קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] מדריך איך לגרום לצלצולים בפלאפון להיות יותר חזקים (V3x)
    על ידי arel508 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-05-2007, 12:54
  2. [שאלה]איך אני מפרמט מחשב טיפה ישן...
    על ידי RazZzZz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 22:51
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 00:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34

איך לגרום לה לרדת טיפה מהאובססיביות לקשר?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ברירת מחדל איך לגרום לה לרדת טיפה מהאובססיביות לקשר?

יש לי 2 בנות שאני יוצא איתן במקביל. לכל אחת יש את הפגם שלה שבגללה אני לא רואה אותה כמישהי לקשר רציני. אבל שתיהן כוסיות ועל שתיהן אני חרמן מת!
    הן רוצות אותי כמובן בתור חבר ומנסות "לקחת את זה לאט".
    אחת עשתה לי כבר את ה"שיחה" והשניה מתקשרת 4 פעמים ביום (לא מגזים) סתם לזיין לי תמוח.
    עם שתיהן הגעתי קרוב לסקס אבל עוד לא נתנה.
    איך אני גורם להן להגיד "אוקיי נשכב כמה פעמים ונראה אם מתאים לו קשר"? בטוח יש כאן אנשים עם ניסיון בזה.

בדרך כלל הייתי בקטע של קשר רציני אז אין לי ניסיון בדברים האלה, רק לאחרונה נמאס לי מבחורות ובא לי רק לזיין ולהעיף.
    וגם לא בא לי להשקיע עוד דייטים, עוד כסף, עוד זמן. מת לזיין.
    אשמח לעזרה חברים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    יש לי 2 בנות שאני יוצא איתן במקביל. לכל אחת יש את הפגם שלה שבגללה אני לא רואה אותה כמישהי לקשר רציני. אבל שתיהן כוסיות ועל שתיהן אני חרמן מת!
    הן רוצות אותי כמובן בתור חבר ומנסות "לקחת את זה לאט".
    אחת עשתה לי כבר את ה"שיחה" והשניה מתקשרת 4 פעמים ביום (לא מגזים) סתם לזיין לי תמוח.
    עם שתיהן הגעתי קרוב לסקס אבל עוד לא נתנה.
    איך אני גורם להן להגיד "אוקיי נשכב כמה פעמים ונראה אם מתאים לו קשר"? בטוח יש כאן אנשים עם ניסיון בזה.

בדרך כלל הייתי בקטע של קשר רציני אז אין לי ניסיון בדברים האלה, רק לאחרונה נמאס לי מבחורות ובא לי רק לזיין ולהעיף.
    וגם לא בא לי להשקיע עוד דייטים, עוד כסף, עוד זמן. מת לזיין.
    אשמח לעזרה חברים.
    בעצמך אתה רואה שאלה בנות מהסוג שעד לא תגיד להן "סבבה אנחנו BF & GF" אז הן לא ישכבו איתך..
    אז הפתרון היחיד שאני רואה הוא כן להגיד להן שאתה סבבה ונכנס איתן למערכת יחסים [לכל אחת בנפרד], וכשבפועל זאת תהיה מערכת יחסים חד צדדית, בשבילן אתה חבר שלהן, בשבילך אתה יוצא איתן ולא יותר מזה.
    תעשה סקס, תרוויח.

זה לא שאם תגיד "סבבה אני חבר שלך" הן ישר יגידו "יופי! אז בוא לדייט ובוא לX ובוא לY." "מערכת יחסים" זאת רק מילה חסרת משמעות.. תלוי לאיפה אתה לוקח אותה.
    אני כבר "חבר" שבועיים של מישהי שהדייטים שלנו מסתכמים בזה שאני בא אליה / היא אלי, הולכים להליכה איפשה בפארקים, חוזרים אחרי ההליכה אלי/אליה הביתה.. ואני מדבר איתך על מישהי שהיא כמו שתיארת, עשתה לי את ה"שיחה" אחרי הדייט הראשון.

אני יודע שזה לא יימשך לעוד הרבה זמן ובקרוב יתחילו הקיטורים של "כל מה שאנחנו עושים זה רק סקס ולא יוצאים לאף מקום", אבל כשזה יגיע יש 2 פתרונות: או לתת לה פעם ב... דייט כמו שצריך, או פשוט לחתוך ולהגיד לה כמו שאמרת "אני לא מחפש משהו רציני, אם את גם בסבבה עם זה אז בכיף. אם לא, אז לא נוכל להמשיך להפגש"

הן פשוט רוצות לשמוע את המילה הזאת "מערכת יחסים" "זוגיות" "חבר-חברה" כדי לא להרגיש זונות שהן שוכבות איתך.
    אם היית רוצה למצוא מישהי שתזדיין איתך בלי בעיה ובלי זיוני שכל על זוגיות, תחפש בנות שיתנו לך סקס על דייט ראשון.
    אם היא לא נותנת בדייט ראשון, היא70% לא כזאת שתזדיין איתך בלי שתגיד לה "אנחנו ביחד רשמית".
    אם היא לא נותנת בדייט שני, היא 90% מאלה.
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 11-09-2014 בשעה 13:35.

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

דבר ראשון אתה חייב להקריב משהו וזה "לשכוח את הסיסמה\פרצו לי" לכל רשת חברתית שיש לך.
    דבר שני אתה חייב לתת לבחורה תחושה שאם היא לא תשכב איתך, מישהי אחרת כן תשכב איתך. אתה מנסה לגרום להן כל אחת בנפרד להרגיש שאתה החבר החמוד שלהם. ההפך, אם אחת מתקשרת אליך בזמן שאתה אם השנייה, תענה. תגרום לה להבין שאתה מדר עם בחורה. מותר לך.

תחזיק אותה ביד ותוביל אותה לאן שאתה רוצה בכל מקום.
    למה לעזזאל אתה נותן לה לחפור לך 4 פעמים ביום? תגיד לה שאתה עסוק, גם אם אתה לא. אם היא רוצה לחפור לך שתעשה את זה ב-4 עיניים.
    אתה חייב להתחיל לתפוס פיקוד, אל תפחד "לפקשש" איתה כי מיהרת.

TL;DR - תתקשר אליה (ולשנייה אחר כך), תקרא לה לבוא אליך ותגיד לה להכין את עצמה שתהיה יפה (במילים עדינות), למה? בלי סיבה, סתם כי בא לך שהיא תבוא. תכין לה איזה משהו לאכול כדי להראות שלא סתם קראת לה. ואל תיתן לה להתבלבל, אתה רוצה שהיא תבין שאתה רוצה לשכב איתה, באותו רגע..

*אם היא מביעה סימני התנגדות - תראה לה שאתה מאוכזב מזה. ואז תתרחק ממנה.

**הבעיה שכבר הוכחת להם שאתה רכיכה - ככה שזה יהיה מוזר אם תשתנה בהתנהגות פתאום. ככה שסביר להניח שזה לא יעזור. להבא תלמד לא להיות PROVIDER אלא להיות LOVER.
    נערך לאחרונה על ידי ED_cop; 11-09-2014 בשעה 16:15.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה
    דבר ראשון אתה חייב להקריב משהו וזה "לשכוח את הסיסמה\פרצו לי" לכל רשת חברתית שיש לך.
    דבר שני אתה חייב לתת לבחורה תחושה שאם היא לא תשכב איתך, מישהי אחרת כן תשכב איתך. אתה מנסה לגרום להן כל אחת בנפרד להרגיש שאתה החבר החמוד שלהם. ההפך, אם אחת מתקשרת אליך בזמן שאתה אם השנייה, תענה. תגרום לה להבין שאתה מדר עם בחורה. מותר לך.

תחזיק אותה ביד ותוביל אותה לאן שאתה רוצה בכל מקום.
    למה לעזזאל אתה נותן לה לחפור לך 4 פעמים ביום? תגיד לה שאתה עסוק, גם אם אתה לא. אם היא רוצה לחפור לך שתעשה את זה ב-4 עיניים.
    אתה חייב להתחיל לתפוס פיקוד, אל תפחד "לפקשש" איתה כי מיהרת.

TL;DR - תתקשר אליה (ולשנייה אחר כך), תקרא לה לבוא אליך ותגיד לה להכין את עצמה שתהיה יפה (במילים עדינות), למה? בלי סיבה, סתם כי בא לך שהיא תבוא. תכין לה איזה משהו לאכול כדי להראות שלא סתם קראת לה. ואל תיתן לה להתבלבל, אתה רוצה שהיא תבין שאתה רוצה לשכב איתה, באותו רגע..

*אם היא מביעה סימני התנגדות - תראה לה שאתה מאוכזב מזה. ואז תתרחק ממנה.

