שלום לכולם!
קוראים לי שיראל ואני גאה להציג את עצמי בפורומים של אטרפ.
אז בוא נתקדם ישר לעניין, הגעתי לכאן, פורום תצוגה ותמיכה גראפית כדי לנסות להקים קהילה חדשה בישראל,
קהילה שתעסוק בכל תחומי הVisual Effects. מה זה, אתם שואלים?
אם תסתכלו בסרטים מחו''ל כמו מלחמת הכוכבים, שר הטבעות ועוד כמה, תוכלו להבחין באפקטים כגון blue\green screen, חרבות לייזר יריות שיכפולי ענק ועוד.
כדי לבצע את האפקטים האלה דרושה עבודה של כמה עשרות אנשים שמבינים במספר תוכנות כגון
premiere, After Effects, Photoshop ועוד.
אבל, מה אם היו אומרים לכם שאתם בעזרת מצלמה ותוכנה או שתיים יכולים לעשות את אותו הדבר אצלכם במחשב?
התחום הזה מפותח במקומות כמו ארה''ב ועוד.
יש מספר תוכנות העוסקות שאפקטים והידוע המוכרת והטובה ביותר היא ללא ספק After Effects.
אני עוסק בתוכנה כבר 3 שנים ועשיתי הרבה פרוייקטים בעיקר בשביל הכיף.
עכשיו התוכנה נחשבת די מסובכת אבל אם תתמידו ותלמדו בתוך חודש תוכלו להגיע לרמות של עבודות יפות מאוד.
אני פה כדי להתחיל לפתח קהילה ישראלית שתעסוק בכל הקשור לVisual Effects ועריכת סרטים. איך אני מתכונן לעשות זאת אתם שואלים?
אז ככה, אני אעלה לכם עבודה או שתיים שתבינו במה מדובר ותדלקו.
לאחר מכן, אפרסם לכם לינקים גרסאות נסיון של התוכנות(שדרכן אפשר גם להגיע לתוכנות המלאות אבל זה אני לא בטוח אם מותר פה) ומדריכים כיצד להצליח בעבודותיכם.
קצת עלי, אני עוסק בVIsual Effects ובבימוי סרטים כבר 3 שנים, אני מנהל באחד הפורומים של האתר Gamer, ואני מאוד רוצה לפתח קהילה גדולה שקשורה לתחום בדיוק כמוני.
בקיצור, תקראו ותחכו לעבודות שלי שאני כרגע מעלה לרפיד שייר.

ציטוט ההודעה

). אני יעלה את זה אם הוא יתן לי(אחרי הכל זה הוא שם בסרטון).