בעכס מצאתי אותו אבל צריך שיהיה לך לינוקס במחשב תתקין לה ותמחוק אם יש לה דברים חשובים בווינדוס
הקדמה למדריך
-------------------
טוב צריך ידע בסיסי בלינוקס ובמחשבים בכלל. אך אין צורך לדאוג מכיוון שאם יששאלות או משהו לא מובן,
אתם מוזמנים להכנס לפורום של IKP (מפיצי המדריך הנ"ל) ולשאול שאלות. בכל מקרה, זה דיי פשוט לעשות
את הפעולות והן לא דורשות מאמץ רב ממך(הקורא). בהצלחה!
אהה כן, אני לא אחראי לכל נזק שנגרם או על תפיסתך על מעשה לא חוקי, בעקבות קריאת המדריך הנ"ל.
אתה זה שאחראי לפעולותך. בנוסף לזאת אם מצאת שגיאה מסוימת במדריך, אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולהודיע
לי על הבעיה. בעקרון, המדריך הזה הוא לצורכי למידה ולא כדי להתלהב מול החברה או חברים.
למה להשתמש בשיטה הזאת?
-------------------------------------
בעקרון זה סתם מדריך כדי ליצור את הסיסמא האישית שלך(איזה שתרצה), אבל ברוב הפעמים אפשר להשתמש
בשיטה הזאת במקרה ושכחת את הסיסמא שלך ואתה רוצה גישה. אם אתה מעוניין לפרוץ למישהו למחשב וצריך
סיסמא למען הפריצה, אני ממליץ להשתמש בkeylogger או בbrute force. זאת אומרת, המדריך הזה לא עוסק
בעניין של פריצה מעין זאת. לפיכך, לא תמצא כאן חומר המספק מידע על זה.
אם אתה רוצה ליצור את הסיסמא האישית שלך או לקבוע אותה כסיסמא ריקה, כלומר ללא סיסמא, אז זאת הדרך
המצוינת לעשות זאת. אתה יכול להשתמש בשיטה הזאת בעזרת לינוקס, לינוקס בוט פלופי (linux boot floppy)
או emergency boot cd. אני מציע לרוב הקוראים להשתמש ב-בוט פלופי, מאחר ורובכם לא משתמשים ב-לינוקס
(טוב נו...גם קניית דיסקים היא יקרה). ב-פלופי דיסק אתה משנה את הספרייה הנוכחית לספריית הSAM שלך
(ברוב הפעמים זה dev/hda1/windows/system32/config/.). אחרי זה, פתח את קובץ הsam ותעקוב אחרי
ההוראות שבתוך ה-פלופי שהורדת (אם יש לך emergency boot cd, אז תמשיך ללחוץ על enter אחרי לחיצה על
המספר 5 בboot). אז, תוכל להחליף את הסיסמא עם הסיסמא שאתה רוצה (לפעמים לקבוע את הסיסמא כסיסמא
ריקה עוזר, אם סיסמאות אחרות לא עובדות).
לינקי עזר :
-------------
כדי להוריד linux boot floppy כנסו לאתר הבא :
http://www.linuxmigration.com/quickr...all/media.html
תרדו קצת למטה ושם תראו את מה שצריך.
מקווה שנהנתם מהמדריך. שלכם P[O]D. אהה כן, תודה רבה לhcpf.tk (הזכויות שמורות להם).