אוקיי ככה...יש לי כמה חלקים שאני רוצה שיהיה באיזה מחשב...לא יודע את החברות וזה רק את הנתונים למשל מעבד 3.4 וכאלה...אז תוסיפו לי לוח אם איזה שאתם חושבים ותראו את החלקים ותביאו אותם מאיזה חברה כאילו את השם שלהם
ותגידו כמה זה בערך צריך לעלות
מעבד 3.2 - 3500 של AMD
זכרונות - DDR2 533 MHZ (512MB*2(
לוח אם - אתם תוסיפו...כזה שיתאים למחשב ויתמוך בחלקים(רצוי אם אפשרות הרחבה ל2 ג'יגה בזיכרון)
צורב די וי די של LG שיהיה ממוצע לא הכי טוב לא זבל (מחיר - סביבות ה370)
כרטיס קול 5.1 לא משנה איזה
כרטיס מסך לא משו חזק - fx5200 אני חושב יספיק (כזה שיכול להריץ את NBA2005,FIFA2006,RED ALERT2) ומשחקים כאלה...לא משו מיוחד (אם הוא לא מספיק תביאו אחר שיהיה טוב)
ארדיסק - של 160 ג'יגה 7200RPM 8MB של sata ואם ההפרש במחיר לא גדול אז sata 2
מארז - לא משו מפואר...רק שיהיה לי יציאות של usb מקדימה ויהיה מספיק חזק להחזיק תמחשב
*אם אפשר להוסיף קירור שישפר תביצועים וימנע שריפת חלקים
* שיכלול כונן דיסקטים
*שיכלול הרכבה ומערכת הפעלה
* שלא יכלול מקלדת עכבר רמקולים מסך
כעיקרון הוא משמש לשימוש יום יומי איסיקיו שירים קזזה כל השטיות האלה...אני יודע שהוא חזק בשביל זה וזה בגלל
שלפעמים אני מתכנת בויזואל בייסיק ועוד שפות אחרות... עכשיו נתנו לנו להתקין כמה תוכנות מהבצפר...ויש לי 256 ראמ לא דידי אר.. זה ממש איטי לפעמים לוקח לו איזה חצי דקה לעלות את וואלה ואנאל מגזים נאי רוצה שהמחשב שבניתי פשוט יטוס לי...ויפעיל את המשחקים שכתובים...ולא יתקע כל רגע ויעבוד חלק
אם צריך לשנות משו במפרט אז תכתבו בסוגריים אבל כעיקרון אני רוצה לדעת כמה המפרט שכתוב עכשיו יעלה
תודה ענקית למי שעוזר לי !! זה ממש חשוב
יש לי עכשיו בסביבות ה4000 שח ... אבל אם צריך יותר בשביל המפרט שכתבתי תגידו לי בדיוק אני אגיע לזה...

ציטוט ההודעה