**הבעיה שכבר הוכחת להם שאתה רכיכה - ככה שזה יהיה מוזר אם תשתנה בהתנהגות פתאום. ככה שסביר להניח שזה לא יעזור. להבא תלמד לא להיות PROVIDER אלא להיות LOVER.
    ED יש כזה דבר PROVIDER & LOVER??
    או שזה רק באגדות?
    כי אני כן אוהב להראות לבחורות שהן חשובות ולי וכו' וכו' אבל באותו הזמן גם מאוד מיני איתן..
    השאלה אם זה אולי רק בראש שלי ואולי בראש שלהן אני רק PROVIDER

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

הבעיה שלך שאתה מציג את עצמך בתור אופציה טובה למערכת יחסים רצינית. כי כנראה אתה כזה.
    אל תגיד לה שאתה מסיים תואר במדעי המחשב, אל תגיד לה שיש לך ככה וככה כסף, אל תהיה נחמד אליה כל הזמן..

בחורה יכולה לזרום ולהימרח אליך ערב שלם וכבר מוכנה להזדיין.
    ואז היא מגלה שיש לך כסף\פוטנציאל למשהו רציני......
    אתה הופך אוטומטית בראש שלה מבחור כיפי שאפשר להעביר איתו את הזמן לBETA PROVIDER ופתאום היא "לא רוצה להרגיש זונה" והיא "שומרת על עצמה"

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

סיפור אמיתי:

לאמא שלי יש חברה טובה ופעם אחת היא באה אלינו עם בעלה והבת הקטנה שלה (אני הייתי בן 10 בערך והיא 8-9) והיינו משחקים ביחד, אני והילדה.
    פעם הבאה שנפגשנו באירוע הייתי בן 18 והיא 16 והיה לנו כימיה טובה, היא נראית ממש טוב. לא היה לי ספק שהיא בעניין שלי והיא ממש נמרחה עליי. הקטע שבגיל 18 הייתי מאוד חסר בטחון שבחורה ב"קליבר" שלה מדבר איתי (כי בתיכון דברים כאלה לא היו קורים לי) ולא לקחתי שום צעד קדימה. החלפנו מספרים ומדי פעם היינו מדברים בSMS.

פעם הבאה שנפגשנו, לפני חצי שנה+, הייתי כבר בן 20 ואמא שלי כבר סיפרה לאמא שלה מה אני עושה, ואמא שלה גם סיפרה את זה לה (שהיא לא הפסקה להתעניין ב"דברים שלי"). ושנפגשנו פתאום, בניגוד גמור לכל מה שהכרתי לפני, היא אמנם הביעה סימני משיכה אבל לא כמו פעם עם נגיעות ולשכב לי על הברכיים, אבלל פתאום היא דפקה משפטים מוזרים וגרמה לי להבין "איזה בחורה מיוחדת ושמרנית היא". ובהתחלה קצת רדפתי אחריה אבל ראיתי שהיא בכוונה גורמת לי להתאמץ וכבר הייתה לי חברה אז ויתרתי עליה. (אולי בעתיד..)

מה היה קורה אם אמא שלי לא הייתה מספרת לה על ה"PROVIDER POTENTIAL" שלי? הייתי מזיין אותה. בוודאות.
    נערך לאחרונה על ידי ED_cop; 11-09-2014 בשעה 16:38.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה לכם על התגובות אני אנסה ליישם (כרגע אני נמנע מהאפשרות לשקר ולהגיד להן שאנחנו ביחד, אולי אם לא תהיה ברירה אני אגיד).

ד
    בר ראשון אתה חייב להקריב משהו וזה "לשכוח את הסיסמה\פרצו לי" לכל רשת חברתית שיש לך. - לא הבנתי מה זה אומר ואיך זה קשור אידי.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    תודה לכם על התגובות אני אנסה ליישם (כרגע אני נמנע מהאפשרות לשקר ולהגיד להן שאנחנו ביחד, אולי אם לא תהיה ברירה אני אגיד).

ד
    בר ראשון אתה חייב להקריב משהו וזה "לשכוח את הסיסמה\פרצו לי" לכל רשת חברתית שיש לך. - לא הבנתי מה זה אומר ואיך זה קשור אידי.
    כי אם אתה יוצא עם 2 בחורות במקביל אסור לך להוסיף את שתיהן לפייסבוק.
    כשהייתי במצב שלך הוספתי את הראשונה, ואז השנייה ביקשה ולא הוספתי כי הראשונה פרסמה תמונות ותגובות איתי מתויג (+אני עשיתי לה לייקים על תמונות של שנינו שהיא מפרסמת).
    ואז השנייה לא הבינה למה אני לא מוסיף אותה.. וזה מוציא אותך חשוד בטירוף כאילו יש לך משהו להסתיר

אז בשורה התחתונה עדיף להמנע מכל הדרמה ולא להוסיף אף אחת לשום רשת חברתית

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הגיוני. כרגע אני לא קרוב אפילו ללהעלות תמונות איתן אבל

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

הבעיה שלך שאתה מציג את עצמך בתור אופציה טובה למערכת יחסים רצינית. כי כנראה אתה כזה.
    אל תגיד לה שאתה מסיים תואר במדעי המחשב, אל תגיד לה שיש לך ככה וככה כסף, אל תהיה נחמד אליה כל הזמן..

