איך מתחילים?
והאם זה טוב ? אני מת לדעת לעשות סלטות =]
איך מתחילים?
והאם זה טוב ? אני מת לדעת לעשות סלטות =]
|
|
שני חברים שלי בכיתה לומדים את זה...
כל היום הם עושים את זה בהפסקה כמו שני מפגרים
חח זה שליטה... אבל זה קשה אחי פעם התחלתי קפוארה במטרה לעשות סלטות ולא הייתי אפילוקרוב אחי... אין ממש איך ללמוד את זה פשוט תקפוץ שיא הגבוהה ואז שאתה הכי באוויר שאתה יכול אתה אמור להתחיל להסתובב נסה את זה על מזרון תצליח בסוף...
אני הייתי בפקואירה הרבה חודשים.. בגלל השבר שלי ביד לא הייתי כיול להמשיך ואז הקבוצה התפרקה בכל מקרה עידו אחי השיטה הכי טובה ללכת לים ואצלנו ישש כמו גבעות ואתה יכול לקפותץ מכמו גבעה אל חול... רק אם אתה לא מפחד..
עדיין אני חושב שאתה בוט.
שמע אחי אם יש לך תאומץ לעשות שטויות זה לא בעיה צריך רק קצת אומץ
יש לי חבר שלמד לבד אתה רואה אותו עושה סלטות אתה נגנב
יש לי חברים שעושים את זה
זה נראה אחלה אבל גם לא קל
יש אחד עומד על היידים איזה כמה דק'
ואחד מסתובב על הראש מלא זמן
בטח נפצעו לא פעם לפני שלמדו את זה
אחשלי אני לומד קפואירה...4 שנים כבר..(אני יודע סלטות חהחהחה ואתה לא!! חהחהחה חח סתם)
בכל מקרה כמה חברים שלי לימדו אותי קצת ברייקדאנס..אני יודע מספרת תומאס אחת..קיצרזה דבר בן זונה...זה יפה זה מגניב...זה כיייף לא נורמלי...ושווה לך מאוד ללמוד...
איך מתחילים? או שנרשמים לקבוצה..(מה שלדעתי הכי טוב...)או שהולכים לילידם שיודעים ומבקשים מהם שילמדו אותך כמה תנועות..
אבל יהיה טוב אם תתאמן קצת בבית לפני קצת על עמידות ידיים ושאר ירקות...
חחחח אתה תהיה מושפע מיזה חח בכל חור תעשה את זה
ויש חוגים לזה ,תתחיל לחפש
או שבהתלה תוריד סרטונים מהאינטרנט ותלמד מהם מה שהרבה עושים
שמע אחי אני פעם רקדתי.... אני אתן לך אתר תיכנס יש שם סרטים והכל... עכשיו סלטות זה לא כל כך בתחום של ברייקדאנס כאילו זה כן אבל לא העיקר בהתחלה מתחילים מעמידה מאוד מסוימת שקשה לי להסביר תיכנה לאתר הזה הם יסבירו לך הכל ויש שם גם מדריכים עם סרטים וכל... תהנה ותיזהר http://www.breakdance.co.il/ הנה האתר הוא היה פעם בן זונה יכול להיות שהשתנה אבל לא נראה לי
וואי גם אני רצתי ליפצוח כזה אשכול גם אני מת ללמוד אני אשדודי איפה נאי יכול??!!
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו