שלום, אני אנט, 23.
אני כותבת שירים באנגלית בלבד, וכרגע אני מחפשת מישהו, עדיף מאיזור אשקלון, שיהיה בעל יכולת הלחנה, שירה, נגינה, וכו'.
במילים אחרות: מישהו שייקח את המילים שלי ויהפוך אותן לשיר מרהיב.
כבר עבדתי ועודני עובדת עם סטודיו מקומי, יצאו הקלטות מהממות, אבל זה בעייתי בשבילי להמשיך לעבוד עם הסטודיו הזה משום שזה דורש ממני לבזבז כסף.
לכן מה שאני מחפשת זה מישהו שיעשה את זה ללא תמורה כספית, תוך הבנה שבעתיד נוכל יחד להרוויח המון - ופה מתחיל הסיפור המעניין;
ממש לפני מספר ימים נרשמתי לאתר בשם TAXI. ההרשמה הייתה יקרה בטירוף (300 דולר=מעל 1000 ש"ח), משום שהאתר הזה באמת עוזר להיכנס לתעשיית המוזיקה בארה"ב. יש סיפורי הצלחה ויש סיכויים לא קטנים שאם השיר שלך טוב, הוא יגיע למפיקי המוזיקה החשובים ביותר, ואם הם יאהבו את השיר - הם יעבירו אותו אל האמנים שלהם. אותם אמנים שאנחנו רואים ב-MTV.
אם ואנחנו באמת נשתף פעולה, את/ה תצטרך/י להבין שאנחנו בהחלט נהיה בזה ביחד, ואם השיר שלנו יצליח את/ה תקבל/י קרדיט מובהק ואחוז נכבד מההכנסות, אבל כל זה תוך הבנה שאני זו שעושה את כל העבודה המלוכלכת, ולכן החלוקה תהא 40% לך, 60% לי.
הסיבות:
1. אני זו שנרשמה לאתר היקר ובזבזה כל אגורה אחרונה שנשארה לה על מנת להירשם ולקבל את ההזדמנות ה
ענקית הזו.
2. אני זו שהולכת לרדוף אחר המפיקים. אני זו שהולכת לשלם 5 דולר על כל שיר שנגיש להם (כל הגשת שיר היא בעלות של 5 דולר. עסק יקר זה.) אני זו שהולכת לעשות את כל הדיבורים באנגלית, את כל הבירוקרטיה, את כל השעמום.
3. אני היוזמת, ובלעדיי ובלעדי ההזדמנות שאני נותנת לך, רוב הסיכויים שהמוזיקה שלך לעולם לא הייתה מגיעה לאנשים הכה חשובים האלה.
אם מישהו חושב שהוא מספיק מוכשר, שיש לו יכולת הקלטה מקצועית בסטודיו (ביתי או לא ביתי), ושהוא שלם עם חלוקת האחוזים בהנחה ונצליח - מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי, כך נוכל לדבר יותר לעומק.
שתהיה שבת שלום