תקשיבו,נגיד הורדתי סרט באימיול זה סיים להוריד אותו..עכשיו חבר שלי רוצה להוריד גם את הסרט אבל אין לו מקורות..
יש אפשרות שהוא יוריד ממני??....
אם כן איך עושים זאת...
תודה.
תקשיבו,נגיד הורדתי סרט באימיול זה סיים להוריד אותו..עכשיו חבר שלי רוצה להוריד גם את הסרט אבל אין לו מקורות..
יש אפשרות שהוא יוריד ממני??....
אם כן איך עושים זאת...
תודה.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
|
|
ברור אחי אבל הקובץ צריך להיות בתיקיה של ההורדות בתוך התוכנה עצמה אתה נכנס ל-משותף
ושמה אתה מוצא תקובץ ואז קליק ימני ותלחץ על הצג פרטים אחרי זה תכנס ללשונית קישור קובץ ושמה יהיה לך משהו שנראה בערך ככה:
ed2k://|file|somthing%20-%20Duality.mp3|8407335|54A8BAEABB3A77F4F78B0075E6B63595|h=NELWG2P35QBKZ2UTP4T4CD CZOHOKCSJT
|/
תעתיק את זה ותדביק את זה בחיפוש וזה יראה לו תקובץ ואז כרגיל דבאל קליק וזה יתחיל להוריד לו
נראה לי שאפשר גם לשים תקישור בשורת הכתובת וזה יתחיל להוריד אבל על זה אני לא בטוח
מקווה שעזרתי לך
לא..
שזה סיים להוריד לי נתתי לו את הקישור הזה..וזה הוריד לו עד 47% ואז זה נעצר...
איך זה פתאום הפסיק..
נ.ב אני מחובר
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
שמע הרעיון עצמו ומה שכתבתי עובד.... זה שזה הפסיק לו ב-47% יכול להיות מלא סיבות למה זה הפסיקנכתב במקור על ידי O~M~R~I
חכה טיפה יכול להיות שזה יחזור כמו כול הורדה שהיא נעצרת איפה שהוא וממשיכה אבל לא בטוח