חיפה כבר לקחה את הליגה או שלבני יהודה יש עוד סיכוי?מכבי חיפה דרסה את הליגה עם 8 מ8 אבל בני יהודה עדיין קרובה עליה בכך שהיא מקום שני מה דעתכם ואם מכבי תל אביב צריכה להביא מאמן חדש מישהו כמו שום או אברם? תענו מהר
חיפה כבר לקחה את הליגה או שלבני יהודה יש עוד סיכוי?מכבי חיפה דרסה את הליגה עם 8 מ8 אבל בני יהודה עדיין קרובה עליה בכך שהיא מקום שני מה דעתכם ואם מכבי תל אביב צריכה להביא מאמן חדש מישהו כמו שום או אברם? תענו מהר
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
תאר לך מצב
לא הגיוני אבל מצב
שמכבי חיפה מאבדת 2-3-4 משחקים עם משבר פציעות בלתי הגיוני שאף אחד לא האמין שיקרה
ותאר לך
שבני יהודה נותנת רצף של 2-3-4 משחקים טובים עם יכולות בלתי הגיוניות של אניימה וחוליית ההתקפה המעולה של בני יהודה
או שביתר מתאזנת ומתחברת בול בזמן
תאר לך
מה יכול לקרות
שלא יספידו ת'ליגה סתם אני לא מאמין שלחיפה יהיה 33 מתוך 33
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כן אבל אבל לאף אחד גם לא יהיה *כמה משחקים שנשארו* מתוך *כמה משחקים שנשארו*
בקיצור ..
יהיה דאווין .. אולי כמה נפילות
אבל הם יקחו בטוח
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא יודע אני אומר לך
יכול להיות שהם עכשיו ידרסו
אבל יכול להיות שלא.. למרות שאני לא רואה אותם ממש מפסידים ת'אליפות אני ממש מקווה שכן
לכל קבוצה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לא נירא לי יש סיכווי שיקחו תאליפות מחיפה אבל אם מישהו תתקרב זה רק בני יהודה
אמממ אין הרבה סיכוי לקבוצות השונות,וגם לא נראה לי שפתאום יפצעו לחיפה 5 שחקנים,מה גם שעם הרכב שני היא יכולה לנצח קבוצות פה[רק בהרכב שלישי הם מפסידים]בגלל זה לא נראה לי שיש סיכוי ממשי לקחת מהם את האליפות.
יש עוד זמן, אבל יכול להיות שאחרי שקבוצות יתחברו יותר טוב כמו בית"ר כמו שיואב אמר אולי מכבי ת"א תחזור ותעשה משהו בלתי יאמן אז יש סיכוי לאיים עליה. אבל כמו שזה נראה אליפות שלישית רצופה לחיפה.
בני יהודה כבוצה שמשחקת ממש טוב
אבל לנצח את חיפה לא נראה לי שהיא יכולה
לצערי חיפה פשוט קצת גדולה על הליגה
לחיפה יהיו עוד משברים אפילו שזאת ליגה ישראלית אבל לרוב הקבוצות כל היום במשבר אז אין סיכוי
Indianapolis colts Champions!!!
חיפה תיקח את הליגה
אבל שנה הבאה שיבואו כוכבים מהטופ ביתר לא תראה את חיפה ובכלל את הליגה
מכבי תל אביב - ביתר כולם אפסיםהביאו את גאידמק מה לעשות יש לו כסף אבל הוא לא מכיר את הליגה הישראלית....נכתב במקור על ידי shimon341
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
בגלל זה יש לו מאמן ישראלי בקבוצה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]