דורון שפר הדהים היום (רביעי) את הפועל ת"א ואת עולם הכדורסל הישראלי כשהודיע שוב על פרישה מכדורסל.
כזכור, שפר כבר הודיע בעבר על פרישה מכדורסל ביוני 2000 כאשר שיחק במכבי ת"א, אולם החליט לחזור אל המגרשים והקיץ אף חתם בהפועל ת"א אחרי שנתיים בהפועל ירושלים.
נשיא הפועל ת"א, אשר סטולר: "שפר הודיע לי בטלפון שהוא פורש מכדורסל ובהמשך הערב ארחיב בעניין".
רק לפני כחודשיים כינסה הפועל ת"א מסיבת עיתונאים חגיגית בה הציגה את הרכש החדש שלה לעונה.
שפר אמר באותה מסיבת עיתונאים: "למה בחרתי דווקא בהפועל ת"א? קודם כל בגלל אפי בירנבוים היקר. זה מקום שאפשר לסיים בו את הקריירה, למרות שאני עדיין לא חושב על זה כי אני חושב שאני עדיין יכול להפיק מעצמי הרבה".
שפר אמר עוד: "אני מביט קדימה וחושב שאפשר לעשות בהפועל דברים יפים. כנראה שמצד הפועל ירושלים לא היה כל כך רצון להשאיר אותי, אבל אני לא מתלונן, באתי להפועל בגלל הקהל, זה מזכיר לי קהל יווני כמו האולמות הכי חמים ביוון".
שפר, שקיבל אישור מבירנבוים לאחר ולא להגיע לפתיחת האימונים עם שאר חבריו לקבוצה, כבר לא יצטרף העונה לאימוני הקבוצה.
שפר עם אייזנברג אחרי החתימה. הפועל ת"א בהלם
שפר שיחק 4 עונות במכבי ת"א בהן זכה בארבע אליפויות, שלושה גביעים ובסגנות אליפות אירופה אחת. לאחר מכן הודיע על פרישה, לא שיחק במשך שנתיים וחזר לעוד עונה במדים הצהובים בה זכה בעוד דאבל והעפיל לגמר הליגה האדריאטית.
עונה לארח מכן עבר להפועל ירושלים לעונה חלומית בסיומה חגג עם חבריו זכייה הסטורית ביול"ב קאפ, אחרי ניצחון בגמר על ריאל מדריד.
לפני שהגיע למכבי ת"א שיחק שפר שלוש עונות בגליל עליון, עמה זכה באליפות ובגביע, ובהמשך שלוש עונות במכללת קונטיקט, אחריהן הפך לישראלי הראשון שנבחר בדראפט הנ.ב.א - מקום 36 ע"י לוס אנג'לס קליפרס.
פרטים נוספים בהמשך.
ONE

שפר עם אייזנברג אחרי החתימה. הפועל ת"א בהלם

ציטוט ההודעה