יש לי 2 הזמנות לטורנט ליץ תציעו נק
50 נקודות
כל הנקודות שלי
תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:http://www.youtube.com/iAtrafSports
משתמש יש לך למכור לי?
נכתב במקור על ידי rachel64 משתמש יש לך למכור לי? אני יכול לפתוח אימייל ולפתוח לך משתמש אבל הוא יהיה עם 0 רטיו
נכתב במקור על ידי amitTTT אני יכול לפתוח אימייל ולפתוח לך משתמש אבל הוא יהיה עם 0 רטיו כמה נק' אתה רוצה על הזמנה?
נכתב במקור על ידי amitTTT אני יכול לפתוח אימייל ולפתוח לך משתמש אבל הוא יהיה עם 0 רטיו לא , אני צריך משתמש עם 1TB הורדות. אם אתה יכול לעשות לי כזה אני אשלם לך בפייפאל.
נערך לאחרונה על ידי rachel64; 20-03-2015 בשעה 11:56.
נכתב במקור על ידי rachel64 לא , אני צריך משתמש עם 1TB הורדות. אם אתה יכול לעשות לי כזה אני אשלם לך בפייפאל. יש ל את המשתמש שלי Ratio: 1.319 UL: 2.97 TB DL: 2.25 TB Buffer: 736.59 GB DL Slots: Unlimited עם 2 הזמנות משתמש Power User המשתמש קיים מ Sunday 18th February 2007 כמה אתה מוכן לשלם עליו?
נכתב במקור על ידי amitTTT יש ל את המשתמש שלי Ratio: 1.319 UL: 2.97 TB DL: 2.25 TB Buffer: 736.59 GB DL Slots: Unlimited עם 2 הזמנות משתמש Power User המשתמש קיים מ Sunday 18th February 2007 כמה אתה מוכן לשלם עליו? פעם הציעו לי משתמש עם 1TB ב 7 דולר. על זה אני מוכן לשלם 13-14 דולר בפייפאל.
נכתב במקור על ידי rachel64 פעם הציעו לי משתמש עם 1TB ב 7 דולר. על זה אני מוכן לשלם 13-14 דולר בפייפאל. לא שווה לי למכור את המשתמש הזה בישביל 40 שקל אתה רוצה בוא אני ימכור לך הזמנה
נכתב במקור על ידי amitTTT לא שווה לי למכור את המשתמש הזה בישביל 40 שקל אתה רוצה בוא אני ימכור לך הזמנה הזמנה אני יכול להשיג בחינם. אני לא מחפש הזמנות. לייתר דיוק זה 52 שקלים. אם אתה רוצה בכיף אם לא אז לא.
תציע..
תציע
חוקי הפורום