קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ספורט חדש משו משעשע
    על ידי rapakost בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 16:31
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:13
  3. מתי הבחירות ?
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 19:35
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

הבחירות של ספורט 5+ עלובות !!!!!!!!!!!!!!!

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

Red face הבחירות של ספורט 5+ עלובות !!!!!!!!!!!!!!!

די נימאס לי כבר סעמק כמה אפשר לשדר את מילאן ולא את יובה ?.?
    מי האידיוט שבוחר את הבחירות האלה הם כנראה שכחו כל אוהדי מילאן של ספורט 5 שהאלופה היא יובנטוס !!
    כמה שכואב להם ולא מילאן לכן אין שום סיבה שבעולם שנראה את המשחק מילאן כל שבוע ..
    חשבתי פעם אחת סבבה פעם שנייה נו טוב פעם שלישית די מספיק !!!!!!!
    או שבוע שעבר שידרו לי את אינטר פחחח
    בליגה הספרדית משדרים את האלופה הכי חשוב ואחר כך סגנית למה באיטלקית לא יהיה אותו דבר??

נראה כמה פעמיים ישדרו את יובה העונה ...

וזה עוד בלי מילה אחת על שידור ליגת האלופות שבו ראינו את כל 4 הספרדיות ! שהשיגו ביחד 4 נקודות ..
    כאשר כל האיטלקיות השיגו 12 !!!!!! עזבו אפשר להמשיך עוד הרבה ....

והדבר האחרון כמה שגם אוהבים את האנגלים כמעט בכל מוקדמות המונדיאל משדרים לנו את נבחרת אנגליה "המדהימה" וכל הפדיחות שהיא עושה כאשר יש נבחרות יותר טובות ממנה באירופה בהרבה !! אבל לא אנגליה זה הכי "מעניין "
    נערך לאחרונה על ידי RaUl; 15-09-2005 בשעה 15:19.

Indianapolis colts Champions!!!

2. קישורים ממומנים

Gigi Buffon
    אורח

תאמת יש להם בחירות תמוהות רצח,במחזור שעבר היה משחק של פיורנטינה נגד סמפ' תיקו 2 פשוט יופי של משחק והם לא ישדרו את זה,ויש גם המון משחקים של אודינזה ופלרמו שהם לא שידרו והיו משחקים מעולים בקיצור הם יכולים לדחוף את מילאן,אינטר רומא וכול שאר הסרייה א' חוץ מיובה לתחת של שגיא כהן...
    אבל נדמה לי ששנה שעברה הם שידרו המון יובה והרבה התלוננו שהמשחקים היו משעממים 1-0 קטן ומילאן היו מנצחים וזה חחח אז עכשיו נראה מה יהיה בכל מקרה לי מספיק תקציר של יובה חחחח

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    תאמת יש להם בחירות תמוהות רצח,במחזור שעבר היה משחק של פיורנטינה נגד סמפ' תיקו 2 פשוט יופי של משחק והם לא ישדרו את זה,ויש גם המון משחקים של אודינזה ופלרמו שהם לא שידרו והיו משחקים מעולים בקיצור הם יכולים לדחוף את מילאן,אינטר רומא וכול שאר הסרייה א' חוץ מיובה לתחת של שגיא כהן...
    אבל נדמה לי ששנה שעברה הם שידרו המון יובה והרבה התלוננו שהמשחקים היו משעממים 1-0 קטן ומילאן היו מנצחים וזה חחח אז עכשיו נראה מה יהיה בכל מקרה לי מספיק תקציר של יובה חחחח
    לא יודע אני לא זוכר שיצא לי לראות את יובה משודרת .. שנה שעברה מילאן הייתה האלופה והגיע לה שישדרו אותה השנה יובה אז אין שום סיבה .. ראיתי מילאן מול סיינה נרדמתי איזה 3 פעמיים כל כך משעמם ..
    ושער המשחקים הם בחיים לא ישדרו את אודינזה פלרמו או מישהו אחר .. כמו בספרד תמיד צריך לראות את ריאל ובארסה איפה ולנסיה?

Gigi Buffon
    אורח

זה מה שקהל הישראלי רואה...הם רוצים את ריאל ובארסה יובה ומילאן באיירן מינכן צ'לסי מנצסטר וארסנל וזהו...בגלל זה אין כל כך שידורים...לפעמים אפשר למצוא בערוצים הזרים משחקים אחרים יש לפעמים בערוץ הטורקי חחח משחקים של יובה בקיצור הכול פה מניפולציות בערוץ הזה אף פעם לא ישדרו משחקים טובים אלא רק משחקים של קבוצות גדולות.

משתמש כבוד האוואטר של HaZiLiBiLi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ראסמיי
    שישדרו את יובה
    ואינטר
    שיפתחו עוד מלא ערוצים :]

באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

משדרים מילאן כי רב שנה שעברה זה היה ככה:
    מעדיפים לראות את קאקא שבה ושאר החברים
    מאשר קבוצה שהיא כביכול קבוצת פאר עושה בונקר מול קבוצות מסכנות :/

ואלירן .. אתה משווה בין כמות האנשים שיראו משחקים של לצ'ה אודינזה לעומת מילאן אינטר ויובה ?

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

Gigi Buffon
    אורח

מאשר קבוצה שהיא כביכול קבוצת פאר עושה בונקר מול קבוצות מסכנות :/

טוב תצא מהאשליה שאתה חי בה כול הזמן שיובנטוס היא קבוצת בונקר.נכון יש לה משחקים שהיא משחקת הגנתי,אבל העונה זה השתנה לגמרי עם ההגעה של ויירה תוסיף אליו את אמרסון ואין צורך ב"בונקר" כמו שאתה מגדיר את זה.
    יובנטוס השנה היא קבוצה יותר התקפית,קבוצה יותר שמחה וראו את זה שכזלאטן החמיץ 30 פעם מול שוער לא הביאו לו מכות או שקאפלו הוציא אותו..והכי חשוב היא קבוצה יותר דורסנית,אומנם לא היה לה אתגר ממשי ורוב הקבוצות היו ברמת נוער של יובה אבל נחכה לאתגר היותר גדול בעוד ממממ שלוש שבועות נגד באיירן בחוץ או איזה משחק ליגה נגד קבוצה טובה ואז תוכל לדבר,בנתיים ההגדרה שלך ליובה היא ממש סתמית.
    ואת ה"כביכול קבוצת פאר"שלך אתה יכול לשמור לקבוצה שאתה אוהד ולא לכנות את יובנטוס ככה כשאתה יודע שהיא קבוצת פאר אבל אתה מכחיש את זה

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

אוקיי שים לב שרשמתי שנה שעברה ...
    לא אמרתי כלום על איך הם משחקים השנה ( גם לא ראיתי משחקים שלהם )
    ואמרתי כביכול קבוצת פאר כי עם כל הכבוד לקבוצה שהיא באמת מפוארת, ואני באמת יודע את זה
    שנה שעברה היא לא שיחקה בצורה ראויה

אולי לך זה מספיק בתור מישהו שאומר שחשוב לו רק הנצחון וה 3 נקודות ... ואני מכבד את זה
    לצערי אני הייתי רוצה קצת יותר מקבוצה כזאת..

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

היחיד שמעדיף לראות את מילאן הוא רק אוהד מילאן ... מילאן לא משחקים כדורגל יותר יפה צאו מהאשליה למילאן השנה יש הגנה חלשה מה שמזכיר לי את יובה לפני שנתיים ואני לא יהיה מופתע עם הם יסיימו בלי כלום ..
    יובנטוס השנה קבוצה מעולה שמשחקת יפה כמו שכולם כל כך רוצים לראות מה שכן ליובה יש גם אפשרות לעשות בונקר שצריך ומה לעשות לפעמיים צריך לנצח ולא משנה הדרך ...
    ומה בדיוק מעניין בלראות במילאן ??? קאקה ושבצ'נקו והשאר עגלות כמו סתאם וגאטוסו ...
    ולא אמרתי שצריך לשדר רק את יובה אבל צריך לשנות פעם יובה פעם מילאן פעם אינטר פעם הפועל ג'נין

Gigi Buffon
    אורח

אלון הרבה קבוצות לא משחקות מבריק גם יובנטוס וגם צ'לסי וגם ברצלונה אתמול לא הציגו משחק מבריק ושוטף אבל הם עשו את ה3 נקודות הדבר שהכי חשוב ותאמין לי שאין שמחה גדולה יותר מאשר לדעת שהקבוצה שלך ניצחה גם אם היא לא נתנה שישיה.
    ממילאן לא אכפת לי לפעמים יש קטעים שפירלו הגאון וקאקא הפרופסור משחקים מעולה אבל השאר ממש לא מעניינים.
    מילאן=פירלו וקאקא.בלי שניהם היא קבוצה חרא כמו שיובה לא שווה בלי אמרסון ווויירה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    289
    משפט מחץ
    Real Madrid Forever!

