קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מתחיל
הסרטונים לא מתקדמים
שלום, במשך השבוע עבדתי די קשה על 4 נישות ( עמודי נחיתה, סרטונים עם הוכחות) כדי לעלות אותם ולקדם אותם.
העלתי את כולם, שלחתי לכולם צפיות איכותיות, פיבוריטס, shares ברשתות חברתיות, אבל 3 מהם עדין לא אונדקסו, למרות שכבר ממזמן קיבלתי את הצפיות, ואחד אונדקס בעמוד השישי אבל.
יש מאמר עם המילת מפתח וEXTRE TAG, הצפיות איכותיות ושלחתי פחות או יותר כמו של המתחרים.
אני לא יודע מה עשיתי לא נכון.
הנישות קצת גדולות, יש נישה או שתיים עם המון unlisted, אבל ראיתי שיש מישהו שעושה בדיוק כמוני עם פחות צפיות והגיע למקום השני.
מה יכול להיות ששכחתי שזה כזה אפקטיבי שאפילו לא אונדקס ? ואיך אני יכול לתקן את המצב ללא צורך בלעלות מחדש ?
נערך לאחרונה על ידי Queens; 12-03-2015 בשעה 19:14.
-
-
משתמש מתקדם
קודם כל הצפיות זה לא המרכיב היחידי זה חלק מחבילה שקובעת מי מקודם יותר גבוהה וכו.
יכול להיות שיהיה לך 100 אלף צפיות ולו 20 אלף והוא יהיה לפנייך יש כל כך הרבה מרכיבים אחרים שקובעים לא פחות.
בקשר לסרטונים אני לא יודע איזה נישות בחרתה אבל אם הלכתה על גדולות בסדר גודל של BOOM BEACH ו COC
אל תצפה להגיע למקומות הראשונים זה לא ריאלי אתה תוכל לעשות עם זה רק עם השקעה גדולה.
אם אתה מתחיל אני ממליץ לך לכוון על נישות של 10-20K חיפושים חודשיים גם אפשר לעשות בהם כסף יפה וגם עם
מה שתיארתה פה תגיע למקומות לא רעים מבחינת הדירוג.
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום