קיבלתי 96 המתמ' איזה כיףףף כמה למדתי עליו פיייי
וגם 92 בהיסטוריהה וואי איזה כיףף
ואני כיתה ט'...
קיצור אני מה זה מבסוט חח!!!!
קיבלתי 96 המתמ' איזה כיףףף כמה למדתי עליו פיייי
וגם 92 בהיסטוריהה וואי איזה כיףף
ואני כיתה ט'...
קיצור אני מה זה מבסוט חח!!!!
|
|
חחח תהנה
למי אכפץ ממבחנים?!?
אצלנו כל הכיתה נכשלה בתקשורת חוץ מילג אחד שקיבל 70 אחותו שרמוטה
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
יפה יפה,אני גם כיטה ט' אם אריק [מנהל דיבורים]
הוא קיבל בסיפרות 97-96 משהו כזה! ולי לא כתבו תציון כי הוא יותר נמוך מ20 בת זונהה!! =|
נ.ב
מבחן שלך אצלי אריק!
הציונים בט' לא כל כך משנים, אם הם מספיק טובים להתקבל לתיכון
בדוגרי היה לי ממוצע 88 ולא למדתי בגרוש ואני באותה כיתה עם ילד חרשן עם ממוצע 97
ואותם הקבצות ואותו הכל
לא יצא לו כלום מזה שהוא חרש![]()
לא רוצה להרוס לך אבל הלימודים בכיתה ט' הם הלימודים השכונתיים ביותר ותדע לך שכיתה ט' אין יותר שכונה ממנה.
קומבינות עם מורים , שכונתיות , אתה יכול להיעדר כמה שבא לך ולזייף מכתבים , מועדי ב' עם מורים ששותים קפה בפורזדור ואתה בנתיים מעתיק בשמחה של החיים.
הציונים בכיתה ט' שווים לתחת , אתה כולה צריך לקבל ציונים עוברים ונורמלים בשביל שתהיה בעיוני , בכיתה י' העסק כבר מתחיל קצת להתקשות.
אההה ועוד משהו חח
סליחה אבל שתדע שהמבחנים בהתחלה של כיתה ט' הם עלובים ביותר והם שווים לתחת כי הם מדברים בעיקר על חומר בסיסי וקל ביותר שצריך להיות עילג ברמות של מקיף ו' כדי לא להבין אותם.
המבחן האמיתי הוא בסוף כיתה ט' שיש מבחנים שבודקים את כל החומר של השנה , עד אז תשמח לך על חלקיך.
=/
מה אתה אומרלא רוצה להרוס לך אבל הלימודים בכיתה ט' הם הלימודים השכונתיים ביותר ותדע לך שכיתה ט' אין יותר שכונה ממנה.
קומבינות עם מורים , שכונתיות , אתה יכול להיעדר כמה שבא לך ולזייף מכתבים , מועדי ב' עם מורים ששותים קפה בפורזדור ואתה בנתיים מעתיק בשמחה של החיים.
הציונים בכיתה ט' שווים לתחת , אתה כולה צריך לקבל ציונים עוברים ונורמלים בשביל שתהיה בעיוני , בכיתה י' העסק כבר מתחיל קצת להתקשות.
__________________![]()
כיתה ט זה הכי חשוב! כי בכיתה י' מיחלקים אותך לפי רמה אז אל תזין תמוח.
אולי אתה בכיתה של מפגרים אז לך זה לא חשוב =|
דווקא בט' המבחנים של הרבעון האחרון היו יותר קלים לי מאשר ברבעונים הראשונים...נכתב במקור על ידי MeToRaF
אבל מי יודע :\
כי אתה אוכל את הבולשיט של המורים שלךנכתב במקור על ידי DIESEL-BOY
אני רואה אצלי בשכבה בעיוני(!) ילדים שלא למדו כל כיתה ט' , לא השקיעו ולא כלום ,וקיבלו ממוצע של 65
כל הקטע בכיתה ט' זה להראות התנהגות טובה ולקבל ממוצע עובר והדרך שלך לעיוני סלולה , כל המבחנים והשמבחנים האלה שווים לתחת.
ובנוגע לכיתה של מפגרים : בוא נעשה השוואונת בתעודות לאורך כיתה ז'-ט' בינינו ונראה לי שיהיה מאוד נחמד לדעת שאני ב-20 נק' יותר בממוצע ממך , ועליך נאמר המשפט : דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
סיונרה.
אחלה ציונים
אה ואחי, שלא תחשוב שאני מזלזל בציונים , פשוט לדעתי אין להם משמעות ראסמית.
זה חשוב מאוד לקבל ציונים גבוהים ולא משנה באיזה כיתה, אבל המשמעות שלהם היא לא יותר חשובה ממישהו אחר בכיתה שלך שיקבל 80 או 70
אל תחשוב שאני מנסה להרוס לך ת'שמחה כי זה לא נכון , בהצלחה שתהיה לך
=-)
אווי נו כיתה ט' :\
עזוב אל תשקיע.. בזבוז זמן מוחלט
כיתה ט' תשקיע רק בחצי השני..תאמין לי..
לנו היה 3 שלישים רק שליש ג' היה חשוב..
דוגמא אם בשליש א' הממוצע שלך היה 50,בשליש ב' הממוצע 65 ובשליש ג' 90 אז זה מה שחשוב לא אכפת להם כמה קיבלת בהתחלה....אולי על ב' הם יסתכלו אבל החלק האחרון הוא הכי חשוב.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
סחתיין...ציונים טובים...תמשיך כך...
יאללה תסתמו כבר
מזל טוב על הציונים ואם אתה שמח אני שמח =]
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.