החלום האמריקני זה פס יצור של עבדים שכולם מרוויחים אותו דבר, גרים באותם בתים, מביאים אותו מספר של ילדים לעולם, וכו' וכו', ואני מדבר כמובן על מעמד הביניים ולא על העניים ההומלסים שלא תורמים לכלכלה ולא על המיליונרים שמעמד הביניים עובד עבורם או האולטרה עשירים שהמיליונרים עובדים בשבילם, אשכרה קומוניזם במסווה של ליברליות.
בדיוק כמו בהודעה של טיילר, לסיים צבא, להרוויח 10K בחודש, מאזדה 3, הבנתם ת'רעיון...
בשנות ה-50 הממשל הפדרלי היה מהנדס אנשים לחשוב כך ע"י שימוש בתשדירי טלוויזיה, היו מהנדסים אותם איך לחשוב, איך לחיות, איך להתנהג ומה לקנות בצוה ישירה ולא עקיפה כמו היום (לרוב).
http://www.youtube.com/results?searc...cation%20&sm=3 זה דף חיפוש ביוטיוב של 1950 EDUCATION, תראו אילו סרטים הממשל היה עושה בשביל להנדס חברתית את האומה האמריקאית.
Working Dad; Stay at Home Mom: 1950s Ideal
Marriage Preparation: 1950's Style
והשיא של השיאים - מעמד הפועלים באמריקה, בדיוק מה שרשמתי למעלה לגבי הפס יצור של עבדים לתפארת:
Social Class in America (1957) Educational Film
כמובן שאין צורך לצפות בכל הסרטונים מהתחלה ועד הסוף, רציתי רק להמחיש עד כמה ה"חלום האמריקאי" הוא בלוף שאנשים עדיין נשבים בקסם שלו, או כמו שג'ורג' קרלין האגדי אמר: "The reason they call it the American Dream is because you have to be asleep to believe it."
את המשפט שציטטתי הוא אומר בסוף הסרטון הבא (דקה 3:00) אבל שווה לצפות בסרטון מהתחלה ועד הסוף בשביל להבין למה הוא אומר את זה, וטיילר אל תחפור על אילומינטי ובונים חופשיים, כי הוא מכוון לאלו שאחראים לשיטה המוניטרית הנוכחית שהיא ייצור כסף ע"י חוב ברזרבה חלקית (90%!!!!) וללוביסטים שלהם שנמצאים בכל חור ואני לא רוצה להסית את הדיון לקונספירציות כי בא לי להקיא מהן.