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    קיצר אני במצב רוח טוב ולא מזמן דפקתי דדליפט ל6 חזרות כפול ממשקל ה"גוף" (העור ועצמות) של BALDINGCORPSE - אני עושה פה הצבעה ונותן לקהל להחליט כי מלא אמרו לי שאני מגזים כבר. מי שרוצה שאני ימשיך להטריל את BC שיגיד, מי שרוצה שאני יפסיק שיגיד לי גם בנושא הזה. ההצבעה נסגרת ב11 בערב לפי שעון ישראל. ושלא תבין אותי לא נכון BC, לא מפחד ממך, לא מהמשטרה ולא משומדבר שתעשה כי אתה לא יכול לגעת בי ואין לך כסף לצאת מולי ראש בראש במשפט. זה נטו מרחמים עליך כי אני יודע מי אתה ואיזה חיים היו לך והולכים להיות לך (ספוילר - זה לא שונה ממה שהיה קודם). מה שכן, ההצעה של המכות עדיין בתוקף, אמרתי לך איפה אני יהיה ובאיזה תאריך, אם אתה גבר שלח לי פרטית ואני יגיד לך גם איך אני יראה באותו יום ולא תוכל לפספס אותי, ככה שאם אתה באמת רוצה לזיין אותי מכות ישך הזדמנות שלא תחזור על עצמה. אני יהיה פה בשעה שאמרתי ונראה מה התקבל.
    לא, ממש לא.
    מה הקשר הצבעה?
    או שאתה מבין שעשית משהו לא בסדר - ותמחק את זה ותתנצל - ולא, זה לא יוציא אותך "פחות גבר" (מה קרה לשיפור עצמי וEGO DEATH?)
    או שאתה חושב שזה מגניב ומצחיק לעשות את זה ושזה לגמרי בסדר - ותשאיר את זה. (ותישא בתוצאות במידה ויהיו כאלה)

רק אל תשחק אותה "יש לי מצב רוח טוב ואני מרחם עליך כי אתה זרע מבוזבז ואני וואחד גבר אסתטי" - כבר עדיף שלא תמחק כי זה לא רק עניין התמונות.

אתה לקחת תמונה של בנאדם, ולא רק שהדבקת את זה בסיטואציות לא מחמיאות, ללא אישור.
    אתה גם העברת ביקורת (חריפה מאוד) על המראה שלו. ואמרת עליו דברים נוראיים ואישיים.
    וזה נזק שכבר נעשה ואתה אפילו לא מכיר אותו או באיזה סיטואציה הוא נמצא. אמרת פה דברים מאוד מאוד קשים, שאפילו לי היה לא נעים לקרוא את זה.
    והכי מעצבן? שעשית את כל זה מאחורי מסך מחשב.

לא מבין מה יוצא לך מכל זה
    ירדת על בנאדם שאתה לא מכיר? כאילו מה...? זה הצחיק? זה גרם לך להרגיש טוב עם עצמך?

באמת לא מבין מאיפה כל הרשעות הזאת מה היכו אותך שהיית ילד ועכשיו אתה שונא את העולם ומחפש להחזיר?

רק תעשה טובה אל תתחמק ממה עשית כי "יש לך מצב רוח טוב ואני מרחם עליכם שאתם לא כמוני"
    תפסיק כבר עם הגישה מלאת האגו הזאת, זה רק אינטרנט, אם אתה באמת לא חושב שעשית משהו ממש לא בסדר ואתה לא מתכוון להתנצל - אל תמחק.
    כתבת דברים נוראיים ומזעזעים שאפילו בתור אחד "שלא שם זין על אחרים" היה לי קשה לקרוא את זה.

אתה יודע.. אחרי שמכבים את המחשב זה לא נעלם. אנשים נפגעים מדברים, אפילו אם זה בצורה כתובה.
    ואתה פאקינג לא מכיר את הבנאדם (שלא עשה לך כלום)!
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 04-03-2014 בשעה 16:58.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

תגידו אתם רציניים??????? הDREAM הזה הוא טרול לא פחות מטיילר ולא פחות משינטן ולא פחות מאף אחד פה, הוא פאקינג טרול!!! אלה לא תמונות שלו!!!

ואו אני מרגיש שאני במסיבת טבע וכולם בסטלה חוץ ממני ואני מנסה להחזיר את כולם למציאות ולא מצליח...

כולם פה נפלו על הראש או מה?? DREAM הזה הוא טרול.... באמת נראה לכם שבן אדם שפוי יילך לפורום של קריפים כמו PUA HATE ופשוט יפציץ שם בתמונות אמיתיות של עצמו??? תחשבו טיפה לפני שאתם פה צועקים..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

שמוליק לא חסר שם כאלה שמפציצים בתמונות של עצמם, 56565 מהפורום גם עשה את זה.מה גם הוא הטריל? הוא לא טרול, סתם אידיוט... קיצר אין לי כוח לחכות עוד כמה שעות ועשיתי את שלי להיום, ומכיוון שהקהל דורש מהטרול להפסיק, זה הולך להמחק עוד כמה שעות. ולא, אני לא מרגיש שעשיתי משו "רע", אני צחקתי, אנשים אחרים צחקו (לא הייתי ממשיך אם לא הייתם צוחקים, נקודה למחשבה), עשיתי תמטרה שלי בזה. הצבעתם למחוק אז אני מוחק את התמונות. לא באמת מעניין אותי מה התת אדם הזה יעשה. לא מתנצל מול תתי אדם ולא מתחרט על כלום. וגם אם זה לא היה מול מסך מחשב אני מבטיח לך שהוא לא היה עושה לי כלום. מקסימום בוכה והולך להתאשפז כמו שעשה מקודם.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

שמוליק לא חסר שם כאלה שמפציצים בתמונות של עצמם, 56565 מהפורום גם עשה את זה.מה גם הוא הטריל? הוא לא טרול, סתם אידיוט... קיצר אין לי כוח לחכות עוד כמה שעות ועשיתי את שלי להיום, ומכיוון שהקהל דורש מהטרול להפסיק, זה הולך להמחק עוד כמה שעות. ולא, אני לא מרגיש שעשיתי משו "רע", אני צחקתי, אנשים אחרים צחקו (לא הייתי ממשיך אם לא הייתם צוחקים, נקודה למחשבה), עשיתי תמטרה שלי בזה. הצבעתם למחוק אז אני מוחק את התמונות. לא באמת מעניין אותי מה התת אדם הזה יעשה. לא מתנצל מול תתי אדם ולא מתחרט על כלום. וגם אם זה לא היה מול מסך מחשב אני מבטיח לך שהוא לא היה עושה לי כלום. מקסימום בוכה והולך להתאשפז כמו שעשה מקודם.
    מה אתה אמיתי אחי?? 56565 לא פרסם פה תמונות שלו, הבחור המחוצ'קן שהוא פרסם זה משהו מפורום אחר..

אני עדיין אומר שהוא עבד על כולכם בגדול, עלק אשפוזים ושטויות.. איזה מין בנאדם יילך לדבר על החיים (האמיתיים) שלו בPUAHATE???? זה לא שפוי...
    אני בטוח שהוא טרול מעולה ועבד על כולם, זה כמו שאנשים עכשיו ייכנסו לפרופילים שלך באטרף או בפורום הכובעים ויחפשו שם הודעות שלך עם כל ה"סטים" שפתחת והאשכולות ב"לב אל לב". הם גם יחשבו שזה אמיתי.. בדיוק ככה עם DREAM הזה, שום דבר ממה שהוא כתב אין מצב שאמיתי, זה נראה לך הגיוני ללכת עכשיו לפורום של חולי נפש כמו PUA HATE ולשים תמונות של עצמך?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

כולנו חולים במוח. אמרתי למשפחה שלי שנמאס לי מהזיוני שכל שלהם על אישה ועל תואר ואמרתי שאני רוצה חופש פיננסתי ואז הם אמרו לי ש99% מהעסקים קורסים 88% מהדיי טריידרים פושטים רגל וכשאמרתי להם שזה לא נכון הם שלחו אותי לאברבנל בכוח
    אני בתא 15 אם מישהו רוצה לבקר

יושב אני באברבנל
    יושב יושב ומקבל
    "תפסיק להמר אתה תפשל"
    משפחה מחורבנת תמשיכו להתפלל לאל

אלוהים אלוהים כמה בך האמנתי
    פעם את כל המשכורת תרמתי
    אבל אתה שונא את החילונים
    החיילים שלך יורקים על ילדים

בתא עם סודאני
    בתחת קיבלתי באגס באני
    לסודאני קוראים "ניגל הצייד"
    כי אף אחד איתו בתא לא שרד

על הכוסית מהכיתה חלמתי
    על הכוסית מהשכבה פנטזתי
    על הכוסית מהבצפר חשבתי
    על המכוערת השמנה חרבנתי
    סיימתי בצפר ובאף אחת לא נגעתי

כולנו משוגעים חולים בראש
    חייבים לאדמה שלא שלנו לפלוש
    להוריד לכמה שיותר את הראש
    אין זמן למשחקים אחי צריך לחרוש
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

565656 פרסם שם תמונות שלו, לי יש תמונות שלו אפילו, יש לי גם את של SPQR.הכינוי שלו שם זה EXPO. והכל מהפורום הדבילי הזה. אתה לא תאמין כמה חולי נפש מאמינים לחרטות שרושמים שמה, חסר מפגרים בעולם תגיד לי?? אגב שינטן לייק על החתימה משתמטים 4 אבררררררררררררררררררר מואההההה אגב BC אם אתה קורא את זה, אני זה INCEL מפורום PUAHATE, הטרול המשוגע שכולם תהו מי הוא ולא הצליחו לגלות חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אעעעעעעעעעעעעעעעעעע היה כיף להטריל את JSANZA ואותך, התמונות נמחקו, אפשר לחזור לנשנש.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

565656 פרסם שם תמונות שלו, לי יש תמונות שלו אפילו, יש לי גם את של SPQR.הכינוי שלו שם זה EXPO. והכל מהפורום הדבילי הזה. אתה לא תאמין כמה חולי נפש מאמינים לחרטות שרושמים שמה, חסר מפגרים בעולם תגיד לי?? אגב שינטן לייק על החתימה משתמטים 4 אבררררררררררררררררררר מואההההה אגב BC אם אתה קורא את זה, אני זה INCEL מפורום PUAHATE, הטרול המשוגע שכולם תהו מי הוא ולא הצליחו לגלות חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אעעעעעעעעעעעעעעעעעע היה כיף להטריל את JSANZA ואותך, התמונות נמחקו, אפשר לחזור לנשנש.
    חחחחחחחחחחחחחח איזה פחדן אשכרה האמנת שהוא ואידי יתבעו אותך

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מה אתה קשור יא עני מרוד אין לך כמה פיצות לחלק? מה קרה סיימת תשירות בקריה תפסת אומץ? GO AWAY PEASANT ודבר יפה למעמד הגבוה יבעל מינוס בבנק

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect