אמממ
Playstaion 2
Playstaion 3
Xbox
אני לא יודע מה כדי לי
אני רוצה PS2
אבל עוד מעט בא PS3
ד"א
מה שאני קונה
אני קונה עם ציפ
ואני גם צריך לקנות צורב דיוידי
אבל אלה לא חשובים
בבקשה תמליצו לי
אמממ
Playstaion 2
Playstaion 3
Xbox
אני לא יודע מה כדי לי
אני רוצה PS2
אבל עוד מעט בא PS3
ד"א
מה שאני קונה
אני קונה עם ציפ
ואני גם צריך לקנות צורב דיוידי
אבל אלה לא חשובים
בבקשה תמליצו לי
|
|
פליסטיישן 2 זה חייהההה
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
אני אישית ממליץ על פלייסטיישן
כשאני משחק במשהו אני מעדיף לשחק בפלייסטיישן אני משחק רק משחקי רשת במחשב בעיקר...
אם נגיד יצא משחק אני יחפש אותו לפלייסטיישן=]
ראסמי הכי כיף כמו שזה שמעלי כתב משחקי רשת במחשב והשאר בסוני בלי שיגידו לך שהכרטיס מסך שלך לא מספיק טוב וכל זה
וPS3 נורא יקר בערך 4000 נירא לי יעלה וכיד שזה ירוץ חלק צריך טלוויזיה חיה LCD(לא של מחשב) או פלאסמה אז תחושב ככה 10000 שקל רק על הPS3 קח 2 ותהנה לעוד הרבה זמן
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
תגיד לא כדי לי לחכות ל PS3?נכתב במקור על ידי H3LL^C@bR4
PS3
אני גם רוצה
לקנות PS2 עם ג'וק חזק רצח תמליצו לי על משהו ועל מאיפה לקנות
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לדעתי לא זה כמו ש FINISH החכם אמר....נכתב במקור על ידי logan
צריך להשקיע על זה הרבה כסף וזה לא שווה את זה...
תקנה PS2 גם לא עולה עכשיו הרבה כסף(אני קניתי את זה ממש בהתחלה ) וגם זה עובד מצוין...
ומי שיגיד לך לקנות XBOX אל תקשיב לו
אחי אני מעדיף לחכות חודשיים ככה..יוצא פלייטישן 3 עם משחקים בני זונות..שווה לך..אבל ... יש לך 3 וחצי אלף לקנות את זה .?
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
בדיוק הסיבה למה לא לקנות...נכתב במקור על ידי dor123
אחרי שזה ייתשן ככה (שנה בערך) תקנה את זה ...אז יהיה לך שווה...
מאיפה אפשר לקנות??
ותמליצו גם על ג'וקים שווים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
את הפלייסטיישן סבא שלי קנה לי לפני משהו כמו שלוש שנים אז אני לא יודע..נכתב במקור על ידי linkin
אבל על הג'וקים\צ'יפים אני יכול להמליץ לך...
יש את Duo 2 Se שאני משתמש בו...
ויש כמה שאני מכיר כמו Matrix Infinity, Mars 7 שאותם אישית אני לא ניסיתי אבל אני מכיר אותם...
אני גם מת לציפ אבל אני לא יודע מאיפה אפשר לקנות
מאיפה אפשר תמליצו בבקשה על משהו טוב וזול בבקשה....
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
סתכל הייתי בדילמה דומה , והחלטתי על XBOX 360 מלית ברירה ...
אני גם משיג את זה מחו"ל ב300 דולר הפריום פאקט שזה כולל שלט ג'ויסטיק נייד ועוד כמה צ'ופרים..
זה יוצא ב22 יענו עוד 4 ימים בארה"ב ואני כנראה אקבל את זה רק חודש הבא או עוד חודש וחצי
למה אני קונה XBOX? מלית ברירה אני מתגייס עוד 8 חודשים , PS3 יוצא ב16 למאי 2006 (בארה"ב) , יגיע אלי ביוני-יולי ,אוגוסט אני כבר בצבא ככה שזה יצא לי מעפן , בכל מקרה ראיתי מפרטים של XBOX ראיתי מפרטים של PS3 אין הרבה הבדל פרט לכרטיסי מסך זה עובד עם ATI זה עובד עם NVIDIA , שניהם ברמה +- אותו דבר , מה שטוב ב PS3 שיש יותר משחקים מה שטוב בXBOX שיש הר דיסק של 20 GB וב PS3 יש רק 4 (למה צריך כל כך הרבה?,כי מי שבא אליך עם משחק אתה יכול להעתיק אותו ל XBOX ולשחק ובPS3 זה בלתי אפשרי).
צ'יפים לא ביררתי עדיין צריך להתקשר לתומר מ BestGames.co.il אולי יציע מחיר טוב..,בקיצור תחשוב אתה רוצה קונסולה טובה עכשיו או "טובה" יותר עוד 6 חודשים.
שמע בראסמי כל משחק כמעט מהמובילים מהאלה שכולם רוצים כגון משחקי ספורט GTA , וכדומה יש גם לפה וגם לפה ובשניהם רואים כמעט אותו דבר אני יכול לומר שאפילו בXBOX רואים טיפה טוב יותר אני מדבר על הגירסאות עכשיו .
בקיצור זה לא משנה בארץ מה שתופס יותר זה הPS בחו"ל מה שתופס יותר זה ה XBOX , בחירה שלך...