קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יחסי מין
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 04:27
  2. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 16:51
  3. אברם גרנט-לתת לו את המושכות ליורו 2008?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 18:18
  4. כמה דברים שאולי לא ידעתם קודם :/
    על ידי Ravid בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 16:08
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 07:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

"אברם זה קודם כל עיתונאים, יחסי ציבור, פוליטיקה, עסקנים, ואחר כך קצת כדורגל.

Gigi Buffon
    אורח

ברירת מחדל "אברם זה קודם כל עיתונאים, יחסי ציבור, פוליטיקה, עסקנים, ואחר כך קצת כדורגל.

ההתבטאות הזו שייכת לפיני בלילי,חלוצה[?]של נבחרת ישראל שהיום בבוקר התבטא בחריפות נגד מאמן הנבחרת אברהם גרנט.

חלק מהטור שלו[לקוח מYnet]

בטור אישי ל"ידיעות אחרונות" מאשים בלילי את גרנט ב"מניפולציות, חיוכים מצד אחד ותקיעת סכינים מצד שני. הוא לעולם לא יגיד לך את מה שיש לו לומר. כל מילה שהוא אומר, צריך לחשוב למה הוא באמת התכוון". בהמשך כותב חלוץ קבוצת סיבאספור הטורקית: "מאמנים נזפו בי, הריצו אותי, הענישו אותי וגערו בי, אבל אף אחד לא התייחס אלי ואל שאר השחקנים בגסות רוח, בזלזול, בשחצנות וביהירות כמו גרנט. יכול להיות שאברם מאמן גדול, אבל דבר אחד בטוח שאין לו. קוראים לזה 'תרבות ספורט'".

"יש דרך לעשות כל דבר. לא יכול להיות ש"משגעים" שחקן עד מספר שעות לפני המשחק", כותב השחקן. "אברם זה קודם כל עתונאים, יחסי ציבור, פוליטיקה, עסקנים, ואחר כך קצת כדורגל".

"אימנו אותי כבר כחמישה-שישה מאמנים בקריירה שלי, ואצל אברם הכי קל להתאמן. האימונים תמיד באווירה חייכנית, צחוקים בדיחות. בטווח הקצר - ממש תענוג. אבל בטווח הארוך, בסופו של דבר - זו הדרך הגרועה ביותר בה אומנתי בחיי!!!" בלילי מוסיף כי מספר לא קטן של שחקני נבחרת ישראל נמצאים ביחסים גרועים עם גרנט. "מאמן שאינו ישר עם שחקניו בשבילי הוא אינו מאמן", כותב החלוץ.

2. קישורים ממומנים

Gigi Buffon
    אורח

עוד קצת מהגיגיו של בלילי שפשוט פורק את זעמו על הנבחרת:

על יוסי בניון:"הוא כוכב על. שחקן גדול, אישיות. אבל איפה נשמע דבר כזה ששחקן, גדול ככל שיהיה, ינהל קמפיין להחתמת מאמן? איך יכול להיות שהמאמן לא ייצא נגד התופעה ויגיד שזה לא עניין של השחקנים?"

"חשוב לי שתדעו שסבלתי אצלו שלוש שנים ומעולם לא התלוננתי. עכשיו, כשראיתי ששחקנים אומרים בגלוי את דעתם בעד המאמן, החלטתי להפסיק לשתוק. אני מקווה שנבחרת יהיה מאמן חדש עם יושר מקצועי. כל עוד גרנט יאמן, לא אהיה חלק מהנבחרת".

"מי שמנהל את הנבחרת הם העיתונאים שמסקרים אותה. הם תמיד היו חשובים מכולם, להם מותר הכל. דרכו היא דרך של מניפולציה. חיוכים מצד אחד ותקיעת סכינים בגב מצד שני. הוא פוליטיקאי".

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ת'אמת קצת נדהמתי לראות את הדברים הללו, ואם הם נכונים אז באמת גרנט הוא לא מאמן אלא איש יחסי ציבור.
    אבל אני בטוח שהוא ימשיך.ף

Sheva
    אורח

בושה שבלילי מדבר כך על המאמן שלו גם אם זה נכון וגם אם לא,שחקנים לא צריכים לתת דעה על מאמן לא באופן גלוי ולעיתונות בכול מקרה.לפי דעתי בלילי מאוכזב מהספסול שלו ברוב המישחקים ובגלל זה הוא פותח תפה!

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

שיקח מכסחת דשא ויכסח ת'גבות
    אות'גבה
    הומו הזה

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,671 | הודעות: 8,173,258 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect