Heard the guns bust but you tricks never shut me up
Heard the guns bust but you tricks never shut me up
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 26-03-2014 בשעה 00:02.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
כן אני יסביר לך את זה זה הכי פשוט בעולם.
אנשים לא יודעים איך לעשות כסף חוץ מללכת ללמוד משהו או לעבוד בתור שכיר... הם היו מעדיפים לא להיכלא למצב הזה אבל כשאין ברירה אין ברירה
אני מתגייס ליחידה קרבית בשביל חוויה אישית שלי מעבר ללתרום למדינה ..
יש משהו כיף בסיכון באימונים ובאדרנלין..
מה שכן , אני מסכים שהמשכורת צריכה להיות הרבה יותר גבוהה ממשכורת של איזה אחד שלומד בישיבה או של גובניק שעושה יומיות וחוזר כל יום לעבוד בשכר מינימום .. וזה מוריד את המוטיבציה המון
בבריטניה לדוגמא לוחמים מקבלים 3,500$ לחודש ..
נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 05-03-2014 בשעה 14:37.
אדרנלין זה התירוץ שלך? תירשם לMMA, תעשה צניחה חופשית, תעלה על אופנוע ותתחרע בדיונות או סתם תנהג כמו נהג שודים בשעות של הלילה/בוקר (לי זה תמיד מקפיץ תאדרנלין אפילו שנפלתי כבר פעם אחת), תעשה באנג'י, תקנה חומר שיש שוטרים באיזור, תסע בלי רשיון על אוטו/אופנוע להקפיץ חבר מהשכונה חסר דרכים חוץ מלהיות זונת מערכת? בחיית איזה תירוצים אתם נותנים שתהיו לי בריאים
למה אבל סתם קרבי? לכו ליחידה מובחרת אם כבר.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
3 שנים של אדרנלין
תיזהר לא להתרגל לכל ה"אדרנלין" הזה..
מכיר את אלה שקמים כל יום לשעון מעורר ב-7 בבוקר לעבודה שהם שונאים כבר 20 שנה במשרד? אלה שמשחקים חצי מהזמן סוליטר וחצי מהזמן עומדים ליד המדפסת שיחשבו שהם עושים משהו?
יפה, אז להם יש יותר "אדרנלין" בעבודה מאשר שלך יהיה יהיה בצבא.
PARTY POOPER![]()
למי שדיבר על האדרנלין שביחידה קרבית , אני מניח שעוד לא התגייסת אז אתה לא כל כך יודע על מה אתה מדבר. יש לי חברים קרביים בשלדג , פלסר גולני , גבעתי , הכול. חלקם בהתחלה התלהבו מהטירונות ומהאימונים המתקדמים,אבל בשורה תחתונה אתה אוכל חרא במשך 3 שנים וכול מי שאני מכיר שמשרת ביחידות האלה עושה את זה נטו בגלל פטריוטיות ורצון טהור לאכול חרא למען המערכת הצבאית/מדינה. תתחיל לגלוש גלים , שם יהיה לך הרבה יותר אדרנלין. ולנושא , לדעתי זה בגלל שאנשים פשוט פוחדים לקחת את הצעד הראשון ולהסתכן , כולם יודעים לדבר , לעביר ביקורת על מי שכן מסתכן ועושה , אבל שזה מגיע אליהם הם ישארו זונות מערכת ולא יתפסו תביצים לממש את מטרות שלהם.
נערך לאחרונה על ידי SexRama; 05-03-2014 בשעה 20:21.
"צבא עושה אותך גבר" - מקבל פקודות מכונפה בת 19, מקרצף אסלות ומשחק אנגרי בירדס באייפון, משתחרר, טס להודו ועובד בשכר מינימום בלי תוכניות לעתיד ומשתמש במשפט "לא יודע מה אני יעשה מקווה לטוב" או חרטא אחר שההורים אמרו לו. זה גבר זה? וואלה כל הפוזות האלה של הזובור וה"התבגרתי וגיבשתי אופי" ועדיין נשארתם חבורה של גחליליות שלא יודעים מה הם אפילו רוצים לעשות בחיים.