קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. גילוחיישן 3 =] חחח
    על ידי בוני בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 16:59
  2. גילוחיישן 2( הפעם שלי..)
    על ידי Fabio בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 17:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

גילוחיישן

משתמש משקיע
    שם פרטי
    בוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין בנות שלא נותנות,יש בנים שלא יודעים לקחת

ברירת מחדל גילוחיישן

קיצר ככה...
    אז אני מתגלח כל הפנים ככה בערך פעם פעמיים בשבוע...
    אני אני לא מתגלח לא שרואים כל כך הרבה שערות וזה מוגזם פשוט כשבאים וזה אומרים בבוקר שלום לחברים לחברות יעני נשיקה..אז הם עושים לי תתגלח אחי זה דוקר חחח...על זה אני שם זין יעני זה גם מפריע בקטנה אבל אפשר להבליג על זה..פשוט בא לי לעשות איזה משו' יפה כזה שיתחבר מהפאות עד הסנטר...אבל השערות שלי שם כאלה בהירות..נגיד מתחת לסנטר התחלתי להתגלח ליפני שנה וגם בשפם אז שמה זה כבר ניהיה שערות שחורות וזה...קיצר אז אני לא יודע עכשיו מה להתגלח יעני בלחיים ומתחת לפאות עד שיהיה שם שערות שחורות והכל או פשוט ככה להשאיר ...וגם רציתי לשאול אמרו לי שאם מתגלחים וזה זה עושה גם כאלה פצעים ופותח חצ'קונים...והאמת שאחרי שהתחלתי להתגלח באו לי פיצעונים לפנים...עוד משו' רציתי לשאות מאיזה גיל אתם מתגלחים..? ואני משתמש גם עם קצף גילוח כזה שהגילוח הופך לחלק כזה..חבר שלי אומר שזה שטויות והורס תעור..זה נכון? אתם משתמשים בקצף גילוח? אשמח אם תענו לי על השאלות =] לא כתבתי ממשתמש אנונימי כי אני לא חושב שיש פה משו' שצריך להתבייש ..
    לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    No Psy No Life

טוב מאוד אחי אין מה להתבייש כל הבעיות שאנשים רשמו פה זה קורה לרוב האנשים..
    ועכשיו לנושא..
    אני מתגלח מגיל 14(עכשיו אני בן 16) וכן בטח שאני משתמש בקצף גילוח חח איזה שאלה מוזרה ..
    ואם אתה רוצה שיגדל לך מהר זקן\שפם תגלח כל יום בבוקר\בערב ואז זה יגדל מהר ותצטרך להתגלח כל יום :|

Vicious Delicious 2006

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

קודם כל, פה באמת שאין ממה להתבייש. זה גילוח...
    בעיקרון, אם אתה רוצה לעשות צורה, ויש לך שיער בהיר אז אל תגדל אלא תמשיך לגלח עד שהשיער יהיה כהה יותר, צפוף יותר וגודל מהר יותר.
    בנות אוהבות צורה אבל לפעמים זה גם מפריע לנשיקות וזה למה זה באמת דוקר. לדעתי עד שיהיה לך שיער חזק מספיק, תמשיך להתגלח ואפילו בשלב מסויים כשהשיער יגדל מהר יותר (ככל שאתה מגלח יותר, השיער גודל מהר יותר, וצפוף יותר) תגדיל את התדירות כדי לא להפריע לנשיקות וכל זה.... זה עד שיהיה מספיק כדי לפתח צורה יפה. עם שיער בהיר מה שאתה רוצה לעשות, יצא לא יפה, וזה בדוק.

לגבי קרם הגילוח- אני לא יודע בוודאות ממש... אני חושב שהוא לא מזיק לבן אדם מבוגר, אבל לצעיר אני לא יודע. לא בטוח לא יכול לענות לך בוודאות סליחה.

לגבי החצ'קונים- הם באים כשהאוזר פתוח ומקבל זיהום וככה בעצם המערכת החיסונית שולחת נוגדנים כנגד הזיהום, וכשהם "מסיימים ת'עבודה" הם מתים (הם בעצם בולעים ת'חיידקים ומתים איתם ביחד) נוצרת השכבה שאתה בעצם קורא לה חצ'קון.
    בעצם, ע"י בישום עם אלכוהול אחרי הגילוח אתה מנקה את האזור ועוזר בקרישת האזורים הפתוחים (קרישה-תהליך סגירת החללים הפתוחים ברקמה שבאה במגע עם אויר). כך אתה תמנה מחצ'קונים, וגם כמובן יהיה לך ריח טוב ;]
    בשביל זה נועד האפטרשייב, אבל גם בושם מבוסס אלכוהול יעשה ת'עבודה טוב.