בחורה יכולה לזרום ולהימרח אליך ערב שלם וכבר מוכנה להזדיין.
    ואז היא מגלה שיש לך כסף\פוטנציאל למשהו רציני......
    אתה הופך אוטומטית בראש שלה מבחור כיפי שאפשר להעביר איתו את הזמן לBETA PROVIDER ופתאום היא "לא רוצה להרגיש זונה" והיא "שומרת על עצמה"

פשש נאחוי, אתה יותר כלי ממה שזכרתי

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

וואי התינוקיה פה חוגגת.... תזרוק את שניהן הן לא בשבילך ותמצא יזיזה קבועה זה לא כזה קשה אלא אם אתה חתיכת מכוער............

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    וואי התינוקיה פה חוגגת.... תזרוק את שניהן הן לא בשבילך ותמצא יזיזה קבועה זה לא כזה קשה אלא אם אתה חתיכת מכוער............
    א. זה כן כזה קשה למצוא יזיזה קבועה, לפחות בישראל.
    זה או שזה יהיה סטוץ חד פעמי. או שזה יהיה משהו לטווח ארוך עם פוטנציאל מהצד שלה שהיא תרצה משהו רציני. כל אחת היום רוצה קשר של חתונה על החודש הראשון.

ב. מה תינוקי במה שאמרנו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

סיפור אמיתי:

לאמא שלי יש חברה טובה ופעם אחת היא באה אלינו עם בעלה והבת הקטנה שלה (אני הייתי בן 10 בערך והיא 8-9) והיינו משחקים ביחד, אני והילדה.
    פעם הבאה שנפגשנו באירוע הייתי בן 18 והיא 16 והיה לנו כימיה טובה, היא נראית ממש טוב. לא היה לי ספק שהיא בעניין שלי והיא ממש נמרחה עליי. הקטע שבגיל 18 הייתי מאוד חסר בטחון שבחורה ב"קליבר" שלה מדבר איתי (כי בתיכון דברים כאלה לא היו קורים לי) ולא לקחתי שום צעד קדימה. החלפנו מספרים ומדי פעם היינו מדברים בSMS.

פעם הבאה שנפגשנו, לפני חצי שנה+, הייתי כבר בן 20 ואמא שלי כבר סיפרה לאמא שלה מה אני עושה, ואמא שלה גם סיפרה את זה לה (שהיא לא הפסקה להתעניין ב"דברים שלי"). ושנפגשנו פתאום, בניגוד גמור לכל מה שהכרתי לפני, היא אמנם הביעה סימני משיכה אבל לא כמו פעם עם נגיעות ולשכב לי על הברכיים, אבלל פתאום היא דפקה משפטים מוזרים וגרמה לי להבין "איזה בחורה מיוחדת ושמרנית היא". ובהתחלה קצת רדפתי אחריה אבל ראיתי שהיא בכוונה גורמת לי להתאמץ וכבר הייתה לי חברה אז ויתרתי עליה. (אולי בעתיד..)

מה היה קורה אם אמא שלי לא הייתה מספרת לה על ה"PROVIDER POTENTIAL" שלי? הייתי מזיין אותה. בוודאות.
    איך לא נכנסים לפריים של הפרובידר אם יש לך כסף/אתה עושה משה כמו תואר במדעי המחשב?
    לשקר/להסתיר את המידע הזה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Zyzz צפיה בהודעה
    איך לא נכנסים לפריים של הפרובידר אם יש לך כסף/אתה עושה משה כמו תואר במדעי המחשב?
    הדברים האלה הם אמצעי לזיין ולא משנה אם אתה מחפש קשר או סטוץ, ואני יודע כי אני מכיר עשרות אנשים עם התכונות האלה.
    התאוריה המוזרה שלו עם הבחורה הזו היא פשוט שגויה.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Zyzz צפיה בהודעה

תדאג שאתה לא מוציא על הבחורה כסף, או יותר מידי כסף (איך שבא לך), ותדאג שיהיה לך הרבה סקס וזהו.
    ברגע שאחד מהדברים האלה הולך לקטע קיצוני (אתה צריך להוציא עליה הרבה כסף/צריך להתחנן לסקס) אתה יודע שהיא לא רוצה אותך אלא ת'כסף שלך.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,513 | הודעות: 8,151,095 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect