^^כותרת^^
|
|
קארמה היא יסוד באמונה ההינדית הנפוצה במיוחד בהודו. הרעיון דומה לרעיון ביהדות שאם תהיה צדיק תקבל את שכרך ואם תהיה רשע תיענש. ביהדות אלוקים הוא זה שמעניש אבל בקארמה לא אלוקים ולא אלים הינדיים מענישים אלא השתלשלות חייך. מקווה שעזר...
People created religious inventionsTo give their lives a glimmer of hopeAnd to ease their fear of dyingAnd people created religious intentionsOnly to feel superior and to have a license to kill
דת הודית ... הרבה על זה אני לא יודע אבל אני יודע שזה משהו על גילגול ... שהם תהיה אדם טוב גילגול הבא יהיה לך חיים טובים .. משהו כזה ... =\
אין כמו יהדות !!!
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
קארמה זה לא דת סורי... אם כבר אז הינדואיזם.נכתב במקור על ידי AvixTz
People created religious inventionsTo give their lives a glimmer of hopeAnd to ease their fear of dyingAnd people created religious intentionsOnly to feel superior and to have a license to kill
DJB אתה טועה ... יש דת של זה בהודו ... אני לא מבין בזה הרבה אבל יש ...
עוד פירושים :
קארמה היא החוק של "הפעולה והתגובה".
הפעולה שלה פשוטה אך סמויה.
היא "שולטת" בכל מה שקורה לנו, אך אנו "שולטים" בה.
עוד :
מה זו קארמה? התשובה המלאה: "חוק הסיבה והתוצאה". תשובה זו היא בעצמה מקור לשאלות רבות. משחקי מלים שנוצרו מהשם "קארמה" מסבירים את המונח בצורה בהחלט משביעת רצון והולמת:
קארמה = קרה מה', ה' רקם, מקרמה, מרקם ה'.
DJB הפירוש עצמו זה זה שרשמתי ...
אבל יש דת בהודו ממש דת ! שמאמינים בזה ..
תבדוק .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%...A8%D7%9E%D7%94זה קארמה ...
UIPO אין דבר כזה קארמה סוטרה ...
יש קמה סוטרה אני כמעט בטוח .... אני אף פעם לא שמעתי קארמה סוטרה ... =\
קמה סוטרהנכתב במקור על ידי uiop
לא קארמה סוטרה
חחחחחחחחחח ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקנכתב במקור על ידי AvixTz