אני אישית לא מתגלח הרבה זמן... מגיל 15 וחצי (קצת מאוחר יחסית...) ואצלי אין עוד הרבה שיער, ואני מתגלח עם מכונת גילוח כך הגילוח חלק ללא קצף. זה כיף להתגלח עם מכונה.. נקי וללא חתכים ;]

מקווה שעניתי לך על הכל.

שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    בוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין בנות שלא נותנות,יש בנים שלא יודעים לקחת

ציטוט נכתב במקור על ידי Wizard Lizard
    טוב מאוד אחי אין מה להתבייש כל הבעיות שאנשים רשמו פה זה קורה לרוב האנשים..
    ועכשיו לנושא..
    אני מתגלח מגיל 14(עכשיו אני בן 16) וכן בטח שאני משתמש בקצף גילוח חח איזה שאלה מוזרה ..
    ואם אתה רוצה שיגדל לך מהר זקן\שפם תגלח כל יום בבוקר\בערב ואז זה יגדל מהר ותצטרך להתגלח כל יום :|
    לא אחי..זה לא בראש כל יום להתגלח..מספיק לי פעם בשבוע...=] תגיד אני רוצה שזה יתחבר ככה מהפאות לסנטר...ואני לא יודע איך אפשר לעשות את זה...שוווה ללכת למספרה שהוא יעשה לי? וכמה אתה חושב בערך הוא יקח לי על זה?...וכל יומיים ככה צריך לעצב בצדדים להוריד שיהיה לזה צורה נכון ?...
    אלכס תודה ענקית על התשובה שלך..!!
    מכונת גילוח לא יודע אחי זה יקר מאד..
    וגם איך תעצב עם זה פאות...יעני לא ארוכות סתם שפיץ קטן...אני אוהב תסכין =]
    נערך לאחרונה על ידי בוני; 26-10-2005 בשעה 13:33.
    לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

שמע אני ייתן לך עצה...

כל פעם שאתה מתגלח פשוט תשחק עם זה.... תנסה לעשות מה שאתה רוצה תתאמן ובסוף אתה גם ככה מגלח הכל נכון?
    אז זה ייתן לך קצת אימונים ואם השיער לא מתחבר לסנטר סימן שהוא עוד לא גודל שם בתדירות כמו בשאר הפנים.. בקיצור קצת זמן וגם שם יהיה לך שיער... בנתיים תנסה להתאמן על זה

יהיה כיף!

pilpel
    אורח

תגלח איפה שיש לך שיער בהיר.. עד שיתחיל להשחיר. ..אחרי שיש לך זיפים שחורים על כל הפנים...
    תגלח רק את הלחיים ומתחת לסנטר..ותשאיר בצדדים כזה...ככה אני עושה.. יוצא לי יפה(:

עצה שלי שיהיה לי הרבה תוריד, תוריד עכשיו זה יעשה לך פצעים בפנים וגירודים (אבל החלטה שלך )
    **אגב עם אין לך עור חלק לא תוכל להתגלח עם סכין ,כי סכין אוהבת רק עור חלק עם יש לך פצעים קודם כל טטפל בהם
    אחרת זה יפצע אותך בפנים

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

אני בן 13 וקצת אחי ואני מתגלח כבר חודשיים בערך..
    [כן כן אני מושפי פורומים מגיל צעיר יש בעיות? חח סתם אחים שלי]
    וכן אני מתגלח עם קצץ אבל יש לי מכונה... אז אני כל השבוע מתגלח [כל יומים] עם המכונה ויום שבת בדרךך כלל או שאני רוצה שהפנים יהיוה חלקות אני מגלח עם סכין וקצף. וכן זה מוציא פעצים באיזור שאתה מתגלח זה מבאס אבל זה מה יש...
    ואין מה להיתביש כאילו זה רק מראה שתגבר ולא איזה יצור נחות שבא מהחלל החיצון חחח סתם לא שאני רומז שכאלה בלי שיער הם לא גברים ממש לא]
    וגם אני אוהב את זסה אני מתכוון לעצב את זה בצורות שזה יגיע לשיער שאפשר לעבוד איתו כרגע הוא מפסיק לגדול אחרי כמה ימים וזה זה נהיה כמו שיער מוזר כזה אני חיב לגלח...
    ותאכלס לא ממש הבנתי מה הבעיה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect