Tool type Clicks Leads EPC CR Earnings Direct link 2 0 $0.00 0.00% $0 File locker 615 22 $0.04 4% $24.05
כאילו זה הרבה קליקים, וכולה 22 לידים, מה לעשות כדאי להרוויח יותר ?
אני מקבל כול יום בין 12-30 קליקים אני בadnooka.
Tool type Clicks Leads EPC CR Earnings Direct link 2 0 $0.00 0.00% $0 File locker 615 22 $0.04 4% $24.05
כאילו זה הרבה קליקים, וכולה 22 לידים, מה לעשות כדאי להרוויח יותר ?
אני מקבל כול יום בין 12-30 קליקים אני בadnooka.
|
|
הנישה טובה, התנועה טובה, ה- Stats מאכזבים, אתה יכול להגיע למצב שאתה מרוויח x10.
תבדוק כמה דברים:
- התכונה נראית אמינה?
- דיברת בסרטון?
- עשית הוכחה?
- הדף נחיתה מעוצב?
- הסברת את השלבים בדף?
*דברים כמו סקר, כמה הורידו, תגובות טובות, שיתופים מזויפים, לכמה זה עבד ותאריך עדכון אחרון שמתעדכן אוטומטי לאותו יום עוזרים מאוד ואני אף פעם לא ממליץ לדלג על זה.
איך ה- EPC שלך הולך לזנק פלאים ב-3 שלבים!
1. תחשוב איך אפשר להציג נישה בצורה הכי טוב שאפשר (הצורה הכי טובה היא הטבעית תוך שמירה על min מקצועיות ולא דווקא "מקצועיות" יתר).
2. תבדוק עם עצמך איך אתה מציג את הנישות שלך.
3. תעבוד על כל מה שחסר אצלך מהרשימה ב-1.
אני מבטיח לך שאם תעבוד על פי השלבים האלה, ה - CR שלך יעלה בצורה משמעותית בקרוב.
דיברתי בסרטון, יש הוכחה, למעשה יש עוד כמה הוכחות שזייפתי בצורה די מרשימה.
והדף נחיתהhttp://landingv6.blogspot.co.il/ של OMGWTFISTHIS
כמובן שזה מותאם לנישה שלי ..
והתוכנה אחת המרשימות!
זה באמת אחת הנישות הכי מושקעות שאי פעם היו לי, ברמה מאוד גבוהה.
הסתכלתי בסרטון מחקתי תגובות לא טובות, הבאתי עוד 100 לייקים, ואני חושב שאני יעבור לאתר המולטי נישה שלי כי אני בטוח ששם אני יוכל לקחת את הדף נחיתה למקום הרבה יותר יפה.
ותודה רבה לך, אני ינסה כמה מההצעות שלך ויעדכן אותך!
תותח!
עוד דבר קטן: אתה לא הראשון, לא השני ולא השלישי שאני שומע ממנו שה- CR נמוך והוא משתמש באחד מה- 'Landing Collection'.
אפשר לעשות Blogger בלי Theme מיוחד וכו'.. זה יכול לצאת ממש יפה, אם עוד ירצו אני יכול לעשות מדריך ב-5 דקות לעשות דף נחיתה מצוין ב- Blogger.
אני ממליץ לך לעשות Blogger + CR Widgets נתתי דוגמאות למעלה, תנסה, מה כבר יכול להיות? הכי גרוע ה- CR שלך יעלה פלאים.
נשמע שאתה עובד טוב, בהצלחה.
לא משהו
600 קליקים על 20 דולר זה לא טוב בכלל