נכון שעדיין תחילת שבוע אבל יאללה מעכשיו
סופר קלאסיקו בספרד-ריאל מול בארסה
יובה מול רומא באיטליה
מילאן מול פיורנטינה
אחלה משחקים להמר עליהם גם בווינר למי שמהמר.
הסופר קלאסיקו תמיד היה מלחמה פסיכולוגית מי שמעוניין יכול להיכנס לאתרים של האס,המארקה והאל מונדו דפורטיבו ולראות במשך שבוע שלם כותרות אך ורק בקשר לסופר קלאסיקו ממש לוחמה פסיכולוגית.
דקו חוזר להרכב של בארסה שגם תחסר את ואן בומל הפצוע,וגם ליאו מסי יחסר בגלל בעיה בקבלת האזרחות שלו שתחל מחלון ההעברות בינואר.
לגבי ריאל רונאלדו כנראה ישחק גם באפיסטה הלגרה בספק וג'ונתן וודגייט בחוץ...
יובה ורומא ללא ספק גם משחק עם הרבה אש בין הקבוצות,במיוחד הסיכסוך בין טוטי לקאפלו שהודיע שהוא לא מוכן לשחק בחיים תחת שרביטו של קאפלו בגלל הבגידה של קאפלו ברומא שעזב לביאנקונארי ולקח איתו את אמרסון זבינה וגם מנסה לקחת את קאסנו...
יובה תנסה לשמור על המקום הראשון ומצפה לה משוכה לא קלה,מה גם שיובה כרגיל תחסיר את זבינה שיחזור רק בעוד שבועיים ויפתור את בעיית המגן הימני,זלאטן וטרזגה כנראה יקבלו את הקרדיט לשחק בחוד,בקישור כרגיל החומה היובנטינית אמרסון את ויירה שנדבד וקמוראנזי באגפים.
לגבי רומא אין לי שמץ מה קורה איתם ולא מעניין אותי-רומא התכוננו למוות!!
מילאן פיורנטינה עוד משחק מסקרן בין המקום השני למקום השלישי בעצם למשחק על המקום השני במידה והויולה ינצחו הם ישתוו למילאן במס' הנקודות ויעשו ליובה טובה ענקית.
מאלדיני שהודיע השבוע שהוא יפרוש לצערנו בסוף העונה הבאה כרגיל ישחק.
מילאן ללא פציעות או הרחקות ותעלה בהרכב הכי חזק שלה,כמו פיורנטינה בה נמצא החלוץ הכי פורה ביבשת לוקה טוני.
יהיה חם[ועוד שכחתי את מכבי חיפה-מכבי ת"א]

ציטוט ההודעה
] את כל השחקנים הטובים של רומא והשנה קסאנו שכנראה יבוא ליובה עונה הבאה ישחק נגד יובה איזה משחק ובכלל יובה רומא תותחנים אבל אני מאמין כי וויירה וההגנה התותחנית של יובה יצליחו לשמור על רשת נקייה או שיספגו גול 1 מטוטי שיעשה בצפר לוויירה וואי איזה מאבק זה הולך להיות טוטי נגד וויירה