קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 80
    הודעה אחרונה: 28-08-2011, 21:39
  2. סקר| כמה אתם מרוויחים כיום כל חודש מהייפים?
    על ידי powerorr בפורום כסף ברשת
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-05-2010, 12:53
  3. [דיון]כמה אתם מוציאים בחודש ?
    על ידי clicker בפורום 18 פלוס
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 16-10-2009, 19:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

כמה אתם מרוויחים בחודש?

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ברירת מחדל כמה אתם מרוויחים בחודש?

שכל אחד יספר כמה כסף אתם מרוויחים בחודש ומאיזה תחום?
    אני מרוויח 620 שקל מהצבא בחודש + 1200 שקל בחודש ממלצרות שאני עובד כשיש לי זמן.
    +200 שקל בחודש מאיזה אתר שבניתי פעם ועדיין מכניס לי כסף

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

460 מצה"ל כרגע, לא יודע כמה יהיה בהמשך

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני מרוויח 300 מהצבא ולפעמים עובד בתור שליח פיצות עם TRHXY אבל הביטוח של ה50 סמק אוכל לי חצי מההכנסה ככה שאין לי יותר מדי אבל לא נורא בעזרת השם אני ישתחרר מהצבא ילמד מקצוע טוב ויקבל 10 אלף שקל בחודש ויהיה לי אוטו יפה איזה מזדה 3 ככה בחניה הכל יהיה בסדר אני מקווה לטוב...
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אני מרוויח 300 מהצבא ולפעמים עובד בתור שליח פיצות עם TRHXY אבל הביטוח של ה50 סמק אוכל לי חצי מההכנסה ככה שאין לי יותר מדי אבל לא נורא בעזרת השם אני ישתחרר מהצבא ילמד מקצוע טוב ויקבל 10 אלף שקל בחודש ויהיה לי אוטו יפה איזה מזדה 3 ככה בחניה הכל יהיה בסדר אני מקווה לטוב...
    the american dream

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

THE AMERICAN DREAM - DEAD SINCE 1970.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

החלום האמריקני זה פס יצור של עבדים שכולם מרוויחים אותו דבר, גרים באותם בתים, מביאים אותו מספר של ילדים לעולם, וכו' וכו', ואני מדבר כמובן על מעמד הביניים ולא על העניים ההומלסים שלא תורמים לכלכלה ולא על המיליונרים שמעמד הביניים עובד עבורם או האולטרה עשירים שהמיליונרים עובדים בשבילם, אשכרה קומוניזם במסווה של ליברליות.

בדיוק כמו בהודעה של טיילר, לסיים צבא, להרוויח 10K בחודש, מאזדה 3, הבנתם ת'רעיון...

בשנות ה-50 הממשל הפדרלי היה מהנדס אנשים לחשוב כך ע"י שימוש בתשדירי טלוויזיה, היו מהנדסים אותם איך לחשוב, איך לחיות, איך להתנהג ומה לקנות בצוה ישירה ולא עקיפה כמו היום (לרוב).

http://www.youtube.com/results?searc...cation%20&sm=3 זה דף חיפוש ביוטיוב של 1950 EDUCATION, תראו אילו סרטים הממשל היה עושה בשביל להנדס חברתית את האומה האמריקאית.
    Working Dad; Stay at Home Mom: 1950s Ideal

Marriage Preparation: 1950's Style

והשיא של השיאים - מעמד הפועלים באמריקה, בדיוק מה שרשמתי למעלה לגבי הפס יצור של עבדים לתפארת:
    Social Class in America (1957) Educational Film

כמובן שאין צורך לצפות בכל הסרטונים מהתחלה ועד הסוף, רציתי רק להמחיש עד כמה ה"חלום האמריקאי" הוא בלוף שאנשים עדיין נשבים בקסם שלו, או כמו שג'ורג' קרלין האגדי אמר: "The reason they call it the American Dream is because you have to be asleep to believe it."

את המשפט שציטטתי הוא אומר בסוף הסרטון הבא (דקה 3:00) אבל שווה לצפות בסרטון מהתחלה ועד הסוף בשביל להבין למה הוא אומר את זה, וטיילר אל תחפור על אילומינטי ובונים חופשיים, כי הוא מכוון לאלו שאחראים לשיטה המוניטרית הנוכחית שהיא ייצור כסף ע"י חוב ברזרבה חלקית (90%!!!!) וללוביסטים שלהם שנמצאים בכל חור ואני לא רוצה להסית את הדיון לקונספירציות כי בא לי להקיא מהן.

נערך לאחרונה על ידי Jay B; 06-03-2014 בשעה 14:04.
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Jay B צפיה בהודעה
    החלום האמריקני זה פס יצור של עבדים שכולם מרוויחים אותו דבר, גרים באותם בתים, מביאים אותו מספר של ילדים לעולם, וכו' וכו', ואני מדבר כמובן על מעמד הביניים ולא על העניים ההומלסים שלא תורמים לכלכלה ולא על המיליונרים שמעמד הביניים עובד עבורם או האולטרה עשירים שהמיליונרים עובדים בשבילם, אשכרה קומוניזם במסווה של ליברליות.

בדיוק כמו בהודעה של טיילר, לסיים צבא, להרוויח 10K בחודש, מאזדה 3, הבנתם ת'רעיון...

בשנות ה-50 הממשל הפדרלי היה מהנדס אנשים לחשוב כך ע"י שימוש בתשדירי טלוויזיה, היו מהנדסים אותם איך לחשוב, איך לחיות, איך להתנהג ומה לקנות בצוה ישירה ולא עקיפה כמו היום (לרוב).

http://www.youtube.com/results?searc...cation%20&sm=3 זה דף חיפוש ביוטיוב של 1950 EDUCATION, תראו אילו סרטים הממשל היה עושה בשביל להנדס חברתית את האומה האמריקאית.
    Working Dad; Stay at Home Mom: 1950s Ideal

Marriage Preparation: 1950's Style

והשיא של השיאים - מעמד הפועלים באמריקה, בדיוק מה שרשמתי למעלה לגבי הפס יצור של עבדים לתפארת:
    Social Class in America (1957) Educational Film

כמובן שאין צורך לצפות בכל הסרטונים מהתחלה ועד הסוף, רציתי רק להמחיש עד כמה ה"חלום האמריקאי" הוא בלוף שאנשים עדיין נשבים בקסם שלו, או כמו שג'ורג' קרלין האגדי אמר: "The reason they call it the American Dream is because you have to be asleep to believe it."

את המשפט שציטטתי הוא אומר בסוף הסרטון הבא (דקה 3:00) אבל שווה לצפות בסרטון מהתחלה ועד הסוף בשביל להבין למה הוא אומר את זה, וטיילר אל תחפור על אילומינטי ובונים חופשיים, כי הוא מכוון לאלו שאחראים לשיטה המוניטרית הנוכחית שהיא ייצור כסף ע"י חוב ברזרבה חלקית (90%!!!!) וללוביסטים שלהם שנמצאים בכל חור ואני לא רוצה להסית את הדיון לקונספירציות כי בא לי להקיא מהן.

יפה אבל לא חידשת אולי רק לטיילר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect