הבחור שאנחנו שיחקנו כל הזמן הוא בעצם הילד של אלמה? זה הגיוני בכלל? והפלנקסטון הזה הוא אח שלי יעני מאלמה?
וגם הסיום הזה שהיא עלתה על המסוק קצת עצבן אותי =\ הרי היא לא הלכה לשתות קפה עם כולם היא רצחה אותם... אז זה קצת דפקתוש :=
|
|
WTF? מה דפוק בסוף?
הילדה המפגרת (שזאת אמא שלך בעצם.. במשחק) והזה שהרגת זה שכל שניה מפחיד אותך זה יענו אח שלך והופרדתם בלידה..
ואתה בעצם בלידה שלך אז לוקחים אותך והרופא אומר שתהיה "אלוהי" אם ראיתה היה סרטון כזה שלוקחים אותך בלידה ואתה רואה כזה תיק עם Top Secret כזה..
ואז אמא שלך כזה צועקת (שזה הילדה בעצם..)
בקיצור זה רמיזה ל FEAR 2 אני מקווה שיצא.. חח למרות שלא נראה לי =]
עריכה: ד"א גם אני בעקרון לא הבנתי כל כך את העלילה.. חפיף העיקר גמרתי תמשחק.. =]
משחק בן זונה
רק למקרה שלא סמתם לב
התיק של הTOP SECRET
כתוב שם
ALMA WADE
שזה בכלל לא מובן מה היא קשורה למשפחת WADE.
בונה ראסמי רק אם שותים 7 של אבסולוט מבינים מה שקורה...
אתה לא הילדה של אלמה
הילדה היא אתה על ידי כוח כלשהו,שכחתי...משהו כמו טלפטיה... אומרים את זה בשלב של הלפני אחרון אני חושב
והילדה היא לא ילדה באמת היא הייתה בקומה 12 שנה ב"כלא" בשלב האחרון
ואתה שחררת אותה
RSLinks.org - Appz, Games, Movies, TV-Series - All in one - All RapidShare links.
חחחחחחח מישו מוכן להגיד לי כמה שלבים יש?
וואלק לא יודע לא שיחקתי!
ויש שאלה שמציקה לי כבר שנה...
מזה ספויילריםםםם!??! לפי מה שאני יודע זה ה"כנף" ששמים מאחורי האוטו!! מה הקשר לפורום חחח אני לא מביןןןןן!!
הסבבבבבבבבררררררר!!!!!
חחחחחחחח ספוילרים זה גם מידע שמישהו מגלה דברים מתוך המשחק ויכולים לפגוענכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
באנשים שעוד לא שיחקו בו
ולזה ששאל כמה שלבים יש:
אני חושב ש12 אבל בכל שלב יש 2-3 מיני שלבים
RSLinks.org - Appz, Games, Movies, TV-Series - All in one - All RapidShare links.
הקטע עם ההליקופטר עיצבן אותי רצח..
"הכלא" הזה החזיק אותה במין תרדמת ביולוגית, ככה שמזמן הלידה היא הוחזקה שםנכתב במקור על ידי ShAhAr
תודה אחינכתב במקור על ידי ShAhAr
![]()