מה מה עכשיו הטרנד בפורום?
עבר לכם הלסתות? עכשיו זה הבחור הזה שטיילר מנסה להרוג דרך הפורום עם התמונות גייז?
מה השיטה העכשווית שלכם להשיג בנות
או בעצם
אתם עדין מנסים להשיג בנות או יש מטרות חדשות?
מה מה עכשיו הטרנד בפורום?
עבר לכם הלסתות? עכשיו זה הבחור הזה שטיילר מנסה להרוג דרך הפורום עם התמונות גייז?
מה השיטה העכשווית שלכם להשיג בנות
או בעצם
אתם עדין מנסים להשיג בנות או יש מטרות חדשות?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
תאמת שביטחון זה רוב השיטה שלי
ביטחון ולחתור למיניות יענו לנסות להשכיב אותה ולא לנסות לעשות אותה חברה שלך
בקשר לשאר הפורום קשה לי להאמין שהם מנסים להשיג בנות
Facial scar זה הטרנד אחי
You feel intimidated asshole?
MY LITTLE PONY. אם אתה רואה את זה זה אומר שאתה בעל טסטוסטרון גבוה ולא מתבייש במי שאתה מה שאומר שאתה יכול להביא כל אחת כי אתה LOW INHIBITION. שזה תכלס מה שאני.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אני לא סגור עדיין אם זה טרול או לא אבל בעיקרון הם עכשיו חופרים פה על אנשים שנראים כאילו הם ברחו מהכלא ..
אה כן ראיתי מישהו אמר משהו על אנשים שנראים כמו המפלצת של פרנקנשטיין
לא אהבתי את זה.. מעדיף להיראות נקי ואסתטי..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בעיקרון בשביל להרגיש טוב עם הקרחת ועם זה שהם גרים עם ההורים
הם טוענים שלהיראות "מסוכן" זה גורם לבנות להירטב רק מלהביט עליך...
אם יאבדו את הבתולין סוף סוף הם יבנו ש: סקס עם מישהי שאתה מכיר הרבה זמן > סקס עם פצצת עולם בפעם הראשונה
נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 15-03-2014 בשעה 15:13.
הטרנד עכשיו זה בולבול 50 סנטימטר.
לכל מי שיש פחות מ40 סנטימטר במינימום הוא אינסל מטורף והוא בחיים לא יצליח להשיג בחורות ולא להרוויח כסף ולא לקנות בית ולא יצליח בבורסה ולא יהיה לו לסת ישרה ולא יהיה גוף עם 3 אחוז שומן...אבל חיים.
אידי נחוי צודק , וליזארד עם כל הפוזות תן תוצאות מהשיטה שלך בנתיים רק זיוני שכל