נכון למטה באימיול שרשום את האנשים שמורידים ממך..ואם אתה לוחץ על החץ רשום Uploading ואם לוחצים שוב רשום בתור ומראים מלא משתמשים....אז מזה כל האנשים האלה שבתור???....אני אמור לעשות איתם משהו?או שלהשאיר את זה ככה?
נכון למטה באימיול שרשום את האנשים שמורידים ממך..ואם אתה לוחץ על החץ רשום Uploading ואם לוחצים שוב רשום בתור ומראים מלא משתמשים....אז מזה כל האנשים האלה שבתור???....אני אמור לעשות איתם משהו?או שלהשאיר את זה ככה?
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
|
|
אל תנגע
אם זה ב transfer
עזוב את זה...אלו אנשים שמחכים בתור
איזה מצחיק אתה כמו הילדים הקטנים אל תנגע ...חחחח אומרים על תגע ....נכתב במקור על ידי Golan
ואם אתה רוצה אתה יכול להוריד כמה שאתה רוצה ליורידו ממך מההגדרות זה לא עושה משהו קריטי ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני חושב שהוא יכול למחוק אחד אחד אבל לא את כולם ביחד
זה הרעיון של שיתוף קבצים, לאפשר לכולם שיתוף במידה שווה להוריד קבצים למרות שיש את העניין של הקרדיט
אחרת היו מוחקים אנשים מישראל חופשי...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי AvixTz
וואלה אתה צודק
אומרים תגע
אבל שים לב מה כתבת לפני זה
שפכת אותי מצחוק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח