סאאד מובארק אבו מאזן ואחרים לכולם יש שפם סוףו סוף גם לנו יהיה נציג משופם..
בעעע איך היצור הזה נבחר
סאאד מובארק אבו מאזן ואחרים לכולם יש שפם סוףו סוף גם לנו יהיה נציג משופם..
בעעע איך היצור הזה נבחר
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
|
|
יותר טוב מפרס זה בטוח.....
הלוזריות נדבקת לפרס חחחחחח ;]]] וברוך השם שככה !
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
למה אם פרס היה נבחר הליכוד היה מפסיד?
זה לא כאילו העבודה מאיימת על הליכוד היום ששרון ראש ממשלה.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
פרס יהיה שפוט של שרון ופרץ קיצוני שמאלני אבל לדעתי טיפה קיצונות סטייל פרץ זה דבר טוב...
יביא לכמה רפורמות ולשרון טיפה פחד מלעשות מהלכים מטומטמים כפי שכמעט הצליח לעשות לפני כמה ימים עם ה 2 אנשים שרצה לשים שרים וכמעט השאיר מדינה ללא שר אוצר.... לפחות ככה העבודה תתנגד, יהיו בחירות מוקדמות ויהיה שלטון טיפה יותר סוציאליסטי על מנת לשבור את הפארים החברתיים פה.
יותר טוב מפרס שישאר בקואליציה והעבודה תהיה שפוטה של הליכוד, או המפלגה החדשה ששרון יקים בעצמו עם מה שנשאר מהליכוד ללא המורדים :\
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אין לנו כבר ממשלה מי יודע מה ...
עבודה = קקה ...עכשיו גם ליכוד ...
מולדת RULZ !
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
פשוט בושה וחרפה שהאפס כלומניק הזה הולך להיות בעל השפעה במדינה הזאת.
זה בן אדם בלי מושג בסיסי בכלכלה מהי , הוא יהפוך את המדינה הזאת לברית המועצות של פעם , לקומוניזם , האידיוט הזה.
מיהו בכלל ? צעקן שחושב שהוא צודק אם הוא צועק ובן אדם שכל השכבות החלשות הולכות אחריו כמו זין אחרי כוס ולא מבינים שהוא חוגג על הכסף ולא שם זין עליהם...
עכשיו תראו איך הוא מחלק ג'ובים לכל המשפחה והחברים , הופך את המדינה הזאת לביזיון.
ופרס? לוזר ברמות שאני לא זוכר.
כמו שרשמתי ...
כבודה = קקה ... עכשיו גם ליכוד ...
אבל מולדת זה כבוד ...
אנשים בעלי רצון ..אוהבים את המדינה...
כמו רחבעם זאבי ז"ל.... שהיה איש שאין לי מילים עליו ... אין אין ... כאלה אנשים צריכים להנהיג ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
עבודה קקהנכתב במקור על ידי AvixTz
ליכוד מלא בשחיטות
מר"ץ
ש"ס
שינוי
כולם חרא :\
האנשים הטובים נבלעים בפנים, ות'אמת יש לי הרגשה שלמרות הגישה הסוציאל דמוקרטית הקיצונית של פרץ- הוא יביא לשינוי לטובה.... תהרגו אותי אבל יש לי הרגשה שהוא יביא שינוי לטובה. יותר לטובה מפרס זה בטוח !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הכל קקה אתה צודק ...נכתב במקור על ידי DaRk GoD
מולדת לא ..
אבל פרץ יביא לשינוי לטובה ?!?!?!?!?! מה ?!?!?!
פרס לא יכול לעשות טוב רק רע הוא לא דוגמא ... =\