1. דוד לוי ואשתו הולכים לבקר את הנשיא בבית הלבן, כשנגמרת ארוחת הערב חוזרים דוד לוי ואשתו לחדר שינה ואשתו של דוד לוי אומרת לו: למה הבית הלבן לא באמת לבן, אז דוד לוי אומר שהוא יברר את זה...
למחרת דוד לוי הולך לנשיא ושואל אותו: אתה יודע שהבית הלבן בכלל לא לבן, אז הנשיא עונה לו: yes i do
לאחר שנגמרה ארוחת הערב דוד לוי ואשתו חוזרים לחדר שינה. ואז אשתו של דוד לוי שואלת אותו: נוו כבר ביררת למה הבית הלבן לא לבן? אז דוד לוי עונה לה: כן, הוא אמר שייסידו...
2. שלושה אנשים יושבים במטוס: רוסי, אמריקאי ועיראקי.
אומר הרוסי: אזרוק אבן,ומישהו יבכה בגלל זה.
אומר האמריקאי: אזרוק סלע, ומישהו ימעך על ידי זה.
אומר העיראקי: אזרוק פצצה, ומישהו כבר יתפוצץ מזה.
כעבור זמן מה, הם יורדים מהמטוס ורואים ילדה בוכה. הם שואלים אותה מה קרה לה והילדה עונה: נפלה עלי אבן וקיבלתי מכה חזקה, נורא כואב לי!
הם ממשיכים ללכת ורואים ילד בוכה. הם שואלים אותו מה קרה והילד עונה: נפל על אבא שלי סלע והוא מת!
הם ממשיכים בדרך ורואים ילד שלא מפסיק לצחוק, הם ניגשים אליו ושואלים אותו מה קרה והילד עונה: תקעתי פלוץ וכל הבית התפוצץ!
3. תינוק בן שנה עולה לשמים ובוכה לאלוהים: אני רק בן שנה וכבר אני מת? אלוהים מרחם עליו ועונה לו: הנה, קח לך כנפיים ותיהיה מלאך. אחריו בא עוד תינוק בן שנה ובוכה לאלוהים: אני רק בן שנה וכבר לקחת לי את החיים גם לו, משיב אלוהים: קח כנפיים תיהיה מלאך. תינוק נוסף עולה ובוכה לאלוהים, ושוב פעם אלוהים הרחמן אומר: קח כנפיים ותיהיה מלאך. אחריהם מגיע תינוק אתיופי לשמים ואומר לאלוהים: אלוהים מה קרה לך? אני רק בן שנה וכבר מת?
אומר לו אלוהים: קח כנפיים תיהיה עטלף
4. נשר אחד נכנס לבר ואומר לברמן: אחי תביא לי כוס בירה. הברמן מסתכל עליו ואומר לו: אתה יודע שיש בירה על השם שלך? עונה לו הנשר: מה, יש בירה נחום?
5. אמריקאי, צרפתי וגרוזיני רוצים להתחתן עם הבת של הצ'יף האינדיאני. הצ'יף שלא ידע מה לעשות החליט לערוך תחרות. האמריקאי, הצרפתי והגרוזיני הסכימו לרעיון הצ'יף. הצ'יף אמר להם כך, המשימות הם:
משימה ראשונה- לשתות 20 כוסות וודקה ברצף מבלי להתעלף.
משימה שניה-להוציא מסמר מכף רגלו של שור זועם.
משימה שלישית- לספק מינית את הבת השניה של הצ'יף מכיוון שהיא עדין בתולה.
הצרפתי ניגש לעבודה, שותה 15 כוסות וודקה ומתעלף.
האמריקאי ניגש לעבודה שותה 20 כוסות וודקה אחרי שעתיים, הולך להוציא את המסמר מהכף רגל של השור אבל נהרג ע"י השור.
הגרוזיני מתחיל לשתות, שתה 20 כוסות וודקה תוך 5 דקות, התקדם למשימה השניה, אחרי שעות ארוכות של צרחות ורעש והכל שם זז הגרוזיני יוצא בשלום מהאוהל עם השור ואומר לכולם: טוב, עכשיו איפה הבת של הצ'יף שאני צריך להוציא לה מסמר מהרגל?

ציטוט ההודעה