מי שמכיר אותי , אני כבר הרבה זמן בפורום הזה , לא פעיל במיוחד אבל קופץ פעם ב לקרוא קצת להגיב לפעמים.
בזמן האחרון הפורום הזה נהיה לחבורת בתולים מאוננים מנטלית הכי גדולה שראיתי בחיים.
הסיבה שאני לא הרבה בפורום היא פשוטה אני עסוק בלשפר את עצמי, אני הכי חי את התאוריה של מלך הלטאות והכי חי את הרעיון של חופש כלכלי.
ההבדל הוא שאני מיישם - היום שלי כרגע מתנהל ככה : כסף , משהו משלי שכרגע אני די קורע תתחת עליו אבל הוא משתלם במזומנים ואין לי בוס על הראש , מכון אני מתאמן מקפיד על דיאטה נכונה וכל שאר הזמן חופש ועם החברה .
פעם הייתי נכנס לפה כי באמת היה פה חומר טוב , אם זה מוטיבציה לכסף , מוטיבציה למכון ובכללי לשיפור עצמי.
כבר חודשים שהכל פה טרולינג ומלחמות אגו של ילדי אינטרנט שמאוננים מנטלית כל היום ומקללים אחד את השני כמו ילדים בני 12.
אני בעד להחזיר תפורום הזה למה שהוא היה והרבה יותר טוב מיזה .
אם זה כסף? נפתח אשכולות רציניים בו אנשים שבאמת יש להם ידע יוכלו לשתף טיפים וניסיון ( אני אישית מתחייב לשתף פה ואפילו להסביר קצת על מה שאני אישית עושה , מתחייב לעזור לכל אחד שיש לו שאלות ) והכי חשוב מי שכרגע אין לו כלום שישב ישתוק וילמד.
נציב לעצמנו מטרות נעקוב אחד אחרי השיפור של השני נעשה פה פורום של ווינרים אחד אחד .
הרעיונות האלה מטרתם להפוך למציאות וזה קורה רק כשמיישמים את הדברים ועובדים על זה ולא מקללים אחד את השני בפורום וממציאים שטויות.
אם אתם בקטע של לפתח גוף יפה שבנות אוהבות ? נתחיל לשתף מוטיבציה נצלם אפילו התקדמויות של גוף בלי פנים , נציב מטרות (משקל , חיטוב , מראה כללי) ונתחייב לעמוד בהם ונחלוק ידע באמת שימושי.
אני אישית מוכן להתחייב לעזור בכל הקטע הזה אבל בתנאי שאנשים פה באמת יחזרו לרצינות של פעם וירצו להשתפר ולהפוף תפורום הזה למקום שאפשר לשאוב ממנו מוטיבציה ועוד דרך שתעזור להגיע למטרות שלנו.
עכשיו נשאלת השאלה האם אתם רוצים להמשיך לאונן או להתחיל ליישם?

ציטוט ההודעה