פ"ת הוגרלה ביחד עם פלארמו האיטלקית,לוקומוטיב הרוסית,אספניול הספרדית וברונדבי הדנית.
תארח את פלארמו ולוקומוטיב ותתארח אצל אספניול וברונדבי.
פ"ת הוגרלה ביחד עם פלארמו האיטלקית,לוקומוטיב הרוסית,אספניול הספרדית וברונדבי הדנית.
תארח את פלארמו ולוקומוטיב ותתארח אצל אספניול וברונדבי.
|
|
לא נראה לי שהיא תצליח לסיים במקומות 1-3
יצא לה טוב שהיא מארחת את פאלרמו ולוקומוטיב...למרות שהיה עדיף לה יותר לארח את לוקומוטיב ואספניול אבל זה לא ממש חשוב.
בהצלחה שיהיה להם
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
אה לא, סביולה.
בית קשה.
אל תקלו ביריבות.
לוקומוטיב 2 רמות מעל חיפה
אספניול קבוצה לא רעה בכלל
פאלרמו בכל זאת איטלקית
אספניול מצוינים!נכתב במקור על ידי Ultras Hapoel
אני רוצה לראות את חיפה מנצחת את ריאל!
הגרלה קשה.
אספניול ולקומוטיב זה בונקר עולות.
על המקום ה3 יש מה לדבר... ברונדבי זה בכל זאת דנים למרות שיש להם היסטוריה.
פאלרמו הם עדיין איטלקים ומדורגים 7 בליגה עם 11 נקודות יהיה מאוד קשה לנצח אותם.
יש על מה לדבר אבל הימור שלי פ"ת תסיים 4.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אני רואה שאף אחד לא מכיר את פלארמו .. הקבוצה רק ניצחה את אינטר בתצוגת כדורגל יפה מאוד קבוצה מאוד התקפית יש להם שחקנים מעולים בהתקפה והם לדעתי הקבוצה הכי טובה בבית הזה .. אספניול גם מעולים לוקמטיב בשיא הליגה שלהם אפילו לקראת סוף הליגה כמו כן ברודנבי בית מאוד קשה בלי שמות גדולים אבל קבוצות מעולות
Indianapolis colts Champions!!!
לא יודע מה איתכם אבל אני חושב פתח תקווה הולכת להפתיע שוב...
דווקא הגרלה לא ראה לפ"ת..
לוקומוטיב בחוץ לא להיט , אספניול תיקח את הנקודות , פאלרמו בר"ג עוד יש מצב רציני לנקודה מינימום , ברונדבי לפי דעתי קבוצה שוות כוחות לפרטיזן אם לא פחות ככה שאין סיבה שפ"ת לא תוציא נק'
בית יחסית קל לבתים אחרים.
פאלרמו קבוצה מצויינת יהיה קשה ונבוא להוציא נקודה
אספניול הייתה הפתעת העונה אך העונה היא בתחתית ונקווה שפ"ת תנצח את המשחק הזה כי היא יכולה.
לוקומוטיב בחוץ לא טובה כמו שהיא בבית והיא גם לא רגילה למזג אוויר של ישראל אני מאמין כי אנחנו יכולים להוציא נקודה או לנצח בשער אחד קטן
ברונדבי אם לא מנצחים אותם ביי אירופה
כמה שטויות בהודעה אחת ..נכתב במקור על ידי הגברת הזקנה
וכולם עשו את מכבי פ"ת לאימפריה מדהימה לא כל יום פורים כמו שאומרים הניצחון על בלגרד היה פוקס אחד גדול אל תשכחו שהם הפסידו פה בבית 2-0 ...
והם ישחקו ברמת גן כאשר המקסימום שיגיע זה 10 אלף אוהדים .. זה יהיה הישג אדיר עם הם ישיגו נקודה ..
מה שטויות , תסתכל על הבתים האחרים תראה איזה קשים כל בית בוא נגיד שפ"ת יצאה בזול.נכתב במקור על ידי MikE BibbY
" אספניול הייתה הפתעת העונה אך העונה היא בתחתית ונקווה שפ"ת תנצח את המשחק הזה כי היא יכולה.
לוקומוטיב בחוץ לא טובה כמו שהיא בבית והיא גם לא רגילה למזג אוויר של ישראל"
זה די שטויות.. כל מקום בספרד יותר חזק מאצלנו.. ומזג אוויר כבר מזמן לא גורם לתבוסות או הפסדים משמעותיים בכדורגל.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תאמין לי ראיתי ..נכתב במקור על ידי הגברת הזקנה
יש קבוצות בראש בית כמו אלקמאר עם כל הכבוד לליגה ההולנדית זה עדין לא ליגה איטלקית וזה רק דוגמא אחת