הנה תראו ילדות סתומות לא יודעות מהחיים שלהן כולה בנות 13 אומרות הייל היטלר.. קיצר צריך להדביק להן כאפה :Boxing:
http://news.msn.co.il/news/Yellow/Wo...1029184715.htm
הנה תראו ילדות סתומות לא יודעות מהחיים שלהן כולה בנות 13 אומרות הייל היטלר.. קיצר צריך להדביק להן כאפה :Boxing:
http://news.msn.co.il/news/Yellow/Wo...1029184715.htm
|
|
ראיתי את זה כבר :\
הם דומות למרי קייט ואשלי
תן לי אותם בידיים תראה מה זה סבל
אם הייתי רואה מישהי כזאת ברחוב היא הייתה חוטפת דקירה וזה לא מצחיק=\
אחד ביישוב שלנו עשה סמל נאצי קעקוע הוא חטף כאלה מכות שהוא לא יוצא מהבית והוא ממש ענק
ודרך אגב שתי מכוערת הייתי שורף את הגופות שלהן אבל קודם עוקר להן את העיינים ותולש להם את השדיים מעקר אותם חותך את הגוף שלהן ל2 וכו'
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
זונות...צריך להרוג אותן ואת ההורים שלהן...
חחח שתי ילדות בנות 13, שכמו שהן הצליחו מהר, הן תפולנה מהר...
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
שי לא מתאים לך =\... זה מקצוע של סבן עקירת עיניים וזה....
אבל בכל מקרה, גם אני הייתי רוצחת את הפרחות האלה =\.....
חחחחחחחחחחחחחחח איזה מטומטמות באמא שלי חחחחחחחחחחחחחחחחח
slickskter@gmail.com
לא מבינתות עדיין כלום מהחיים שלהן הם באמת צריכות לנסוע למקומות האלה וכל זה... להכחיש שואה זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי.. כאילו זה היה וזה ברור מה הבעיה כאן?!? מה עם הבאבי יאר באוקראינה? אה ברור זה סתם התאבדות המונית של יהודים לתוך בור אה? והם גם קברו את עצמם? ברגע שהם יתבגרו ויצאו מהבועה הניא נאצית שלהן הן יבינו שזה הכל שטויות והם לא יודעות מה הם מדברות בכלל...
אבל הם שוות...
מה קרה לך אחי רק כאפה אהיתה נותה להם? אתה מביא אותה עלי אני אהיתי שובר להם תעצמות לא תשאר להם עצם אחד שמחוברת לשנייה... וגם תעצמות אהיתי זורק לכלבים!
אשכרה אם אני תופס אותן , אונס אותן והן מקבלות כאלה מכות , שהן ידעו סבל מהו.
פישריות בלי שום ניסיון בחיים , מה הן מבינות בכלל מהחיים שלהן?! תאמינו לי שצריך לשפוט אותן ואת אמא שלהן על הסטה.
מכחישי שואה מאמינים שזה מבויים, מה שאני חושב שזה אמונה מאוד מטומטמת, לך תבין נאצים :wtf:נכתב במקור על ידי La Bamba
כהההההההההנכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה
חחחחח ראיתם מה הם אמרו שלא היו 6 מליון יהודים... חחחחחחח איזה מפגרות נשבע לכם