מזמן לא פרסמתי פה סיפורים שלי,אז הנה קרה משהו אתמול שרציתי לשתף
שיר לרקע בסיפור
אז הכל התחיל ממסיבה שהלכתי עם חברים (היינו בערך 20-25 אנשים),המסיבה הייתה בינונית פלוס מינוס לא משהו ששווה לדבר עליו פה.הקטע התחיל אחריי המסיבה.חבר שלנו שלנו גר לא רחוק מהמסיבה,אז כולנו החלטנו ללכת אליו כי המסיבה נגמרה די מהר ולא היה לאן ללכת היה משעמם תחת.כולנו נכנסים אליו הביתה,סתם מדברים על המסיבה,על הדברים שקרו,צחקנו מלא כי היינו עדיין על הסטלה ובקיצור החלטנו לזוז.יורדים למטה וסתם נעמדנו מתחת לבניין בכניסה.עכשיו הקטע הוא שהבניין עשוי ככה שיש חלונות ליד המרדגות ככה ליד הכניסה(אנשים שגרים בקרקע).היה חושך והיינו מסטולים רצח קיצר אני רואה חבר שלי דופק באיזה חלון מתחיל לשבור אותו,התחלנו לקלל אותו להגיד לו מה אתה עושה יא טמבל דפוק בשכל והוא כולו בשלו אומר נראה לי מצאתי דירה ריקה אין שמה כלום בואו נכנס אפשר לעשות שמה מסיבות וזה(נראה לי מת בראש לא יודע מה עבר עליו) קיצר סתם שמנו זיין והמשכנו לדבר בלי לתת לו יותר מדי צומת לב והוא עזב את החלון של הדירה.נראה לי עברו איזה 5 או 10 דקות פתאום אני רואה כולם דופקים את הריצה של החיים שלהם כולם בורחים לכל הכיוונים לא הבנתי בכלל מה קורה עד שאני רואה שלוש משטרות עם הרעש המזדיין והאורות המזדיינים שלהם נוסעים כמו משוגעים חחחחח קיצר אני רואה את כולם מתפזרים לכל הכיוונים אמרתי לעצמי זיין אני בורח,אני נכנס מהר לבניין עולה לדירה של חבר שלי בחזרה עם שלוש חברים אחרים(ראיתי אגב בזווית העין,השוטר נכנס מהצד השני של הבניין).בבית של חבר שלי אני מעביר 50 אלף סצינות שיכולות לקרות בדקות הקרובות.בזמן הזה חברים שלי אומרים קיצר ננסה איך שהוא לברוח,הם יוצאים מהדירה אחריי איזה דקה חוזרים בריצה כמו טיל מזיעים אומרים וואללה המשטרה הקיפה את כל הבניין אי אפשר לברוח ואז אני עוד יותר נכנס לסטרס לא יודע מה לעשות רציתי כבר לבקש סליחה מההורים ויאללה לכלא חחחח.שני החברים שחזרו איתי לדירה ניסו את המזל שלהם בפעם השנייה והם יצאו,5 דקות עברו אף אחד לא חזר,אמרתי טוב יאללה ננסה את המזל שלי,אני יוצא מהבניין רואה את כל החברים שלי עם המשטרה מדברים ואת שני החברים האחרים שלי רצים לכיוון השני,פתאום אני רואה מכונית של משטרה אחת נוסעת אחרייהם הם דופקים איזה ספרינט ונכנסים לאיזה מעבר לא ראיתי טוב והם נעלמו לי מזווית העין.(כל מה שאני רואה קורה בכמה שניות כן,אל תבינו לא נכון).אני יורד מהמדרגות ועושה כאילו לא מכיר אותם ואף אחד והולך לי משמה ברוגע חחחחחחחחח
ממה שחברים שלי אמרו לי,יש מצב שהם יתפסו את חבר שלי ששבר את החלון ואת השני שהצליח לברוח.בנתיים אין לי עוד חדשות
היום אולי אני העדכן אם יהיו לי עוד חדשות

ציטוט ההודעה