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    אתה לא מבין, רוב עם ישראל הוא לא כמוני וכמוך שמחפשים משחקים גדולים, עם ישראל 90 אחוז ממנו לא מבין בכדורגל בשיט, מעניין אותם משמות, ועם ספורט 5+ ישדרו את סמפדוריה ואודינזה הם יפשטו רגל.
    אבל אין מה לעשות, במדינה שאין בה כדורגל, התושבים לא יודעים מזה כדורגל.

ו Alonh אני ממש מצטער אבל אתה חי באשליה מטורפת.
    אם כבר השנה, מילאן היא זו שתעשה בונקר ולא יובה.
    יובה השנה קבוצה מושלמת, מילאן תמיד היו מגעילים ותמיד ישארו מגעילים.
    כמו שאלירן אמר, השחקנים היחידים שבאמת מוערכים שם הם פירלו וקאקא, אולי גם שבצ'נקו.

ומירו חאלס עם ההשוואות בין הליגות הספרדית והאיטלקית, הן שתי ליגות שונות, מה גם שאצלכם יש 3 קבוצות גדולות שעלו לליגת האלופות (וגם עולות מדי שנה), אתה משווה את מילאן, יובה, אינטר ואודינזה ל2 הגדולות של ספרד וויאריאל ובטיס?

למרות שהן לא השיגו הרבה נקודות, עדיין כיף לראות אותן, ולא יודע מה איתך אני מחפש משחקים יפים, ונהנתי לראות את ריאל, את ויאריאל ואת בטיס.
    בערסה נתנה משחק מגעיל אבל בדרך כלל גם אותם כיף לראות (וקשה לי מאוד להגיד את זה)
    נערך לאחרונה על ידי SuB; 15-09-2005 בשעה 19:40.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

כן את ריאל כיף לראות כל פעם מחדש איך הם מצליחים לקבל בראש חחח ..
    ותראה קשה לא להשוות בין הליגות אפילו האוהד השרוף של הליגה הספרדית נגד יעקובי כתב בספורט 5 לגבי זה ..
    הקבוצות החזקות של איטליה הם גם בין החזקות באירופה בליגות האחרות יש פחות מועמדות למרות שבזמנים הטובים של ולנסיה (לפני שהגיע לשם אידיוט איטלקי בשם ראניירי ) הם היו כמו אינטר מילאן יובה ..
    ולגבי מילאן השחקנים היחידים שאני יכול לסבול זה את קאקה ושבצ'נקו החלוץ הטוב בעולם לא יודע את פירלו אני לא מעריך כל כך ואת הגנה של מילאן כמו סתאם ונסטה שכבר לא כזה חזק וטוב ..

Gigi Buffon
    אורח

פירלו=גאונות.
    הבחור יש לו כישרון הרבה יותר מרוב השחקנים בעולם,מדהים הטיפול שלו בכדור והוא צריך להיות הבעל בית במילאן ובנבחרת.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    289
    משפט מחץ
    Real Madrid Forever!

ציטוט נכתב במקור על ידי MikE BibbY
    כן את ריאל כיף לראות כל פעם מחדש איך הם מצליחים לקבל בראש חחח ..
    ותראה קשה לא להשוות בין הליגות אפילו האוהד השרוף של הליגה הספרדית נגד יעקובי כתב בספורט 5 לגבי זה ..
    הקבוצות החזקות של איטליה הם גם בין החזקות באירופה בליגות האחרות יש פחות מועמדות למרות שבזמנים הטובים של ולנסיה (לפני שהגיע לשם אידיוט איטלקי בשם ראניירי ) הם היו כמו אינטר מילאן יובה ..
    ולגבי מילאן השחקנים היחידים שאני יכול לסבול זה את קאקה ושבצ'נקו החלוץ הטוב בעולם לא יודע את פירלו אני לא מעריך כל כך ואת הגנה של מילאן כמו סתאם ונסטה שכבר לא כזה חזק וטוב ..
    או קיי התחלנו ברגל שמאל =]
    אז זה אתה ואריאל עכשיו...
    איך אנחנו נקבל בראש נראה בסוף העונה.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

חח ניר בכיף תנצחו יש לי קצת חיבה לריאל תמיד הייתה אני מעדיף אתכם על בארסה ..
    אבל פשוט זה הדבר שקורה מה אני יכול לעשות חחח ... אני פשוט לא מבין איך אפשר רק לסמוך על משחק התקפה כל הזמן כאשר הגנה כל כך גרועה וקסיאס שהציל בעונות הקודמות גם עושה שטויות ..

והנה עוד דוגמא משדרים לי אינטר נגד לצ'ה פחחחחחחחחחחחח די שבוע שני ברצף ואת האלופה והמובילה לא משודרת רק בישראל דבר כזה יכול לקרות

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect