הבנתי שאפשר לעשות המון כסף באינטרנט תראו אני צריך כסף לאיזושהי מטרה דחופה ואני חייב בחודשיים 3 האלה להשיג את הכסף הזה יש לי סבלנות וקצת ידע אך אין לי סכום להשקיע איך אני יוכל לעשות כסף צורה הכי זריזה והכי מובנת שיש ?
בבקשה תעזרו לי
הבנתי שאפשר לעשות המון כסף באינטרנט תראו אני צריך כסף לאיזושהי מטרה דחופה ואני חייב בחודשיים 3 האלה להשיג את הכסף הזה יש לי סבלנות וקצת ידע אך אין לי סכום להשקיע איך אני יוכל לעשות כסף צורה הכי זריזה והכי מובנת שיש ?
בבקשה תעזרו לי
|
|
יש לך דרך שאתה מעלה קובץ ועל כל פעם שמורידים ממך את הקובץ אתה מקבל כסף , האתר הכי מומלץ לדעתי זה turbobit עשיתי שם לפחות 100 דולר, הם משלמים לפייפל גם. הכסף שאתה מקבל תלוי בגודל של הקובץ שאתה מפרסם: זה טבלה של הכסף שאתה מקבל ל1000 הורדות לקובץ, תלוי לפי מדינה וגודל הקובץ.
הרשמה :
http://turbobit.net/partner/?PHPSESU...1F3AF6D281817B
עטי
עסי
צמע
נערך לאחרונה על ידי matanelll40; 12-06-2014 בשעה 02:03.
אוקי תודה רבה לך. תוכל רק להגד לי אלו קבצים אתה העלת משל ?
אוקי תודה רבה לך . תוכל בקשה להגיד לי אלו קבצים אתה העלת למשל ?
אני לא יכול להגיד , אף אחד לא יגיד לך אתה צריך לחשוב לבד כי אם כולם היו מגלים מה הם מעלים כולם היו עושים כסף וכולם מתחלקים .. בהצלחה !
אוקי זה לא עוזר לי כל כך אבל תודה בכל זאת
מה הסכום בדיוק?
ותוסיף אותי לסקיים darknuker נדבר
איך ממה שאמרתי זה מה שהבנת ?
אמרתי שצריך זמן, ולך אין זמן.
אמרת נתנו לך חודשים, להרוויח כסף מהאינטרנט זה לא פשוט, החברה התותחים פה לא מגיעים ל10 אלף, והם עוסקים בזה הרבה זמן.
זה תחום שלומדים, מנסים, תעסוק בכסף באינטרנט שלא יהיה לך מד זמן קצוב.
אבל אם אתה עדין רוצה, רוב הפורום מתעסקים בPPD, וCPA ואפשר להרוויח ככה המון, תקרא מדריכים.
המטרה שלי לא הייתה להרוויח בחודשיים וחצי או 3 49 אלף שקל ומה שרציתי זה להרוויח עוד קצת כסף שאלה: אתה חושב שבחודשיים אני אוכל להגיע למצב שאני מרוויח כמה אלפים אפילו בחודש 2000 או 3000 מאוד יעזרו אני אמנם לא הכי בקיא בנושא אבל זה ממש לא שווה אם לא עושים סכומים כאלה אם תגיד לי שזה לא אפשרי אולי אני ארד מזה אבל אם זה כן אפשרי אז זאת אופציה ממש טובה לפחות בשבילי