אם אתם לא יכולים להביא בנות שוות בתיכון, או שלא היה לכם חברה בתיכון, YOUR SHIP HAS SAILED
בחיים לא תחוו את זה:
בנות
צעירות
יפות
טריות
מושלמות
שמאוהבות בך
ההרגשה של לאבד את הבתולין לאחת כזאת, לא לנערת ליווי מכוערת בת 30 או איזו עקומה מהאוניברסיטה
ההרגשה הזאת שאף אחד פה לא יחווה
זה למה החיים חסרי משמעות
לא משנה מה תעשו, כמה כסף תעשו, כמה מפורסמים תהיו, כמה תזיינו אתם בחיים לא תהיו כמו האלה שמביאים בנות צעירות בתיכון. אף פעם.
כסף לא שווה כלום
סטטוס לא שווה כלום
כל מה שמשנה זה מראה חיצוני ולהראות צעיר
ולנו אין לא את זה ולא את זה. אם לא איבדת את הבתולין לפני גיל 18, אתה תשאר דפוק בשכל תמיד שמשקר בפורומים, אפשר לראות את זה על מלא משתמשים מפה שפשוט משקרים לעצמם.
לא משנה מה תעשו וכמה "רחוק" תגיעו בחיים, אתם בחיים לא תחוו את ההרגשה הזאת אז מה כל הכסף הזה שווה? אז נניח ועשית מליון דולר מה הלאה? בנות כאלה לא נמשכות לכסף. רק גולדיגריות זקנות מסריחות שאף אחד לא רוצה כבר.
בתול אחרי גיל 18=דפוק במוח לנצח, זה אות קין, וכל אחד פה עמוק בפנים יודע את זה.
החיים מסתיימים אחרי התיכון/צבא
ובמידה ואתה מתחת ל5/10 בחיים לא היו לך חיים, לא היה לך אפילו צ'אנס למה שאני אומר עכשיו.
עכשיו אני מבין למה הרוב שונאים את ג'סטין ביבר
הוא תכלס חי את החלום של כל אחד ואחד בעולם הזה
הוא עשיר, מפורסם, נראה ממש טוב והכי חשוב? יכול לזיין כל ילדה בת 15-18 שאתם יכולים לדמיין בראש.
הרוב ששונאים אותו הם שמנים מכוערים עם NECKBEARDS או בודיבילדרים מסכנים עם גוף שמושך רק גייז
למי אכפת כמה דדליפט אתה עושה? למי אכפת מהסטטוס שלך? למי אכפת מהכסף שלך?
לאף אחד
אין לנו תקווה
בתול אחרי גיל 18=נועדת לכשלון בחיים. היחידי שרימה את הגנים שלו זה היה ZYZZ והוא שילם את המחיר מהר מאוד, שומדבר לא בא בחינם.
אתה לא יכול פתאום באמצע החיים לבוא ולנסות לשנות את הגורל שלך, אתה תחטוף בומבה ותחזור מיד למקום שבו אתה שייך, זה למה הוא מת כמו כלב.
אני בחיים, אבל בחיים שלי לא ראיתי בן אדם שהוא בתול בגיל 18 ואין לו בעיות נפשיות, אין חיה כזאת, אפילו בגיל 16 אם אתה עדיין בתול ישך לפחות שנתיים לעשות את זה אבל אחרי 18 זהו הרכבת שלך נסעה...
או שאתה מזיין כוסיות ונהנה מהחיים, או שאתה כשלון בכל דבר שלא תתעסק איתו אתה תכשל. ככה זה. זה החוק.
טופ 1% של העולם, כל העשירים והמפורסמים, לא מתקרבים לרמת חיים של ערס ממוצע בן 15 שהולך ומזיין כוסיות. או סתם דוגמן בגילאים האלה שמזיין כוסיות.
כל הכסף הזה וכל הפרסום בשביל לזיין זקנות שכל העולם עבר עליהן כבר
נועדנו לכשלון

ציטוט ההודעה