כשאני מפעיל ת'אימיול האינטרנט שלי עובד לאט מאוד..מישהו יודע איזה תוכנה או משו יכול שיכול לשנות את זה..ז'תומרת שגם ם אני מפעיל ת'אימיול האינטרנט יפעל מהר שהמשאבים של האימיול לא יאיטו את האינטרנט?
כשאני מפעיל ת'אימיול האינטרנט שלי עובד לאט מאוד..מישהו יודע איזה תוכנה או משו יכול שיכול לשנות את זה..ז'תומרת שגם ם אני מפעיל ת'אימיול האינטרנט יפעל מהר שהמשאבים של האימיול לא יאיטו את האינטרנט?
|
|
אין כזה דבר לא יאט
יש תוכנה שיכולה להגביל את האמיול שיתפוס קצת אחוזים מהפס הרחב ואז האינטנרט מהיר יותר..
ואין לי את התוכנה
אתה יודע איך קוראים לה?
פשוט תוריד את ההורדות שלך לעדיפות נמוכה,לי זה עוזר
לא מצליח
זה תלוי באיזה גירסה של אימיול אתה משתמש
יש גרסאות שאפשר להגביל את ההורדה באימיול
באפשרויות לשנות ל-1000 או 500 בממ'סימום משתמשים או משו כזה .......
זה אימיול לעזאזל
אם אתה רוצה שהאינטרנט יעבוד נורמלי פשוט אל תפעיל אותו
לאו דווקא נכון
אפשר להגביל אותו לכמות מסויימת ולהשאיר רוחב פס כדי לגלוש באינטרנט
זה ברור שהאימיול או כל תוכנת שיטוף אחרת (למעט קאזה) תאט את מהירות האינטרנט וזאת מיכוון שתוכנות האימיול בעצם לוקחת את רוב "פס הרוחב" (מהירות האינטרנט שלך) שיש לך לעומת זאת שאם יש לך פס רוחב יותר רחב כמו 2 מגה או 5 מגה אפילו אז התוכנה לא תשפיע כ"כ על פתיחת דפים באינטרנט אקספלורר...
נערך לאחרונה על ידי Dj-AdieL; 24-10-2005 בשעה 16:48. סיבה: שכחתי אות..
זה תלוי מה ההגדרות שלו בקאזהנכתב במקור על ידי Dj-AdieL
זה לא ממש קשור לרוחב פס כי בקאזה ובאימיול אפשר לנצל כל רוחב פס...
בסדר אבל אם אתה משתמש בכל רוחב הפס אז יקח יותר זמן לאינטרנט אקספלורר לפתוח דפים וזאת בעצם הבעייה שלו ...
ומה שאני מציע זה פשוט לחסוך בהורדת קבצים.
(להקציב למשל לעצמך שאתה מוריד מקס' 5 קבצים עד שאחד מתפנה ואז אתה מוסיף).
או שפוט לעבור לפס רוחב יותר רחב ואז לא תיהיה את הבעייה שלוקח זמן לאינטרנט לפתוח דפים..
מקווה שעזרתי.. וחג שמח!
-----------------------------------------------------------------------------------------
**עוד משו שאני מוסיף בעריכה זה שעוד אופצייה היא לעבור לביטורנט--> יותר מהיר יותר מקורות יותר אתרים ואין בעייה של שיטוף קבצים עם "פדרצייה וכאלה" וזה יותר משתלם מבחינת זמן הורדת הקבצים וגם זה לא מאיט את האינטרנט כמו האימיול (אם בכלל הוא מאט..)..
בקיצור תעברו כולכם מהאימיול לביטורנט...
***ובקשר לחיפוש אתרים לקישורים לביטורנט זה בכלל לא בעייה פשוט תרשמו בגוגל :"torrent" וזה מוצא לכם כמויות של אתרים שמספקים קישורים, כמובן שיש אתר אחד שדורש תשלום קטןשל משו כמו 30$ אבל לא חייבים להוריד ממנו כי יש עוד כמויות אדירות של אתרים שמספקים קישורים!!
חג שמח!
נערך לאחרונה על ידי Dj-AdieL; 24-10-2005 בשעה 17:23.