קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] WWE Raw Ultimate Impact 2012 PC להורדה | בלינקים מהירים *שווה כניסה*
    על ידי xblaze בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-05-2012, 21:09
  2. [הורדה] Call Of Duty Black Ops | להורדה משרתים מהירים * שווה כניסה *
    על ידי xblaze בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-05-2012, 16:25
  3. [מדריך]להורדה משרתים מסויימים *שווה כניסה*
    על ידי DeLuXe בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-01-2008, 19:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

מצגת חובה להורדה של חבר ... ! שווה כניסה להבנה !

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

Exclamation מצגת חובה להורדה של חבר ... ! שווה כניסה להבנה !

אחים שלי אני מבקש מכל אחד פה שיוריד את המצגת הזאת שיראה ויבין קצת אני לא רוצה להתחיל לריב פה עם אנשים ...
    פשוט תראו ותבינו ... אל תבואו עם דעות ...
    אני לא חושב שהעניין הזה נגמר ...
    תוריד תראו ואם אתם חושבים ששווה אז תפרסמו איפה שאתם רק יכולים !
    http://planet.nana.co.il/il4ever/ilteror.ppt

בבקשה תפרסמו !
    "אם לא נתאחד נכחד" תבינו את זה !

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    13
    נקודות
    2,556
    משפט מחץ
    פעם תותחן תמיד נטחן

מסכים עם כל מילה שכתובה שם.
    אם זה היה תלוי בי הייתי משמיד את כל הערבים בארץ ועל הזין שלי אם כל העולם הערבי יצא למלחמה נגדנו

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אתה מדבר כמו ילד קטן ... אבל אח שלי ... יש שם הרבה אמת למוד ...

לא ראיתי את המצגת אבל לפי התגובה פחות או יותר מבין ה קורה שם...
    וקשה לי להאמין שיהודים כיום מתנהגים כמו נאצים של פעם.. להשמיד ערבים? כנראה שלא למדתם לקח ממה שקרה אז אה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

מסכימה עם כל מילה שיש שם...
    הלוואי ובשנה החדשה הזאת לא יהיה פה את כל החרא הזה (תרתי משמע חחחחח) במדינה!
    שנה טובה ומתוקה לכולם!!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

לא מסכים עם הכל, כי לא כל הערבים ככה, אבל רוב מה שרשום שם נכון, אבל אתה יודע שאנחנו היינו בגלות חיו פה הפלישתים? מי הם לדעתך? הפלשתינאים.

אני כמובן לא תומך לתת להם עוד שטחים, אבל גם להם מגיעה מדינה, זה כמו שתגיד לנוצרי מאנגליה לך תיסע לאוסטרליה כן גם שם יש נוצרים, זה ממש לא קשור.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחח ומי היה פה לפני הפלסטינאים?? אנחנו!! ראבקקקק לכו תלמדו קצת היסטוריה!!!
    תיקרא קצת בתנ"ך את החלק של הנביאים סבבה.??
    ולכל אלה שאומרים שלמה נראה להם שהערבים ישימו על מה שרשום בתנ"ך אז ככה...הנצרות והאיסלאם (להבדיל אלף אלפי אלפי הבדלות מהיהדות) מבוססות על התנ"ך של היהודים קפיש?!
    ארץ ישראל שייכת לעם ישראל פשוטו כמשמעו!! בואנה אנשים שמסכימים להקים פה בתוך המדינה הפיצית שלנו עוד מדינת טרור אני ממליצה להם ללכת לטיפול מהר.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

כן!!! אז יאללה!!!!!!!!!

בואו ניקח רובים וסכינים ונהרוג את כולם!!!

omg תקשיבי למה שאת אומרת, הם פה והם לא הולכים לזוז, וזאת עובדה.
    אנחנו היינו פה ראשונים, וזה לא אומר שלהם אסור להיות פה, כל יהודי היה מת שהם לא יהיו פה אבל הם פה ואין מה לעשות, אתם רוצים לחיות באשליה שנוכל להרוג את כולם תמשיכו לחיות באשליות שלכם אל תערבו אותי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חח דוגרי אין לי בעיה שכל הערבים האלה ימותו (אם זה היה תלוי בי..) הם הרגו כל כך הרבה אנשים שאני מכירה (וזה כולל גם אנשים מהמשפחה שלי ) וכל כך הרבה אנשים מהעם שלי אז אין לי בעיה שהם כוולם ימותו כי כולם שם בעד הטרור הזה והם מעודדים את זה.(טוב מן הסתם יבוא איזה אחד ויגיד שלא כולם בעד הטרור אז שיגיד..) גם אם יש להם זכות לשבת פה (ולפי דעתי אין להם זכות להיות פה כי הם רק מנסים להרוג אותנו!!!!!) אז שיעשו את זה בשקט ויפסיקו להרוג אותנו....אתם עדיין לא קולטים מה הם רוצים?? הם רוצים את כל כל כל המדינה שלנווו כולל הבית שלי ושלך והם רוצים שכולנו נמות והם לא יפסיקו עם כל מה שאהם עושים עד שלא ניתן להם את כל המידנה הזאת. הם האוייב שלנוו צריך להעיף אותם ל-25 מדינות שלהם אבל הקטע הוא שאף אחד מהמדינות שלהם לא רוצה אותם גם חחחחחחחחחחחחחחח.
    אנחנו נותנים למדינת טרור לצמוח לנו בין הידיים ואני באמת מפחדת ממה שהולך להיות פה עוד כמה שנים..
    זה כמו שמישו נותן לך מחברת ואומר לך תישתמש בה (תרשום בה וכל זה)אבל אל תהרוס אותה..אוקיי? ואתה בימקום זה הולך וגוזר את הקצוות של המחברת ותולש ממנה דפים אבל אין לך זכות לעשות את זה נכון? כי מישו נתן לך אותה אבל בתנאי שתישתמש בה נכון ולא תהרוס אותה...אותו דבר ארץ ישראל..בורא עולם נתן לנו העם הנבחר שלו את הארץ הזאת (ארץ האבות שאפילו משה רבינו לא זכה להיכנס אליה ותיראו עכשיו מה הולך פה מי האנשים שיש לנו בארץ ה' ירחם...) והוא אמר שנישתמש בה אבל לא נהרוס אותה ומה אנחנו עושים בימקום??? נותנים ממנה שטחים לאוייב ימח שימו ומעיפים יהודים שזאת הארץ שלנו מהבתים שלהם ועכשיו חצי מהם תקועים בבתי מלון...באאמת איזה יופי נכון????

