ההתבטאות הזו שייכת לפיני בלילי,חלוצה[?]של נבחרת ישראל שהיום בבוקר התבטא בחריפות נגד מאמן הנבחרת אברהם גרנט.
חלק מהטור שלו[לקוח מYnet]
בטור אישי ל"ידיעות אחרונות" מאשים בלילי את גרנט ב"מניפולציות, חיוכים מצד אחד ותקיעת סכינים מצד שני. הוא לעולם לא יגיד לך את מה שיש לו לומר. כל מילה שהוא אומר, צריך לחשוב למה הוא באמת התכוון". בהמשך כותב חלוץ קבוצת סיבאספור הטורקית: "מאמנים נזפו בי, הריצו אותי, הענישו אותי וגערו בי, אבל אף אחד לא התייחס אלי ואל שאר השחקנים בגסות רוח, בזלזול, בשחצנות וביהירות כמו גרנט. יכול להיות שאברם מאמן גדול, אבל דבר אחד בטוח שאין לו. קוראים לזה 'תרבות ספורט'".
"יש דרך לעשות כל דבר. לא יכול להיות ש"משגעים" שחקן עד מספר שעות לפני המשחק", כותב השחקן. "אברם זה קודם כל עתונאים, יחסי ציבור, פוליטיקה, עסקנים, ואחר כך קצת כדורגל".
"אימנו אותי כבר כחמישה-שישה מאמנים בקריירה שלי, ואצל אברם הכי קל להתאמן. האימונים תמיד באווירה חייכנית, צחוקים בדיחות. בטווח הקצר - ממש תענוג. אבל בטווח הארוך, בסופו של דבר - זו הדרך הגרועה ביותר בה אומנתי בחיי!!!" בלילי מוסיף כי מספר לא קטן של שחקני נבחרת ישראל נמצאים ביחסים גרועים עם גרנט. "מאמן שאינו ישר עם שחקניו בשבילי הוא אינו מאמן", כותב החלוץ.

ציטוט ההודעה