קניתי CONDITION ZERO ויש לי פינגים גבוההים כמו 150-800 ואמרו לי שהם צריכים להיות נמוכים בין 20-60 אם אתם יודעים מה לעשות אז תסבירו לי.
ועוד משהו מאיפו אני מוריד כל מיני סקינים למישחק??
קניתי CONDITION ZERO ויש לי פינגים גבוההים כמו 150-800 ואמרו לי שהם צריכים להיות נמוכים בין 20-60 אם אתם יודעים מה לעשות אז תסבירו לי.
ועוד משהו מאיפו אני מוריד כל מיני סקינים למישחק??
נערך לאחרונה על ידי fastarow; 07-10-2005 בשעה 21:35.
|
|
סקינים אתה יכול להוריד מפה
http://condition-zero.co.il/modules.php?name=Downloads
והפינגים אני מציע לך להוריד את התוכנה
Ad-Aware SE Professional
מדריך וקישור הורדה לתוכנה : http://www.atraf-f.com/article.php?a=19
אחרי שתנקה את המחשב שלך אני מציע לך לא להפעיל את האייסיקיו, אימיול, קאזה וכול דבר שלוקח הרבה משאבים.
אחרי זה תעשה את הפקודה הזאת, fps_max 150.
מצטער אחי הפעם אין לי איך לעזור לך אני לא משחק
cz
ד"א אל תיקנה
cz
זה דפוק תחזיר אותו תוסיף עוד 100 שקל ותקנה
cs:source
הקטע הוא שיש לי מחשב שעלה בסביבות 20000 שקל ואינטרנט 5 מגה אז אני לא מבי למה לאגים
כן יש לך כל כך הרבה כסף ולא קניתי חבילת גולדנכתב במקור על ידי fastarow
אחי לך תחרטט למישהו אחר
למה לי לקנות משהו אחר קניתי את זה כי רציתי לשחק עם החברים שלי
חברים שלך משחקים בפרוץ תאמין לי כה זה בכל מקום אני אומר לך, תילך לחנות שממנה קניתה תחזיר את המשחב תוסיף עוד מאה שקלים ותקנה את סורסנכתב במקור על ידי fastarow
ד"א מצאתי בבאג את
1.6
OOOOOOOOOOO
אני לא מאמין הייתה להם חבילה אחרונה של החבילה הזו לא היה לי כסף אותו זמן אבל אני מקווה שעוד נשאר
מה הקשר????נכתב במקור על ידי ron4ever
אמרתה שקניתה בגלל שחברים שלך משחקים אז אמרתי לך שהם משחקים בפרוץ לא במקורי זה הקשרנכתב במקור על ידי fastarow
קודם כל זה שהוא קנה קונדישן זירו לכל הנובים שלא הבינו זה 1.6+קונדישן זירו ומאה אחוז מהאנשים שקונים את זה קונים בשביל לשחק אחד שש ...נכתב במקור על ידי ron4ever
גם אני קניתי את 1.6 מבאג איפה אתה גר אחי? כי אחרי שקניתי נשאר להם גם אחד אחרון חח
1.6 רולזזזזזזז כל הליגות והקלאבים הכי איכותיים נמצאים שם בסורס אין רמה כולם נובים
סורס הרבה יותר יפה ויותר כיף... אין השוואה בכלל לדעתי... ומההקשר נובים?! הוא לא הזכיר כלום על 1.6.. הוא אמר שיש לו פינג גבוהה לאלה ב cZ...
איכססס 1.6 וזירו מגעילים וקלים הרבה יותר מסורס!!
לחבר שלי יש 1.6 מקורי חרא של מפות וזה הרבה יותר קל מסורס!!
שיחקתי במפה של דה דסט2 אז אי אפשר לירות מ- A ל- side כי יש קיר וגם הנשק עולה לך לשמיים שאתה יורה מחסנית שלמה!!
וגם לי לפחות זה היה שונה ולא יפה!
בשביל לראות את כל החתימות שלי בעמוד אחד - לחץ כאן.
12 חתימות מתחלפות כל ריענון.
תודה ל- s&a על 4 מהחתימות!!
תודה ל- Anxious על 3 מהחתימות!!
תודה ל- X-MOI-X על אחת מהחתימות!!
תודה ל- Matanb91 על אחת מהחתימות!!
ותודה לי על 3 מהחתימות!!
קניתה זירו![]()
למה יש פרוץ וכמו שאמרו תחזיר ותקנה סורס
ויש לך פינגים גבוהים בגלל שאולי יש לך מלא משאבים פועלים.....תסגור דברים כמו אימיול.........
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
נכתב במקור על ידי Mong
אחי יש לך בעיות או מה?
סקינים רק מורידים fps ומה fps קשור לפינג???????