ציטוט נכתב במקור על ידי michal
    חחח ומי היה פה לפני הפלסטינאים?? אנחנו!! ראבקקקק לכו תלמדו קצת היסטוריה!!!
    .
    ואללה והם לא היו פה ביחד איתנו אה? ישבנו רק אנחנו לבד כה? חוץ מזה ולפני שרשמו את התנך או מה שזה לא יהיה למה את חושבת שאנחנו היינו פה לבד והם איפה היו? באצות אחרות וכשאנחנו היינו בגולה הם באו לפה? איזה שטויות כשהתנועות הציוניות הראשונות הגיעו לארץ הארץ לא הייתה ריקה מבני אדם.... היו בה בני אדם... ומן הסתם הם היו הערבים........... אז תלמדי גם את קצת היסטוריה..

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בצבא הכי חזק שבעולם ...

ציטוט נכתב במקור על ידי Jacoby
    לא מסכים עם הכל, כי לא כל הערבים ככה, אבל רוב מה שרשום שם נכון, אבל אתה יודע שאנחנו היינו בגלות חיו פה הפלישתים? מי הם לדעתך? הפלשתינאים.

אני כמובן לא תומך לתת להם עוד שטחים, אבל גם להם מגיעה מדינה, זה כמו שתגיד לנוצרי מאנגליה לך תיסע לאוסטרליה כן גם שם יש נוצרים, זה ממש לא קשור.
    בולשיט. הפלשיתים של פעם זה לא הפלשתיניאים של היום.
    וד"א אני רוצה שתחזור אחורה.. כמה שנים לפני הקמת מדינת ישראל.. איזה ארגונים היו כאן ולמה הם עלו?
    מה שהיו כאן אלא ארגוני ההגנה, האצ"ל ועוד המון אירגונים שפעלו מתוך כוונה להשיג מדינה לעם שלנו..
    זה בדיוק הארגונים של היום רק ההבדל שהם פוגעים באזרחים חפים מפשע ואנחנו לא.
    כוסעומו מה זה מלווה?

sum4445
    אורח

אחלה מצגת

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי La Bamba
    ואללה והם לא היו פה ביחד איתנו אה? ישבנו רק אנחנו לבד כה? חוץ מזה ולפני שרשמו את התנך או מה שזה לא יהיה למה את חושבת שאנחנו היינו פה לבד והם איפה היו? באצות אחרות וכשאנחנו היינו בגולה הם באו לפה? איזה שטויות כשהתנועות הציוניות הראשונות הגיעו לארץ הארץ לא הייתה ריקה מבני אדם.... היו בה בני אדם... ומן הסתם הם היו הערבים........... אז תלמדי גם את קצת היסטוריה..
    לא התכוונתי שישבנו בה לבד אמרתי שזאת הארץ שלנו ונכון היו פה עוד אנשים אבל כבשו אותם ואותם עמים שכבשנו מה הם אמרו? הם אמרו שהם פוחדים מאיתנו ומהאלוקים שלנו כי אנחנו העם הנבחר ואיזה ניסים הקב"ה עשה לנו כמו יהושע וחומות יריחו המרגלים הולכים לרחב והיא אומרת להם שכל יריחו פוחדת מהם ומהנסים שה' עשה להם וכולם ידעו שזאת הארץ שלנו לא היה על זה שום וויכוח.!!
    אתה רוצה להגיד לי שהעמים שכבשנו זה הערבים? אז לא היה בכלל את האיסלאם והנצרות ככה שאין מה לדבר על זה .יש לי שאלה אלייך...באיזה ארץ אתה גר? ישראל נכון? ממתי קוראים לה ארץ ישראל? כל הזמן זה היה השם שלה נכון? לאיזה עם אתה שייך? עם ישראל! מהי מדינת ישראל? מדינה של עם ישראל =מדינה של היהודים (כן תגידו שוב שאני גיזענית...) ולא של הערבים...שישבו איפה שהם יושבים עכשיו ושיפסיקו לבקש את ירושלים יפו אשדוד חברון וכו' וכו'...הם רוצים את כל הארץ הזאת!! אתה מוכן לתת להם?
    איך אמריקה קמה את זה למדת?? היא הלכה ונלחמה עם כל האינדיאנים הרגה אותם השמידה אותם וככה הם הלכו וישבו והקימו את אמריקה אז זה לא נורא נכוון?? להם מותר לעשות הכל אבל לנו? חס וחלילהההה אנחנו לא ניגע באף אדם "חף מפשע" ששולח את הבן שלו להתפוצץ במחסום...לנו העולם והאו"ם החליט שזאת הארץ שלנו וככה קמה מדינת ישראל אבל הארץ הזאת הייתה שלנו מאז ומתמיד אז מה בכלל הויכוח פה?? כל העולם החליט בשנת תש"ח (1948 למניינם) שזאת הארץ שלנו עכשיו אז מה הם רוצים מאיתנו מעכשיו אה???

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,649 | הודעות: 8,173,236 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect